- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ala
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tiszta jó ez a megoldás!!!!
Hasonló problémával küzdök. mindig ugyan azt a mappa stuktúrát kell látrehoznom, illetve az egyik mappának a tartalmát is át kellene másolnom.pl.: "001 - xy - zx - éééé_hh_nn" ez s szülőmappa Ezt létre tudom hozni kézzel is, majd írtam egy BAT file-t ami a struktúrát létrehozza. genndy köszönöm a tippet az ékezetes karakterekhez
Bat fájlra:
Elejére:CHCP 65001CHCP 65001
MD "01 mappa"
MD "01 mappa\01 almappa"
MD "01 mappa\02 almappa"
MD "02 mappa"
MD "02 mappa\01 almappa"
MD "02 mappa\02 almappa"
MD "02 mappa\03 almappa"
MD "02 mappa\04 almappa"
MD "03 mappa"
MD "03 mappa\01 almappa"Ahogy csináltam ezt és olvasgattam a hozzászólásokat eszembe jutott, hogy milyen jó lenne, ha a .bat-ot elindítva kellene megadni a file nevet, de úgy, hogy a sorszámot atomatikusan venné az utolsó mappa nevéből, vagy inkább a legnagyobb sorszámú mappa nevéből, ahogy az adott nap dátumát is automatikusan rakná be a mappanév végére. Majd ebbe a mappába a fenti struktúrát lérehozná, és a hab a tortán, hogy az előző mappából, vagy egy dedikált mappából egy .psd filet is bemásolna az egyik meghatározott mappába.
A mappanévnél akár úgy is meg lehetne csinálni, hogy az "xy" az egy Paraméter1 s "zx" pedig egy Paraméter 2 legyen
Ezt mennyire bonyolult létrehozni? Tudnátok segíteni, hogy ennek hogyan álljak neki? (Gáz ha nem nagyon van programozási ismeretem?)Ha megoldható, vagy csak részben, akkor nagyon hálás lennék a segítségért, és a jövőben lehet, hogy másnak is hasznos lenne egy ilyen megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Építő/felújító topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- Honor 200 Pro - Black - 12/512GB - Új Garanciába cserélt!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest