Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Üdv. Tegnap este rászántam magam és elkezdtem felmásolgatni hdd-re az anno dvd-re kiírt családi fotókat videókat. A problémám az, hogy egyik másik fájl nem olvasható. Ilyenkor a técé megakad és gondolkodik rajta vagy egy percig mielőtt feldobja az ablakot a lehetőségekkel: mind kihagyja, megszakít stb... Nem lehet valahol beállítani, hogy az olvashatatlan fájlokat felhasználói beavatkozás nélkül automatikusan hagyja ki és csak azt másolja fel amit be tud olvasni? Benéztem az általános beállítások menübe de nem találtam semmi ilyesmit. Vagy ha ezt nem lehet akkor legalább azt beállítani, hogy ne gondolkozzon annyit ha olvashatatlan fájl-al kerül szembe? Ez így elég szopás mert van még vagy egy tucat dvd lemez amit fel kéne másolgatni. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 0perces Kolink KLA-003
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest