- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
sangean #12124 üzenetére
valamit te nagyon elállítottál!
most leteszteltem én is újra, egész nap ment a 710-esem cronban időzítve félóránként a wifi ki/be, és közben nyomkodtam néha a gombot is
minden esetben azt csinálta amit kellett!
(még a power ledet is beállítottam a wifi jelzésére, így annak visszajelzése is mutatta, hogy egész nap ki/be kapcsolgatott) -
Headless
őstag
válasz
sangean #12124 üzenetére
Arra pedig nem tudok mit mondani, hogy egyszer csak nem működik a ki be kapcolás, ha megint ilyen van hogy nem kapcsol ki/be akkor küld el a /etc/config/wireless fájlodat mert a nélkül nem tudom reprodukálni a hibát.(jelszót csillagozd ki legfeljebb)
Én hiába csináltam 4 vendég hálózatot és adtam hozzá párat kivételhez majd nyomkodom, vagy indítom a wifi kapcsolót parancssorból mindig az történik ami kell, hogy történjen.
ha kétszer megnyomom akár gyorsan egymás után akkor ki majd bekapcsol, ha 3-szor akkor ki, be majd ki megint és így tovább ennél jobban nem tudom reprodukálni a helyzeted. A log amit írtál csak egy szimpla bekapcsolás, nincs ott semmi kikapcsolás.Ellenben magamnál már megcsináltam a bekapcsolási kivételt is, így már az is működik. majd lehet benne lesz valamelyik mentésben.Nem kell törölni az 5 ghz-es wifit pl.
-
Headless
őstag
válasz
sangean #12124 üzenetére
Crontabban leírva van, hogy csak az off-hoz tudsz hozzáadni kivételt, úgy írtam meg a scriptet, hogy bekapcsolni bekapcsoljon mindent.
Bár lehet, hogy ezt módosítani kéne akkor. Ha ez igény. Wifi up/down lekapcsol mindentdonmacko: Cron-os kapcsolgatás ugyanaz a script.
ha az egyik működik a másik is fog.
-
donmackó
addikt
válasz
sangean #12124 üzenetére
-Átírt wps/reset gomb funkció:
Megnyomás = wifi on/off. Minimum 2mp = HDD umount. Minimum 10mp = Factory reset.
-Gyári openwrt-s "reset" funkció törölve, hogy ne akadjanak össze a sajáttal. Tessék elolvasni suste logout bejegyzését. Nálam működik a reset gombos kapcsolgatás. De kipróbálom majd a cron-ost is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest