Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
válasz
hitchins
üzenetére
Üdvözlet a klubban!
Nekem is ilyenem van és nagyjából meg is vagyok vele elégedve, de van néhány apróság...
1. Borzasztóan idegesít és hosszútávon szerintem nem is "egészséges", hogy a hűtés már 49-50 fokon bekapcsol és többet megy, mint áll! Nem zajos, de lehet, hogy hamar ventillátorcsere lesz a vége. 45 körül kikapcsol, de még a leegyszerűbb használat esetén sem nagyon lehet ezt tartani...
Nem értem, hogy miért nem 55-60 felé pörög fel - más gépeimen általában ez ment. Ez így olyan érzés, mintha egy sima PC lenne notebook-bőrben...
Feltettem a legújabb BIOS-t is - talán egy hajszállal jobb az eredmény.
A szervíz tanácstalan - ez a gyári beállítás...2. A Vista-t az XP után nem volt könnyű megszokni és sok beállítást szabtam a saját ízlésemre amivel kissé - nem sokkal - gyorsult is a gép (+ Vista SP1).
3. Szép és minőségi a kivitelezés (pl. a tapipad nagyszerű), de kicsit többet segíthettek volna, ha nem rejtik el a bluetooth kapcsolóját idétlenül és valamilyen színnel is jelzik melyik a fejhallgató és a mikrofon dugasza...
4. Az akkumlátor viszon tragikusan gyenge. Ilyen teljesítményű és értékű géphez nagyobb kapacitású erőforrás járna!
5. Ahogyan követem az A200-asok árát, hatalmas különbségek vannak és nagyon oda kell figyelni! Most láttam, hogy egy A200-20N (T7500, 2,2 GHz, 4MB L2, 250 GB, Vista Business) már 198.000-ért is van valahol! Ma biztos ezt venném, de áprilisban még nem volt a piacon...
Kicsit hosszú voltam, elnézést.
P.S.: Ha valakinek lenne ötlete erre a ventillátor/hűtés dologra, kérem tegye fel, gondolom többeket érdekelne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Postal: Bullet Paradise - A játék amit bejelentettek, majd el is kaszáltak
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgatós találkozó
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 9570 - i5-8300H, 15" Full HD, 1 TB HDD, 32 GB RAM
- MSI Bravo 15 C7VF Gamer laptop
- DELL Latitude E7440 Ultrabook i5/8 GB RAM/128 GB SSD/Full HD érintőképernyő
- HP ProBook 470 G3 17.3 nagyképernyős laptop i5-6200U 8GB DDR4
- Lenovo LOQ - Jótállás & Garancia- Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 512GB SSD / 44GB DDR5 /Notebook táska
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 8 40mm, Új, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Janou