- Fotók, videók mobillal
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darken
aktív tag
up
-
Darken
aktív tag
No, ezt tegnap ki is próbáltam
Cseréltem a két Toshiba meghajtóm a két gépben(amivel baj volt ugye az 5002-es, a másik cd író/DVD olvasó combo)
Nos az eredmény, ahogy Mr_Ricsi írta: a másik gépben 5002-es olvassa az audió cd-t szépen, és a láss csodát a másik Toshiba meghajtó sem olvassa az audio cd-t...
Nem rég engedélyeztem az alaplapi (NF7-S) Soundstorm-ot is az Audigy 2 ZS mellé, mert a front panelre vezettem vele a hangot(mármint a Soundstormról, az alaplapi pinekről a headsethez). Lehet, hogy ez a probléma...
Megcsekkolom azt is - letiltom. -
Darken
aktív tag
up
-
Darken
aktív tag
Sziasztok!
A következő problémám van az SD-R5002-sel:
Megírok 16x-osan egy audio cd-t, majd visszaolvasásnál nem tudja olvasni(se Winamp, se Media Player). Winampba betöltve: kiírja, hogy:
track1 3455.1
track2 2689.3
track3 5668.5
track4 4587.4
....
Szóval ilyen értelmetlen számhosszokat...
Ha viszont berakom a másik gépem CD/DVD olvasójába(az is Toshiba) simán olvassa a cd-t. Tehát az SD-R5002 megírja rendben, de nem tudja olvasni az audiot...
Sajnos mások által írt Audio cd-vel is ezt csinálja...
(firmware frissítés volt)
Irány szervíz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest