Hirdetés
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Mobilhasználat külföldön
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm! Meglátásom szerint ez az a program, ami kell nekem. Alapból PDF és Word dokumentumokban keres. Nem kellett állítgatom rajta és ez jó, mert kevés tudás kell a programhoz és én elég keveset értek a szoftverekhez. Tegnap óta már a HDD 13%-át átnézte. A TC még a gigabyte-os filmekbe is belekeres. Csak az időt rabolja.
Mondjuk valahol az én hibám, hogy nem tudom, hova mentettem el a fontos dokumentumomat (sokat dolgoztam rajta), meg hogy az egyetlen kinyomtatott példányt kiadtam a kezemből és nem fénymásolatot adtam oda az egyik hivatalban. Máshol csak belenéztek, talán le is másolták maguknak. Viszont azok is sárosak akik elvették, hogy miért nem tudták lemásolni maguknak. Ha az igazolványom kérik el, akkor azt is örökre elveszik? [költői kérdés]
Nekem MS Office 2007 van, Microsoft Office 2010 Filter Packs-ot kihagyom. Jó nekem a 2007-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest