- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fotók, videók mobillal
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
viraga
tag
válasz
IT user
üzenetére
Köszi szépen, nem tudtam, hogy a google-nek is van ilyen alkalmazása. Pedig eszembe juthatott volna, mert a Onedrive-ot annyiszor tiltottam már le mindenféle gépeken, mert úgysem használom / használhatom.
Szóval feltettem a gugli megoldását, működik, persze a mentalitás a szokásos: indokolatlan bazi szoftver, tárolj csak inkább mindent a felhőben, ne gondolkodj, majd mi megoldjuk, rögtön fizess is elő, mert úgyis kevés lesz a tárhely stb. Ez van, ilyen a világ. Viszont műkszik, ameddig nem nyírják ki belőle az offline tárolási (tükrözési) lehetőséget addig nekem ez jó lesz. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval feltettem a gugli megoldását, működik, persze a mentalitás a szokásos: indokolatlan bazi szoftver, tárolj csak inkább mindent a felhőben, ne gondolkodj, majd mi megoldjuk, rögtön fizess is elő, mert úgyis kevés lesz a tárhely stb. Ez van, ilyen a világ. Viszont műkszik, ameddig nem nyírják ki belőle az offline tárolási (tükrözési) lehetőséget addig nekem ez jó lesz. Köszi!