Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Garmin Vivoactive 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
válasz
koxkids #20153 üzenetére
Én pont az auris -> rav4 vonalat játszottam végig, mindkettő hibrid. Érezhetően jobban megy és halkabb is (mondjuk aurisnál bármi is halkabb), de ha ez a 2 dolog a fő szempont, akkor szerintem nagyon rossz helyen keresgélsz
. Tökéletes közlekedő edény, aurisnál is kevesebb vezetési élménnyel. Meglódul, de az első kanyarnál elmegy a kedved a dinamikus vezetéstől.
Corolla TS szerintem ebből a szempontból lényegesen jobb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest