- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ teszt
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Mobil flották
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Archer C5 AC1200 v1.2-re raktam fel DDWRT-t, de ez így sem tudja a repeater funkciót. Lehetséges ez?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
cellpeti
nagyúr
válasz Doky586 #6272 üzenetére
be van kapcsolva, illetve ugye a DD-WRT alapból átállítja az IP-t a 192.168.0.1-ről 192.168.1.1-re
Na most, én vissza állítottam 192.168.0.1-re, most telepítem újra a nyomtatószerver kliens oldali programját a PC-re. Kiváncsi leszek működni fog-e. Doky586! Neked működik?
Router újraindítás is megvolt, de nem látja a nyomtatót Ezek alapján megy vissza a stock fw
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Felraktam Archer C5 AC1200 v1.20-ra a DDWRT fw-t és meghalt rajta a nyomtatószerver funkció. Ötlet?
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
használ valaki DDNS-t? Ha igen, annyiban segíthetne, hogy miért nem érem el mobilnetről az otthoni routert?
DDNS bekapcsoltam, kapcsolódik is. De hiába írom be a megadott domain nevet...semmi.
-
cellpeti
nagyúr
válasz Intruder2k5 #2320 üzenetére
vargalex féle van rajta. De egyszerűen nem tudom helyrerakni. Azt hiszem a LAN részét állítottam fix IP-re
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Van egy TP Link WR1043ND-m és valszeg a LAN portját elállítottam. Reset nem segít, tudtok valami okosat mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest