Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Krystal_s addikt Ez most komoly, hogy szó szerint értetted a 2 percet ?  legyen akkor fél nap, de nem 2-3 hét. A lényeg, ha személyesen mész oda, akkor pár óra alatt el lehet intézni és mégsem cipelik, dobálják hetekig...mert látod kire bízod. A mai napon találtam egy számtech üzletet, akik toshiba szerviz is. Bármikor bevihetem, megnézik, ha új alkatrész kell, akkor megrendelik és akkor megyek vissza, amikor beszerelik. legyen akkor fél nap, de nem 2-3 hét. A lényeg, ha személyesen mész oda, akkor pár óra alatt el lehet intézni és mégsem cipelik, dobálják hetekig...mert látod kire bízod. A mai napon találtam egy számtech üzletet, akik toshiba szerviz is. Bármikor bevihetem, megnézik, ha új alkatrész kell, akkor megrendelik és akkor megyek vissza, amikor beszerelik.
 Én végig erről beszéltem, hogy a cégek többsége túl bonyolítja ezt az egészet, hogy mindent Bp-re akarnak küldeni, azt is ,ami simán megoldható lenne a kirendeltségen is.
 Tudom nélkülözni, csak nem akarom idegen kezekre bízni heteken át, amennyiben ez megoldható másként is...gondolom ezzel nem csak én vagyok így. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Path of Exile (ARPG)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3635,95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

legyen akkor fél nap, de nem 2-3 hét. A lényeg, ha személyesen mész oda, akkor pár óra alatt el lehet intézni és mégsem cipelik, dobálják hetekig...mert látod kire bízod. A mai napon találtam egy számtech üzletet, akik toshiba szerviz is. Bármikor bevihetem, megnézik, ha új alkatrész kell, akkor megrendelik és akkor megyek vissza, amikor beszerelik.
 legyen akkor fél nap, de nem 2-3 hét. A lényeg, ha személyesen mész oda, akkor pár óra alatt el lehet intézni és mégsem cipelik, dobálják hetekig...mert látod kire bízod. A mai napon találtam egy számtech üzletet, akik toshiba szerviz is. Bármikor bevihetem, megnézik, ha új alkatrész kell, akkor megrendelik és akkor megyek vissza, amikor beszerelik.
 Janou
 Janou