Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ABE

őstag

válasz kavarc #2199 üzenetére

Szia!

Az Intel oldalán a chipseteknél rákattintottam a 945GM-re, és ott megjelenít egy ilyet: "Related products”. Itt nem szól a Core 2 Duo-ról, és máshol sem találtam pont ilyen chipsettel szerelt gépet, amiben Core 2 Duo lenne. Ennek ellenére lehet valaki tudja a frankót, hogy mégis megy ilyen chipsettel a Core 2 Duo.

A gépedet Toshiba olddalán úgy találtam meg, hogy beírtam Google-ba a típust. Az első találat a Toshiba oldalra mutatott, asszem egy pdf file volt. BIOS-ból nem lehet megtudni a pontos informciókat.

Amúgy nem értem, az 533-as FSB miért olyan nagy gond. Ennyi pénzért szerintem jó teljesítményt ad az a proci, de a technikai lehetőség is adott a bővítésre. Nem olcsó dolog egy mobil proci. Nézz csak utána, újonnan mennyibe kerül. Egy éve vettem az L30-at. Akkor 150-ért 512 Mb memóriát, 60 Gb-os winyót, és egy 1.46 Ghz-es Celeron M járt a géphez. Akkor szerinted az én gépemnek, vagy a tiédnek van jobb ár/érték aránya? Nem mondom, sok pénz a 180e forint. De csak abszolút értékben, notik között nem. 50 ezerrel kevesebbet érne a géped szerinted? Tehát szerinted ér 130 ezret? Hát, nem tudom, de akkor nézd meg, mit kapsz annyi pénzért. Drága dolog a notebook, ezt tudomásul kell venni. A Toshibánál is, és a többi gyártónál is.

• Kbali

nagyúr

válasz kavarc #2199 üzenetére

Szia!

Ha itt regisztrálsz, akkor pontosan látni fogod a géped kategóriáját, jellemzőit, letöltheted a legfrissebb drivereket, segédprogramokat, sőt a garanciát is regisztrálhatod.
    Szerintem megéri. Itt azokat a gépeket is lehet látni, amelyek már nincsenek a nyilvános listában.

A Toshiba belépő szintje most valóban 100e (Office Depo akció), de igazából 140-150.
    A 180 ezres gép sajna egyáltalán nem drága, ennyiért semmilyen márkából nem kapod meg a legjobb kategóriát sem.

Én tavaly 280-ért vettem a sajátomat (M100-164), most ugyanez (kicsit jobb kivitelben) 180-190 ezer újonnan:(

Új hozzászólás Aktív témák