-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
McSzaby #6471 üzenetére
Visszajöttem..
Biztos én vagyok a hülye, de kijelöltem a 3. lehetőségeket, amelyek ezeket tartalmazzák:
- deleting all existing partitions
- creating 128 MB swap partition
- creating 512 MB ext4 partition for whole external root (partition mounted to /)
- remaining free space formatting as ext4, mounting to /mnt
- creating fstab config
- enabling transmission-daemon
- automatic reboot on finish due to extrootNekem ebből az jön le, hogy csinál egy swap-t, ami működik is, majd csinál egy 512-s part.-t, amit femountol a gyökér könyvtárba, a maradékot (~7 GB) pedig a /mnt alá. Na, nekem a swapon kívül semmi sem működik. Létrehozza a partot, majd a /dev/sda2-t beleírja az /etc/fstabba, amit noauto opció miatt csak is kézzel tudok felmountolni. Ez nem probléma, de az sda2 kettőm miért kerül a /mnt alá, az sda3, -ami itt több gigát jelent - meg sehová?
Mondom, biztos én értek rosszul valamit, de ezt akkor se értem. Illetve az egész nem is érdekelne, ha tudnék telepíteni a pd.-re. Ha kiveszem a /mnt-t az fstabból és csak rootra mountolom akkor minden szép és jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Szólánc.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Horgász topik
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest