- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
cimp
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azért nem írtam nyereséget mivel nem vevő antennáról van szó, hanem adó-vevő -ről. Én csak abban szerettem volna tisztába tenni a dolgokat, hogy a dB és az, hogy "szűkebb sávban" két teljesen külön dolog. Márpedig ha valaki abban gondolkodik, h antennát cserél akkor nem árt ha ezt tudja. Nem vesz irányítottat mert olyan helyen van a router, hogy csak a lakás egyik felében lesz net, vagy vesz mert ugy van mint nálam, h a lakás egyik végében a falnál és ugye mögötte senki nem lesz aki használná....
De elnézést ha megbántottalak.suszti: Ez nem valami újítás? Állítólag az újak nem kék led-esek hanem zöldek... Lehet rájöttek, hogy a dual-band antennáik egy sipka fos és azon is módosítottak? Mert eddig minden hivatalos leírásban azt láttam, h ugyanazon az antennán megy mindkét sáv. Ráadásul én lecseréltem az egyik antennát, a másikat meg leszedtem és nekem 2.4 megy szépen a rárakott yagi-val.
??
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest