- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Ringman #6442 üzenetére
Mondjuk ha pl az áfá... vonalat visszavágnák oda, hogy ne érje meg külföldről behozni, határ mellett élőknek 2heti bevásárlásért ingázni...
btw tegnap nekiálltam figyelgetni hány lakásban nem ég a villany 17:00 után... lehet alacsony volt a tippem avval, hogy nálunk 15% áll üresen. Majd még figyelgetem meg parkolók, meg postaládák...
-
válasz
Ringman #6442 üzenetére
Ugye egy + adóval mindenkit büntetés ér... Én azoktól nem sajnálom a több(sok? ingatlant), akik full becsületesen érték el, nem mindenféle mocsok kiskapus trükkökkel, de ilyenekből vélhetően elég kevés van. Igen, már az sem tiszta, ha valaki olyan beosztásban volt, hogy pl. egy multinál előnytelen szerződésekkel lapátolta ki a pénzt. Ismerős ez állami szinten? Lent is ez megy... Vagy akár csak a volt TSz vagyonból jutott a családnak. Nehéz ügy ez is, mert nem könnyű azoktól beszedni a sarcot, akiktől valójában kellene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Battlefield 7
- Házimozi belépő szinten
- Macska topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen házat vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- További aktív témák...
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest