- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
válasz
Intruder2k5 #804 üzenetére
Egy Smart TV az "illetékes". Sajnos ezeket beírni nem tudom. De most eltűnt az IP. Csak nem értettem, miért osztotta ki.
-
Kerio
őstag
Miért van az, ha a Basic/Netwok/LAN/DHCP IP rang-nál megadtam egy 192.168.1.2 - 192.168.1.51 tartományt, akkor is kiosztja a 192.168.1.100 IP címet?
-
Kerio
őstag
válasz
Intruder2k5 #801 üzenetére
Köszönöm!Hol tudom megváltoztatni a router bejelentkező felhasználónevet és jelszó? Nem azért kérdem, mert lusta lennék.. De már 20-szor végignéztem..Megvan.
-
Kerio
őstag
válasz
Intruder2k5 #799 üzenetére
Sikerült! Köszönöm! A Remote Acces jó HTTP-n?
-
Kerio
őstag
válasz
Intruder2k5 #795 üzenetére
Sikerült. Mármint a dyndns-el összehozni. Csak fura volt, hogy az URL dyndns.com, és nemg org. De megnéztem, és ugyanaz. Frissítette az IP-t. De nem enged be a wan portról.
-
Kerio
őstag
válasz
Intruder2k5 #795 üzenetére
Köszi! De a felsorolt szerverek között nincs dyndns.org. Akkor regisztrálok egy másikat.
-
Kerio
őstag
Meg lehet csinálni valahogy, hogy kívülről tudjak "turkálni" a routerben? Régen a dyndns.org-al sikerült. De ebben most nem látom a dyndns.org-t a DNS beállításoknál.. Egy E900-as Linksys-em van Tomato-val.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Horgász topik
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest