- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
..|.. (*_*)
üzenetére
A Blizzard alábecsülte, mennyien akarnak játszani. Nagyon alábecsülte, 20 éves tapasztalattal a háta mögött is. Pár évente elő szokott ilyesmi fordulni.
-
persil
nagyúr
válasz
..|.. (*_*)
üzenetére
"de launch után 3 hétig volt"
Inkább csak egy hét az, de megértelek. Egyébként speciel én a harmadik naptól kezdve akkor tudtam játszani, amikor akartam és elsőre bent voltam mindig. (kivéve értelemszerűen a karbantartásokat)
Mondjuk én letudtam azzal, hogy most indult és minden online létet igénylő játék szar az elején."ennyi év után nem tudtak egy elfogadható munkát kiadni a kezükből.... "
Még mindig sokkal jobb, mint bármelyik klón. Egyedül a titan quest-et lehet mellérakni. A második rész meg úgy tűnik, hogy örökre marad a legjobb hack'n slash.(bár szerintem a 3 pár dologban jobb)A torch 2 "csak" egy jó kis játék, de ennyi és nem több.
-
persil
nagyúr
válasz
..|.. (*_*)
üzenetére
Ott sincs, de mindegy, ez a szálka már örökre megmarad úgylátom.
-
tikshow
addikt
válasz
..|.. (*_*)
üzenetére
Volt. 1 fél napig nem tudtam regisztrálni.

-
Kareszovics
addikt
válasz
..|.. (*_*)
üzenetére
Szerén véleményem szerint a Gem Upgrade-nek jelen pillanatban semmi értelme, tök haszontalan kék gem-eket lehet belőle kavarni. A kék gem-ekből meg még egyszer nem sikerült használható unique gemet kapni.

Arra meg még em jöttem rá, hogy milyen kombináció kell ahhoz, hogy úgy működjön, mint régen (lehet meg is szűnt az a rendszer).
-
tikshow
addikt
válasz
..|.. (*_*)
üzenetére
Valószínűleg azért nem válaszolnak mert jelenleg senki sem tolja Outlander-el.

Új hozzászólás Aktív témák

- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi