- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Janou
Topikgazda
Sziasztok!
C855-202 típusú notimra feltettem egy Win 8 Pro-t. Kérdésem az, hogy vga driverből lehetne frissebbet feltenni mint ami a Toshiba honlapján van (2012.08.08- a driver kiadása, honlapon 2013.10 havinak van csúfolva.)? AMD oldaláról leszedtem a HD7 serieshez való drivert ami Win7-nél működött is, de itt feltettem (természetesen a Win8-as drivert) és összeomlott a rendszer. De olyan szinten, hogy újra kellett telepítenem az egészet. Valaki valami ötlet?
-
Janou
Topikgazda
válasz
EasyKnight #12018 üzenetére
Szerintem ha a csatolójuk megegyezik akkor minden további nélkül cserélhető kellene hogy legyen. Elvileg! De a legegyszerűbb ha bemész egy laptop bontós boltba és belepróbálod.
Lehet van ilyen support list vagy hasonlók.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Predash #11910 üzenetére
Általában teljesen mindegy. Lényeg hogy 2.5"-os legyen csatoló felület 99,99%-ra mondom hogy Sata. Laposabb gépeknél még fontos lehet a magasság is, mert lehet nem fér bele a sima vinyó csak a Slim. De nálad ez nem játszik szerintem. Tehát 2.5"-es bármilyen Satas vinyót vegyél.
-
Janou
Topikgazda
válasz
unknownerror #11883 üzenetére
Próbáld meg a Smartfan nevű progit.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Mr Irdatlan #11867 üzenetére
Próbálj meg egy bios defaultot. Néha csodákra képes.
-
Janou
Topikgazda
-
-
Janou
Topikgazda
válasz
Balázs1986 #11826 üzenetére
Hát az szívás... Akkor ugyanaz mint egy i3. Érdekes, mert asztali i5-ök mind 4 magosak. (fizikailag) És nincs bennük HT. Az i7-ek is 4 magosak, de azok HT-sak így 8 magnak látszanak feladatkezelőben. De ez mind asztali prociknál van.
-
Janou
Topikgazda
válasz
szekfizsolt #11759 üzenetére
Akkor marad egyenlőre az a megoldás hogy típus alapján rákeresel neten hogy bios password remove vagy reset. És hátha mondanak valami okosat hogy pontosan hol kell rövidre zárni a forrasztásokat.
-
Janou
Topikgazda
válasz
szekfizsolt #11755 üzenetére
Esetleg meg lehetne próbálni hogy egy másik gépen felhúzod a vinyódra az XP-t (az lenne a legjobb ha eléggé hasonlítana a mostani gépedhez). Ha szerencséd van és nem száll el 7B-s hibával (ezért kellene hasonló gép) akkor lesz egy működőképes XP-d ami alól már tudsz flashelni.
-
-
Janou
Topikgazda
válasz
Balázs1986 #11747 üzenetére
hát ez az... Akkor marad az eddig bevált gyakorlat. Megcsinálom magamnak.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Balázs1986 #11740 üzenetére
Értem. Azt tudom hogy HP-t és Asust nem bonthatsz meg. De akkor ha Toshibát igen, akkor e örö e bodottá...
Mondjuk szerintem lehet felhívom majd valamikor őket és azért rákérdezek, biztos ami biztos alapon.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Zoli133 #11738 üzenetére
Remélem nem úgy mint a HP-t...
Beküldtük takarításra, mert túlmelegedett és leállt. Garos volt a gép nem lehetett szétbontani. HP hivatalos márkaszervízben kitakarították és kiszámláztak 5800 Ft + ÁFÁt, mondván ez nem garanciális hiba. Hiába lett nekik mondva, hogy ember akkor mi a teendő ha takarítani kellene de nem bontható a burkolat, nem mondtak rá semmit. -
Janou
Topikgazda
válasz
Balázs1986 #11730 üzenetére
Ezzel a takarítás dologgal az a baj, hogy a Toshiba ad 2 év garit a gépekre, de ha megbontom tisztítás miatt, akkor bukom a garanciát.
-
Janou
Topikgazda
válasz
szekfizsolt #11725 üzenetére
Jaja, ahogy Taoharcos írja, frissíts biost és akkor törlődik. Vagy szétszeded a gépet és kiszeded az elemet.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Atti575 #11677 üzenetére
Szerintem manapság már el kellene felejteni a 32 bites oprendszereket. Egyetlen kivételt tudok elképzelni, hogyha van olyan programod vagy eszközöd ami nem támogatja a 64 bitet. Szal egyértelműen 64 bites Win 7. Igaz hogy most csak 2 GB van benne de úgyis bővíteni fogod mert kevés lesz. Akkor meg jön a már ismertetett 4 GB-os címzési limit 32 biten.
-
Janou
Topikgazda
Hidd el csak bonyolultnak tűnik, de az nem. Hátul kikapod a csavarokat, felül billentyű kipattint illetve ha van felső panel akkor azt is. . Bill alatt szoktak lenni csavarok. Felső tálca levesz majd a zsanérokat kicsavarod lecsatlakoztatod a kábeleket is természetesen. Leveszed a kijelzőt. alaplapot kicsavarozod. Lehet kicsit kapkodva írtam le de érted, egyszerű. Meg nézz esetleg videós szétszerelést.
Kijelző hátulját pedig úgy tudod ÁLTALÁBAN leszedni, hogy belső oldalon vannak kis pontok amik általában le vannak fedve. Azok alatt vannak a csavarok. Ha kicsavartad őket, akkor pedig határozottan a káva alá benyúlsz körömmel a közepe felé és lepattintod. Onnan meg már egyszerű. -
Janou
Topikgazda
válasz
Zoli133 #11634 üzenetére
Ezt tudom, meg azt is hogy 230 fok körül olvad a forraszanyag, de akkor is. Tuti nem jó a folyamatos meleg. Xboxban is hallottam olyat hogy kiolvadt a gpu a lapból. Ha kondik vannak a cpu foglalat körül akkor igenis átmelegedhetnek + azoknak is van egy üzemi hőjük. A kondik pedig általában 85 vagy 105 fokra vannak hitelesítve.
-
Janou
Topikgazda
-
Janou
Topikgazda
-
Janou
Topikgazda
Sziasztok!
Régebben már volt egy kis gondom az újonnan vásárolt laptopommal (C855-202). Akkor a képernyő illesztő driver okozta a gondokat. Ezt sikerült az AMD oldaláról leszedett driverrel orvosolni. Most viszont 1 hét alatt 2x elszállt kékhalállal. Megnéztem bluescreenviewval:
Irql not less or equal.
0x00000d1 bug check code.
És a fileok amik okozzák a hibát: netio.sys illetve tcpip.sys.Ezek a wifi kártya driverének hibájára utalnak?
Wifi kártya típusa: Realtek RTL8723AE Wireless WLAN 802.11n PCI-E NIC
Illesztő program verziója: 2002.2.110.2012
Dátuma: 2012.01.10.Szal mi lehet a gond? Újabb driver nincs a Toshiba oldalán és a Realteknél sem találtam.
Help pls
-
Janou
Topikgazda
válasz
Balázs1986 #11398 üzenetére
Hát jó, legyen. Amúgy msdnről még XP is letölthető. Most néztem meg az előbb.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Balázs1986 #11387 üzenetére
Jó, ha így nézem ok. De simán letöltheti torrentről az msdnről leszedhető gyári isot. És úgy a gépén lévő windows jogtiszta marad.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Sebibalu #11383 üzenetére
Letöltesz egy gyári Windows 7 Home Premium-ot. (asszem neked a 64 bites van gyárilag hozzá) Ezt teljesen legálisan meg lehet tenni. Utána telepítéskor az alján lévő kóddal feltelepíted, Toshiba honlapjáról letöltöd a drivereket hozzá és feltelepíted. Ha mindezzel megvagy, csinálsz róla egy lemezképet bootolható dvdre és kész is van.
-
Janou
Topikgazda
válasz
Balázs1986 #11311 üzenetére
Köszi a tippet. Bevált!
Azt hittem hogy az asztali és a mobility gpu-k el vannak szeparálva driverügyileg. De nem. Így már nem 1 éves drivert használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Eladó ASUS TUF FX506UI 4800H GTX1660Ti 6GB 16GB ram
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest