- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Szia!
Még nem, mert azt mondta, hogy csak a TP-Link 80-as portja érhető el kívülről (azaz HTTP-n a LuCI felület). De ezt te tudod, mert te is azon érted el. Ebből viszont látszik, hogy mégis megy a port forward a technicolor-on, hiszen ezt is úgy csinálta. Este lesz otthon, akkor megpróbál SSH hozzáférést adni (akkor pedig már tunnel-el elérem a Technicolor-t is). De javasoltam neki, hogy előtte próbálja meg, hogy a 21234-es port forward-ra külön szabályt hozzon létre TCP-re és külön UDP-re. Hátha az nem tetszik a kis Thomson-nak.
-
vargalex
félisten
Szia!
A 702N-en OpenWrt van?
Ha igen, akkor annyi a válasz, hogy azon nem tiltottad le a DHCP szervert. Így, ha ment az elsődleges router és úgy indítottad a 702N-et, akkor észrevette, hogy van LAN-on másik DHCP szerver, így a sajátját nem indította el. Most viszont az áramszünettel valószínűleg a 702N indult el hamarabb, így elindította a szervert.
-
vargalex
félisten
válasz
joker.001 #5343 üzenetére
Szia!
Még nem próbáltam, de nézegettem a forrást és szerintem már használható gombként a wifi kapcsoló is. Persze az én build-emben még nem, csak a következőben.
-
-
vargalex
félisten
válasz
wwenigma #5366 üzenetére
Szia!
Most itt kifejezetten WiFi-ről volt szó. Márpedig ugyan az a kernel modul és ugyan az a config van benne, mint az alap OpenWrt-ben, amivel szintén nincs stabilitási probléma egyébként. Különösen úgy, hogy csak azokat használod, amik alapban a Gargoyle-ban is vannak (azaz pl. nem torrentezel korlátozások nélkül).
-
vargalex
félisten
Szia!
Pont erről beszélek. Vannak olyan kliens eszközök, amik a problémát okozzák (elég egy ilyen a hálózatban). Ekkor az összes többi kliens számára is megszűnik a wifi. De ha nincs ilyen eszközöd, akkor nem is tudsz erről, mert nem jönne elő a hiba... Szóval továbbra is tartom, hogy többeknek nincs semmi gondjuk a wifivel.
(#5364) wwenigma: a gargoyle is egy OpenWrt, szóval arra is a fent leírtak érvényesek.
-
vargalex
félisten
Elméletben a DIR-825 is, ennek ellenére a tapasztalat mégis mást mutat. De megnézhetsz néhány tesztet is, azok is pontosan ezt a tapasztalatot mutatják. Ahogy pl. a TL-WDR3500-as tesztje is.
-
vargalex
félisten
Igaz nekem D-Link DIR-825-öm van, de ugyan azon a helyszínen a NAS-ról 2,4 GHz-en 10-12 MB/s-el, míg 5 GHz-en 17-18 MB/s-el másolok. A kapcsolódási sebesség természetesen mindkét esetben 300 Mbps és még csak interferenciáról sem beszélhetünk, mert nem nagyon van wifi a környéken (családi házas övezet). Szóval más az elmélet és más a gyakorlat...
-
vargalex
félisten
Szia!
Biztos, hogy nincs semmi ilyen probléma. Volt már nálam 3600-as és 4300-as is (a sok 1043ND, néhány 741ND/841ND/3500, stb mellett), amit élesztettem és van egy saját 4300-asom is, hogy csak a TP-Link gyártónál maradjak. A soros élesztés során soha nincs rajta WAN, és utána mindig kipróbálom, hogy működik-e rendesen (természetesen WAN nélkül). Soha semmi lassulást nem tapasztaltam.
Abból, hogy írod, hogy a gépen WiFi-n van net, arra tippelnék, hogy a kliensed nem tudja, hogy melyik gateway felé induljon (azaz melyik hálókártyán)! A WiFi-d véletlenül nem ugyan úgy 192.168.1.x tartományban van? Ha igen, akkor a 3600-on állítsd át a LAN IP-t pl. 192.168.2.1-re (persze az átállítás idejére tiltsd le a wifi-t a notebook-on).
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4855 üzenetére
Szia!
Igen. Persze, ha az extra opciókhoz beírod a megfelelőket, akkor mehet a forgalmi szabályokhoz is.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4853 üzenetére
Szia!
Tűzfalban oldható meg. Az én buildemben találsz is példát a facebook-ra.
-
vargalex
félisten
-
vargalex
félisten
válasz
gyugyo79 #4841 üzenetére
Szia!
Az, hogy a felületen mit kell csinálnod, nem jelenti azt, hogy más eszköznél ilyen esetben nincs két kapcsolat leíró. Egy kliens és egy AP. Csak a felület elfedi előled.
De egyszerűen megnézheted pl. inssider-el, hogy milyen AP-ket látsz. Ha mindkét routerét, akkor ott bizony van egy kliens és egy AP is.
De itt jól le van írva a 2 működési mód.
Vagy innen idéznék: "Szaknyelven szólva a WiFi routerek egyszerre üzemelnek Access Point-ként infrastruktúra módban, és WDS partnerként is."
-
vargalex
félisten
válasz
jcsinku #4802 üzenetére
Szia!
Nincs fenn a gépeden NOD 32 ESET?
-
vargalex
félisten
Szia!
Jól írtad. A miniDLNA UCI-s config file-ja a /etc/config/minidlna. A minidlna alkalmazás által használt config file-t az init script állítja elő ebből a /tmp/minidlna.conf-ba.
Azaz utóbbit hiába módosítanád, a tartalma generált, egy újraindítás (akár a minidlna, akár a router) esetén elveszne a módosítás.
-
vargalex
félisten
válasz
sz.z.csicsi #4597 üzenetére
Szia!
Nem. A root jelszavát és a külső IP címedet.
Természetesen az előző hozzászólásban azt akartam írni, hogy Budapesten szívesen tesztelek. Igaz, konkrétan 3600-on nem, de 4300-on tudom próbálni (a 2, 4 GHz-es wifi úgyis azonos). Valamint be tudok vonni meg 1043ND-t, DIR-825-öt és 741ND-t. -
vargalex
félisten
válasz
sz.z.csicsi #4587 üzenetére
Budapesten szívesen teszteltek.
Egyébként logban nem látszik semmi?
-
vargalex
félisten
válasz
.:Secur:. #4562 üzenetére
Szia!
A /etc/hotplug.d/button mappába hozz létre egy file-t a következő tartalommal:
#!/bin/sh
if [ "$BUTTON" = "wps" ]; then
if [ "$ACTION" == "pressed" ]; then
WIFI_RADIOSTATUS=`uci -q get wireless.radio0.disabled`
if [ $WIFI_RADIOSTATUS == '1' ]; then
uci set wireless.radio0.disabled=0 && \
uci commit wireless && \
logger "Wi-Fi radio is on."
else
uci set wireless.radio0.disabled=1 && \
uci commit wireless && \
logger "Wi-Fi radio is off."
fi
wifi
fi
fiEz csak a 2,4 GHz-es wifit kapcsolgatja, de kiegészíthető az 5 GHz-essel is.
-
vargalex
félisten
Sziasztok!
Jó tippelgettek itt egymásnak, ahhoz képest, hogy konkrét mérést linkeltem...
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4515 üzenetére
Szia!
LuCI-ban a Rendszer->Rendszerindítás oldalon a Helyi indítóscript-ben az
exit 0
sor elé tedd az indítást. Valami ilyesmit:
/root/ncore.sh &
Persze a helyes elérési úttal.
-
vargalex
félisten
Szia!
A wifi kártyák általában nem szimultán dual band-osak (én még nem is láttam olyat). Ha két adaptert használsz, akkor az operációs rendszertől függ, hogy le tudja-e kezelni és tudja-e párhuzamosan használni a kettőt. Szerintem a Windows nem fogja, mert az egyiknek kisebb lesz a metrikája, mint a másiknak és azon fog menni minden. Valami MultiWAN-szerű kellene rá.
-
vargalex
félisten
válasz
sanzi89 #4421 üzenetére
Szia!
Nagy probléma lehet, ha a MAC filternél nem megadható leírás miatt kell lemondanod az OpenWrt-ről.
Viszont itt is lehet mutatni jó néhány dolgot, amit a gyári firmware (vagy akár a Tomato sem) nem tud.
A megvalósításról: az UCI configban a MAC lista egy lista típusú objektum, ami egyszerűen szóközzel elválasztott MAC címeket tartalmaz. Itt, illetve itt egy kis olvasnivaló az UCI-ról.
Persze pl. wireless config esetén lehetne az, hogy valami elválasztóval belerakni a leírást és egyedileg feldolgozni mind LuCI, mind a wifi-t indító script oldalán. De ugye akkor ez szembe menne azzal az elvvel, hogy minden config file-t azonosan tudunk kezelni. Esetleg egy párhuzamos listát lehet vezetni a leírásokról. De ugye akkor, ha kézzel szerkeszted a config-ot, elcsúszhat egymástól (pl. más az elemek darabszáma, stb.). Azért lehet, hogy ez utóbbit megpróbálom, mert ugye ez a wifi scriptet nem, csak a LuCI-t érinti.
-
vargalex
félisten
válasz
sanzi89 #4399 üzenetére
Szia!
Mivel a TL-WDR3600 topic-jában vagyunk, így gondolom neked is az van. Azaz ez kell neked.
Sysupgrade-t linkeltem, mivel OpenWrt frissítésre az kell. Célszerű a beállítások megtartása nélkül frissíteni.
Persze neked kell majd feltenni a számodra szükséges csomagokat, mint pl.: luci-app-ddns, luci-app-p910nd, stb.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4393 üzenetére
Szia!
Mivel root-al állítod a jelszót, így csak informális jellegű az üzenet. A root utasításait nem bírálja felül.
-
vargalex
félisten
válasz
sanzi89 #4395 üzenetére
Szia!
1. Igen, komoly (ha a kérdéses MAC DHCP-n kért IP-t, akkor úgyis látszik a neve a lenyíló listában).
2. A kisebb helyet foglaló wpad-mini nem támogatja a Radius authentikációt (a többségnek úgysem kell). Fel kell tenni a wpad csomagot és kiválasztható lesz.
3. Leginkább Attitude Adjustment 12.09 ajánlott ilyen felhasználásra. Esetleg Gargoyle. -
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4388 üzenetére
Szia!
SSH-n a
passwd felhasznalonev
paranccsal.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4377 üzenetére
Szia!
Log-ban elvileg látszania kell, hogy valóban a jelszóval volt-e gond.
-
vargalex
félisten
válasz
k_krisz #4373 üzenetére
Szia!
Ez nem hiba. Egyszerűen annyi van, hogy a build-emben a samba megosztáshoz Samba felhasználóval kapcsolódsz. Egy új könyvtárra alapban a root-nak van csak írásjoga, ezért a samba config-nak megfelelően az users csoport tulajdonába helyezzük és írásjogot adunk a csoportnak.
Persze ez módosítható, beállítható jelszavas hozzáférés, megosztásokhoz felhasználók engedélyezése, stb. -
vargalex
félisten
válasz
Intruder2k5 #4321 üzenetére
A build-emben engedélyezett ftpget is az! De ott van akár a wget is.
-
vargalex
félisten
Szia!
A Törlés gomb a megjelenítésben is egy szinten van a szekció nevével (a keretezésből is látszik, hogy a teljes szekcióhoz tartozik), így lehet, hogy csak nekem, de szerintem egyértelmű, hogy az a szekcióra vonatkozik. Mivel az előbb írtam, hogy tetszőleges számú szekció létrehozható (nálam pl. 10 van), így nincs is értelme a tartalmat törölni.
Illetve nyilván így általános a megvalósítás. Ugyan így működik mindenhol. Pl.: led config, interfészek, wifi, qos, p910nd stb.
-
vargalex
félisten
Szia!
A Törlés gomb a teljes szekciót törli (egy szekció egy dyndns bejegyzés összes paramétere).
Új szekciót úgy tudsz létrehozni, hogy a lap alján található beviteli mezőbe beírsz egy saját megnevezést (pl. azendyndnsem), majd rányomsz a hozzáadás gombra. Erre megjelenik egy új szekció.
Bármennyi új szekciót (azaz dyndns hozzáférést) létrehozhatsz.
-
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #4256 üzenetére
A router folyamatosan azonos áramerősséggel látja el a HDD-t. Terhelés alatt előfordulhat, hogy a szabvány 500 mA-nél többre van szüksége. Ezen szoftveres úton nem tudsz változtatni.
-
vargalex
félisten
Szia!
Akkor valószínűleg nem fogalmaztam világosan, mert szerintem nem úgy értetted, amit írtam, mint ahogy szerettem volna.
A lényeg: a force update minden esetben sikeres lesz, de ha nem volt IP cím változás, akkor nem tárolja le a frissítés tényét a no-ip. Ilyen szempontból igazából rosszabb, mint a dyndns.org.
Tehát akár a routert is config-olhatod úgy, hogy csak 25 naponta küldjön force update-t, ez sajnos ezen nem fog változtatni. Azaz, ha a NAS-t használod az update-ra, akkor ő mindig succes-t fog mondani, de szerver (no-ip) oldalon továbbra sem lesz letárolva a frissítés ténye. Azaz jön majd az IP, hogy frissíts.
Ha mégis változik az IP-d, de a router nem küldi az új IP-t, akkor viszont rosszul config-oltad.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4238 üzenetére
Szia!
ssh -p 2222 root@dyndns_neved
-
vargalex
félisten
Szia!
Alapban nincs ilyen visszajelző funkció. Persze akár lehetne hozzá fejleszteni (megfontolom az ötletet
).
Viszont a szolgáltatót jó, hogy megkérdeztem. A no-ip sajnos olyan (többször kifejtettem már itt), hogy ha nem változik az IP címed, hiába küldesz egy force update-ot az update URL-re, arra a válasz egy no change lesz. Viszont szerver oldalon be sem jegyzi, hogy te küldted! Erről anno leveleztem a no-ip supporttal is. Nem akarják módosítani, ezzel érik el azt, hogy a kvázi fix IP címmel rendelkezők kénytelenek 30 naponta bejelentkezni, mivel egyébként törlik a host-ot.
Az előző bekezdésből kiindulva az elsőhöz viszont fel is merül egy kérdés: ebben az esetben ugye az update hívás sikeres, de szerver oldalon nem tárolják el az update-ot. Ez viszont szolgáltatónként más-más működés (a dyndns.org pl. letárolja, ahogy az ipdns.hu is). Ekkor szerinted zöld, vagy piros pötty kellene???
Honnan dőlne ez el?
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4230 üzenetére
Szia!
Igen, pl. mc-vel is lehet törölni a felesleges dolgokat. Persze simán az rm paranccsal is.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4228 üzenetére
Szia!
A temp-re mégis került valami.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4226 üzenetére
Szia!
Igen, reboot-ra újraindul. De nem kell reboot-olni, hanem az ott keletkezett felesleges tartalmat kell törölni.
Nem lehet, hogy a miniDLNA adatbázisát nem állítottad át a /var-ról máshová? -
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4224 üzenetére
Szia!
Valószínűleg a temp-ben elfogyott valamiért a hely.
-
vargalex
félisten
Szia!
Igen, az elég vicces, hogy a minidlna egy help kérésekor is fel akarja dolgozni a config file-t (egyébként a /etc/minidlna.conf-ot keresi, de esetünkben nem fogja találni, mert az init script a /tmp-be hozza létre).
Ha már futott a minidlna, akkor így használhatod:
minidlna -f /tmp/minidlna.conf -h
azaz a -f kapcsolóval megmondod, hogy hol van a config.
Az újraépítés úgy a legegyszerűbb, ha leállítod a minidlna-t, törlöd a log és db file-okat, majd újra elindítod. Persze a fenti módszerrel lehet a -R kapcsolót is használni.
Viszont, ami a log-odban aggasztó:
upnpsoap.c:1302: warn: SQL error: disk I/O error
Itt valami HDD probléma van és ezért nem fog lefutni a select sem.
-
vargalex
félisten
Szia!
Így nem tudod indítani, mivel nincs hagyományos minidlna config file, azt az init script állítja elő az uci configból a /tmp-be, majd azzal indítja a minidlna-t.
Viszont ha a logban látszik, hogy észrevette az új file -t, akkor inkább a TV környékén lesz valami. Ha ilyenkor kikapcsolod, majd vissza a TV-t, akkor nem jelennek meg az új file-ok? -
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4178 üzenetére
Szia!
Igen.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4176 üzenetére
Szia!
Akkor megoldható. Ha rádugod a pendrive-ot, akkor SSH-n lehet megoldani. Ha gondolod, és adsz hozzáférést, akkor este szívesen megcsinálom.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4173 üzenetére
Szia!
Ha van egy szabad USB-d és pl. egy pendrive-od, akkor minden gond nélkül.
-
vargalex
félisten
válasz
Kicsirics77 #4169 üzenetére
Ha lenne hely, akkor lefutna, csak az új config-ot más néven menti el.
-
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #4154 üzenetére
Szia!
Pedig, ha elolvasod a blogomat, ott a megoldás.
"Ha korábban extroot-ot használtál és most is azt szeretnél a partíció megtartásával, de nem mountolja fel a partíciót a /overlay alá, akkor itt a megoldás."
-
vargalex
félisten
válasz
vadászcsiga #4081 üzenetére
Szia!
A torrents mappába a transmission menti el a Torrent file-okat (az összeset, azaz azt is, amit a remote gui-n, vagy a webes felületen adtál hozzá). A watch dir-t pedig egyszerűen figyeli, hogy került-e bele új file. Ha igen, akkor automatikusan hozzáadja (tehát ez is bekerül a torrents mappába).
-
vargalex
félisten
Szia!
Valóban nem bírja a router CPU-ja. Mert ugye egyrészt alapban sem túl erős, ráadásul nem csak ezt a feladatot kell végeznie.
Throughput tesztet ezért úgy kell végezni, hogy a WAN oldalt beállítod statikus IP-re, méghozzá a LAN oldallal nem egyező alhálóra. WAN-on kapcsolódsz egy PC-re, amin statikus IP van beállítva (vagy WAN oldalra is engedélyezed a DHCP-t), majd LAN-ra is egy PC-vel. És a 2 PC között mérsz iperf-el.
A DIR-825 azért valamennyivel erősebb:
1. A DIR-825 a szerver és a GoFlex a kliens:
[gavarga@GoFlex ~]$ iperf -c 192.168.22.1 -i 1
------------------------------------------------------------
Client connecting to 192.168.22.1, TCP port 5001
TCP window size: 16.0 KByte (default)
[ 3] local 192.168.22.200 port 38708 connected with 192.168.22.1 port 5001
[ ID] Interval Transfer Bandwidth
[ 3] 0.0- 1.0 sec 37.4 MBytes 314 Mbits/sec
[ 3] 1.0- 2.0 sec 38.0 MBytes 319 Mbits/sec
[ 3] 2.0- 3.0 sec 38.2 MBytes 321 Mbits/sec
[ 3] 3.0- 4.0 sec 38.2 MBytes 321 Mbits/sec
[ 3] 4.0- 5.0 sec 38.2 MBytes 321 Mbits/sec
[ 3] 5.0- 6.0 sec 38.1 MBytes 320 Mbits/sec
[ 3] 6.0- 7.0 sec 38.1 MBytes 320 Mbits/sec
[ 3] 7.0- 8.0 sec 38.0 MBytes 319 Mbits/sec
[ 3] 8.0- 9.0 sec 37.8 MBytes 317 Mbits/sec
[ 3] 9.0-10.0 sec 38.0 MBytes 319 Mbits/sec
[ 3] 0.0-10.0 sec 380 MBytes 319 Mbits/sec2. GoFlex a szerver és a DIR-825 a kliens:
root@D-Link:~# iperf -c 192.168.22.200 -i 1
Client connecting to 192.168.22.200, TCP port 5001
TCP window size: 64.0 KByte (default)
[ 3] local 192.168.22.1 port 35105 connected with 192.168.22.200 port 5001
[ ID] Interval Transfer Bandwidth
[ 3] 0.0- 1.0 sec 21.5 MBytes 180 Mbits/sec
[ 3] 1.0- 2.0 sec 21.4 MBytes 179 Mbits/sec
[ 3] 2.0- 3.0 sec 21.4 MBytes 179 Mbits/sec
[ 3] 3.0- 4.0 sec 21.5 MBytes 180 Mbits/sec
[ 3] 4.0- 5.0 sec 21.3 MBytes 178 Mbits/sec
[ 3] 5.0- 6.0 sec 21.5 MBytes 180 Mbits/sec
[ 3] 6.0- 7.0 sec 21.4 MBytes 179 Mbits/sec
[ 3] 7.0- 8.0 sec 21.4 MBytes 179 Mbits/sec
[ 3] 8.0- 9.0 sec 21.3 MBytes 178 Mbits/sec
[ 3] 9.0-10.0 sec 21.4 MBytes 179 Mbits/sec
[ 3] 0.0-10.0 sec 214 MBytes 179 Mbits/sec -
vargalex
félisten
Szia!
Gondolom a pendrive-on sérült a filerendszer, ezért legalább ellenőrizni kellene. Ha nem megy és adsz privátban hozzáférést, akkor este szívesen ránézek. Ehhez minden nélkül kellene indítani a routert, hogy legyen net. Majd ha elindult, csatlakoztasd rá a pendrive-ot és a HDD-t is.
-
vargalex
félisten
Szia!
Az fstab nem változott meg, csak jelenleg a flash-ban található /etc/config/fstab tartalmát látod. Míg legutóbb valószínűleg a pendrive-ot találhatót írtad át. Szóval elég, ha most beállítod az extroot-ot UUID alapon (a flash-ban tárolt fstab-ban ezt elég) és újraindítás.
-
vargalex
félisten
Szia!
Nem macera. Csak nyilván fdisk-el kell partícionálni, mkfs-el formázni, majd jöhet a következő:
mount -t ext4 /dev/sda1 /tmp/overlay
tar -C /overlay -cvf - . | tar -C /tmp/overlay -xf -
sync
umount /tmp/overlayMajd be kell állítani a Mount Points-nál ezt a partíciót /overlay-ra és mehet a reboot.
Persze me lehetne csinálni webes felületen is, de valami teljesen általánosra kellene kitalálni.
(#3908): ezt én is megnézném, de nekem sincs XBOX-os ismerősöm.
-
-
vargalex
félisten
válasz
SteveBeard #3875 üzenetére
Szia!
Megpróbálod esetleg a webcam-os modulok nélkül is? Legalábbis a log-ban arra van utalás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max / 128 GB / 88%-os akku / gyári független / Pacific Blue
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged