- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
Ennek segítségével tudsz vezeték nélküli hálózathoz csatlakozni.
Lehet, hogy most még nem létszükséglet, de később jól jöhet. Általában lehet ezeket utólag is csatlakoztatni, de nem olyan erős az antennájuk, mint a monitorkeretbe épített gyári verzió.
A másik - általad is - látogatott topic első hsz-ében található hivatkozásokat javaslom én is elolvasni, hasznos, nekem is segített a közelmúltban, mikor notit kerestem. -
Kbali
nagyúr
Azt nem tudom, hogy ennek mennyi a video igénye, egyébként összességében szerintem nem rossz.
A hordozást csak annyiban említettem, hogy a C-M procikban nincs speed step funkció, így több energiát használnak akkus működésben=kevesebb üzenidő. Asztaliként viszont ezzel semmi probléma.
Az nem gáz, hogy nincs WLAN benne?
[link] Itt még lehet általánosságokat olvasni. -
yakuza.tora
addikt
Hali Albgab!
Én 3 évig használtam Toshiba Satellite notebookot. Szinte szó szerint éjjel-nappal ment. (a hét 5 napján napi 10 órában, a munka után pedig nem kapcsoltam ki, csak egyszerűen lecsuktam a kijelzőjét) Ehhez képest a 3 év alatt SEMMI probléma nem volt vele. Az egyetlen gyenge pontja a DVD olvasó volt, ami egy idő után nem mindegyik írt lemezt tudta olvasni.
Összességében a legmegbízhatóbb készülékeke egyike, ráadásul jól viselte az állandó cipelést is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest