- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
TP-LINK routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
goboc78 #6862 üzenetére
Ha ez megnyugtat (bár miért is nyugtatna meg?!
) én egy 5000 fős kisvárosban lakom, itt is húzgálták az optikát már évekkel ezelőtt, meg ment az ígérgetés, hogy ekkortól meg akkortól, és végül csak megszületett nagy nehezen, szóval nem reménytelen a dolog. Szerintem az lehet a háttérben, hogy a Telekom nem akarja saját költségen csinálni, és pályázatokra várnak - legalábbis számomra meglepő információ volt, mikor megtudtam, hogy nem Telekom-beruházás ez, hanem az állam fizeti.
-
tibz03
őstag
válasz
goboc78 #6855 üzenetére
Én is kisvárosban lakom, és épp most van folyamatban az optikai hálózat kiépítése. Nekem is kb. 1 hónapja van, addig rézvezetéken jött a 30 MBit-es net. Sok településen cserélik a rezet optikára, nem tudom, nálatok mi a helyzet e téren, érdemes lehet utánanézni, ha eddig nem tetted.
-
Tegla80
addikt
válasz
goboc78 #6855 üzenetére
Most reklamozza az 1ik mobil szolg az otthoni netes megoldasat....6ho ingyen van.
En ha ilyen neten lognek ,mint Te tuti beprobalnam....azt lejarat elott eldontenem melyik marad.(a mostanid es az emlitett mobilos 6ho utani arait nem ismerem ,igy azt nemtom partiban lenne e szamodra 1altalan.... de ingyen 6ho-ra tuti jo lehet.) -
tibz03
őstag
válasz
goboc78 #6852 üzenetére
A Smart Connect be van jelölve, ez azt jelenti, hogy egy név alatt fut a 2,4 és az 5 GHz-es sáv, ami tök jó, egészen addig, amíg nem lesz kb. 500 Mbit/s fölötti neted (lásd korábbi hozzászólásaimat).
Amiket alul látsz, az a Guest Network, én azt kikapcsolnám, fölösleges plusz hálózatokat hoz létre. Tehát az alsó 2,4 és 5 GHz elől pipát ki, és marad egy hálózatod (a felül lévő TP-Link_3950 nevű), melyre az eszközök vagy 2,4, vagy 5 GHz-en kapcsolódnak.
-
cigam
titán
válasz
goboc78 #6852 üzenetére
Elég lett volna a szerkesztés gombra böknöd!
A 2,4 és az 5 Ghz is be lehet kapcsolva. Ha nincs 2.4 vagy 5GHz-es készüléked, és véded az étert/magadat, kikapcsolhatod a nem használt sávot. Csak később is emlékezz rá, amikor egy modernebb készüléket csatlakoztatnál, és csodálkozol miért nem kapcsolódik az adott sávon.
Az antenna fóliáknak sincs jelentősége. Meglennék lepve, ha érdemi difi lenne köztük. Ugyanakkor nyugodtan vedd le. Csak a csomagolás része, és ha eladásra kerül, úgysem úgy fogod hirdetni, hogy annyira új, hogy még az antennák fóliája is rajta van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest