- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
SztiviVander #1370 üzenetére
Nos a kérdés asszem passzolom. Ami biztos, hogy most az új 800-as letöltési sebességgel amiből a felét simán hozza az iPhone, brutál gyorsan települ minden és töltődnek le a zenék. Már ezzel a sebességgel is elégedett vagyok, csak ugye azt nem értettem, hogy a teszt írója hogyan és milyen módszerrel csikarhatott ki olyan sebességet ebből a telefonból, de asszem ezt tőle fogom megkérdez a Logout cikke alapján.
-
Clemi
veterán
válasz
SztiviVander #1366 üzenetére
Szia Köszi! Egy pici eltérés volt az én beállításaim és a te általad leírtak között, viszont több hónapos várakozás után ma beüzemelte a Digi a Diginet1000 csomagot, így lényegesen gyorsultak a sebességek és érdekes módon megfordultak a sebesség arányok is. Eddig a letöltés kb a fele volt a feltöltési sebességnek, most viszont ezeket az értékeket mértem:
Le/Fel Mbps
IOS Iphone7 270/180
WP L950 132/4
Samsung Tab S2 123/150LAN-on mérve ugyanezt, szinte a csomag maximumát mértem, vagy 800/210 MBps sebességet.
Nem tudom igazából, hogy a WiFi sebességem például az Iphone esetében miért csak ennyi, hisz az adat táblája szerint ennél jóval többet lehet belőle kicsikarni.
Az egyik tesztben például ezt olvastam: Az iPhone 7 rendelkezik kétcsatornás, internetmegosztásra képes WiFi modullal, ami 802.11ac MIMO támogatással bír és maximum 866 Mb/s sebességet érhetünk el vele.
Amikor mértem, közvetlenül a Router mellett tartottam a telefont.
-
Clemi
veterán
Sziasztok,
Van egy TP-Link Archer C5 v2 AC1200-as routerem. A gondom az, hogy a WiFi sebességgel valami nem stimmel szerintem.
Az alap infó, hogy 100/100-as Digi netem van. Az asztali gépen mérve LAN kábelen tudja a kb 85/95 Mbps sebességet. A lakásban lévő WiFi eszközön (Iphone7, és Samsung TAB S2) pedig kb a 30-40/90 Mbps a mért sebesség.
A mért WiFi jelerősségem kb -40-45 dBmA router WiFi beállításainál mind a 2,4 mind az 5Ghz-es sáv be van kapcsolva és mindkét sávnál minden automata módban van, viszont minden eszközzel az 5Ghz-es sávot használom. Próbáltam csatornát váltani, de lényegében semmi nem változott, így vissza tettem a csatornát és a sávszélességet is automata módra.
Van valami infó erről valakinek, hogy ez ilyen, vagy valami rosszul van beállítva?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Házimozi belépő szinten
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest