Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
válasz
hitchins
üzenetére
Üdvözlet a klubban!
Nekem is ilyenem van és nagyjából meg is vagyok vele elégedve, de van néhány apróság...
1. Borzasztóan idegesít és hosszútávon szerintem nem is "egészséges", hogy a hűtés már 49-50 fokon bekapcsol és többet megy, mint áll! Nem zajos, de lehet, hogy hamar ventillátorcsere lesz a vége. 45 körül kikapcsol, de még a leegyszerűbb használat esetén sem nagyon lehet ezt tartani...
Nem értem, hogy miért nem 55-60 felé pörög fel - más gépeimen általában ez ment. Ez így olyan érzés, mintha egy sima PC lenne notebook-bőrben...
Feltettem a legújabb BIOS-t is - talán egy hajszállal jobb az eredmény.
A szervíz tanácstalan - ez a gyári beállítás...2. A Vista-t az XP után nem volt könnyű megszokni és sok beállítást szabtam a saját ízlésemre amivel kissé - nem sokkal - gyorsult is a gép (+ Vista SP1).
3. Szép és minőségi a kivitelezés (pl. a tapipad nagyszerű), de kicsit többet segíthettek volna, ha nem rejtik el a bluetooth kapcsolóját idétlenül és valamilyen színnel is jelzik melyik a fejhallgató és a mikrofon dugasza...
4. Az akkumlátor viszon tragikusan gyenge. Ilyen teljesítményű és értékű géphez nagyobb kapacitású erőforrás járna!
5. Ahogyan követem az A200-asok árát, hatalmas különbségek vannak és nagyon oda kell figyelni! Most láttam, hogy egy A200-20N (T7500, 2,2 GHz, 4MB L2, 250 GB, Vista Business) már 198.000-ért is van valahol! Ma biztos ezt venném, de áprilisban még nem volt a piacon...
Kicsit hosszú voltam, elnézést.
P.S.: Ha valakinek lenne ötlete erre a ventillátor/hűtés dologra, kérem tegye fel, gondolom többeket érdekelne!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Filmvilág
- Házimozi haladó szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Janou