- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
válasz
koxkids #20153 üzenetére
Én pont az auris -> rav4 vonalat játszottam végig, mindkettő hibrid. Érezhetően jobban megy és halkabb is (mondjuk aurisnál bármi is halkabb), de ha ez a 2 dolog a fő szempont, akkor szerintem nagyon rossz helyen keresgélsz
. Tökéletes közlekedő edény, aurisnál is kevesebb vezetési élménnyel. Meglódul, de az első kanyarnál elmegy a kedved a dinamikus vezetéstől.
Corolla TS szerintem ebből a szempontból lényegesen jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Steam topic
- Asztalos klub
- Ez a kompakt csúcsmobil sem kapható itthon
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged