Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LG V30 - vezércsel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker.001
csendes tag
Értem. Ezek szerint akkor nem támogatja hd-idle-t, mert nem állt le. Csak a DLNA ment volna róla, tehát nem kellet volna mennie 0-24-ben csak akkor amikor filmet nézek, de ha nem hát nem. Csak gondoltam ha esetleg nincs filmezés 2-3 napig akkor ne menjen feleslegesen, mert nem új, így csak kímélni akartam a sok üresjárattól. Nem szeretném elveszteni ami rajta van(sajnos már volt rá példa).
Minden esetre köszönöm az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Androidos fejegységek
- Subaru topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest