- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz iPhone 19
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
persze, ezeket így csináltam. (Viszonylag) szépen ment is minden, míg csak az én laptopom van rajta. Mihelyst a páromé is fellép akkor nálam elkezd akadozni az adat (vagy épp nála, mikor hogy, vagy van hogy mindkettőnknél)
Valami csak nem egyenes még itt. Van egy szomorú sejtésem, hogy ha más routert tennék a helyére nem lenne ez az x-aktás jelkimaradozás.
Most muszáj lettem egy madzagot is keresztülhúzni ide, mert mikor kihagy, akkor rádugom azt hogy legyen stabil adatátvitelem, inkább mint hogy agyvérzést kapjak.
Mindenesetre most itt a feleségem és hétvégén agyontesztelem a hálózatot a két laptoppal, és immár a settopbox is kapott egy wifi adaptert,hogy ne vezetékkel legyen összekötve. Félő hogy ennyit már nem fog tudni kiszolgálni(ott van még ugye a két teló is - bár azok a nap nagy részében csak lógnak rajta.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest