Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabtom
senior tag
Szia kali, köszönöm, hogy válaszoltál!
Nem a szolgáltatóval volt a gond, amióta beüzeltem, minden nap ezt csinálja.
Egy WRT54GL-t cseréltem le, mert a b/g sebesség már nem volt elég wifin (20mbit-nél többet nem bírt). azzal három éven át egyetlen gond nem volt. Hozzá se kellett nyúlni, minden ment. Most meg... 
Valami a DHCP vagy a DNS körül lehet, mert minden esetben fél percen belül beavatkozás és restart nélkül is minden helyre áll. De egyszerűen nem tudok rájönni, mi lehet. Vissza rakom factory defaultra az összes beállítást és elkezdem elölről, szisztematikusan változtatni a beállításokat, hátha sikerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ár alatt extrákkal!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy WRT54GL-t cseréltem le, mert a b/g sebesség már nem volt elég wifin (20mbit-nél többet nem bírt). azzal három éven át egyetlen gond nem volt. Hozzá se kellett nyúlni, minden ment. Most meg...