Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
Este újra lepróbáltam, kívülről (főrouter felöl) simán elérhető a repeater-relayd router és a megosztásai is!
Sajnos a relayd routerre csatlakozva nem megy még mindig, bármilyen tűzfal szabállyal próbálkoztam is
.A zónás kérdésre nem válaszoltál egyébként, viszont azt már írtad, hogy pont ebbe piszkáltál bele.....
A relayd-nek pont az a lényege, hogy a másik alhálót (20.1) nem használod, mert nincsen szükség rá (minden eszköz a főroutertől kap IP-T).
Totál semmi értelme, ha te most visszafelé haladsz, és megcsináltad, hogy a 20.1-alatt legyen net
.
Akkor inkább sima repeater beállítást kell csinálni, ahogy már írtam is! -
suste
veterán
"se megosztás,se 3600-as router-elérés,és transmission-web sincs "
ezek ugyan azok a problémák
ha menni fog az egyik, akkor megy a többbi is
ha úgy próbálod ahogy írtam, akkor el kell hogy érjed a 3600-as lucit és a megosztásokat is a főrouter felöl
ezt teszteltem én is
és rémlik, hogy ha a megkerülős/forwardos dolgot próbálod, akkor annak is mennie kéne
majd megpróbálok én is tesztelni egyet itthon a tesztelős 710-esemmelmég azt kéne kipróbálni majd, hogy sima repeater beállítást csinálsz a routerek között (nem a relayd-est), és utána a 3600 tűzfallal megnyitni mindent befelé is
igaz ilyenkor lenne 2 alhálód, de elvileg át lehetne látni egyikből a másikba,
relayd esetén alapból így kéne mennie, így nem tudom mit lehetne állítani rajta
másik jó megoldás lenne, ha beszereznél egy másik openwrt-s olcsó routert (pl tplink-841), és azt rádugnád a főrouterre kábellel, és utána mehetne openwrt-openwrt a WDS
a főrouterhez ragaszkodsz, vagy az szolgáltatói? -
Headless
őstag
Hogy lesz csatlakoztatva a második router kábel/wifi?
Ha kábel akkor switch beállítás kéne. Ahogy te is mondtad nem használnád a subnetet.
Ha meg wifi, akkor meg wds, vagy repeater relayd. Suste logoutjában leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Chieftec GPA-500S8 500W, 80+ minősítésű tápegység
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.