Hirdetés
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Erről már korábban pont veled dumáltam.

http://prohardver.hu/tema/total_commander/hsz_1658-1662.html
Akkor is írtam, hogy csak ritka FTP-zésre lehet használható a TC, gyakori használatra egy szegényes fos.
Ráadásul nem is túl megbízható (exmunkatársam volt, hogy elvesztette fájljait valami furcsa módon, amikor ezen keresztül FTP-zett, mármint a távoli szerverről, aztán idővel ő is elfogadta, hogy a TC nem FTP-zésre való, csak ráerőltettem végül a WinSCP-t
persze simán lehet, hogy valami bugos dolog volt, amit azóta javítottak), bár biztos stabilizálódott az új verziók megjelenésével; meg idegesítő, hogy várja a leokézást a párbeszédablakon keresztül, amikor megnyitsz egy fájlt vele, és esetleg vissza is akarod tölteni a módosításokat a szerverre; nem lehet a fájlokkal a háttérben dolgozni úgy, mint WinSCP-nél, hogy amikor elmented, megy is fel egyből a szerverre; tudtommal még mindig nincs benne olyan opció, hogy megjegyzi egy history-ban, melyik könyvtárban voltál legutóbb a helyi gépen és a távoli szerveren is; aztán még brutálsok opciót fel tudnék sorolni, de tök felesleges, elég csak elolvasni egy rendes FTP-kliens felkínált szolgáltatásainak listáját, és összehasonlítani azt a TC-vel.Összefoglalva:
a Total Commander helyi fájlkezelésre az egyik legjobb program, és alkalmankénti FTP-zésre is használható, gyakori FTP-használatra rendes FTP-klienst kell használni.====================
(#1709) Clemi : szívesen!

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest