Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
fanci
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm mester

-
fanci
tag
Sziasztok!
A következőkben kérném a segítségeteket: Adva van egy N18u router,rajta egy 2018 eleji fresh tomato.Sajnos nagyon láma vagyok a témában,már felrakni sem volt egyszerű de hála Intruder2k5 kolléga türelmének sikerült.
Most szeretném frissíteni a firmwaret.Megtehetem ezt anélkül hogy a beállítások törlődjenek? Esetleg tudnátok egy részletesebb leírást adni arról hogyan csináljam?(Mert az upgrade menűből nem igazán sikerül) -
fanci
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Csináltam egy resetet és nvram törlést a pendrive-t újra formáztam a routeren.Attached Devices-ben a pendrive elérési útvonala:/tmp/mnt/sda3,erre a hibaüzenet :download directory path is not absolute ,erre beírom a transmissionba útvonalnak:/mnt/sda3. Erre már betölti a torrentet de most ez a hibaüzenet jön:read-only file system .

-
fanci
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Úgy néz ki hogy lassan minden a helyére kerül,már csak egy probléma van. A transmission befejezi a letöltést néhány százalék után a következő hibaüzenettel:unable to save resume file:no space left on device.Pedig a letöltési útvonal jól van megadva.Esetleg valami ötlet?

-
fanci
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget.Az új fw fent van,az ssh is megy,a pendrive-on két ext3 particiót csináltam de nekem ez csak a g parted-al sikerült.Most viszont nem tudom honnan olvashatnám ki az útvonalat ahová a letöltéseket küldenem kell .Nagy segítség lenne ha esetleg néhány sort tudnál írni a samba beállításáról(telepítéséről). -
fanci
tag
Sziasztok!
Boldog tulajdonosa vagyok egy n18u routernak amire most egy 1.28.0000 -140 K26ARM USB AIO-64K firmware krült de sajnos nem boldogulok a beállításokkal.Próbáltam mindent bállítani Intruder2k5 leírásának megfelelően de van itt néhány prbléma,(teljesen amatőr vagyok a témában,még soha nem csináltam ilyet).Először is ssh-n nem tudok bejelentkezni,a név beírása után enter majd a jelszót már nem tudom beírni mert nem reagál a billentyűzetre és néhány perc múlva megjelenik a nem lehet kapcsolódni hibaüzenet.A router nas képességeit szeretném kihasználni,a torrent szépen megy a transmission-nal a rácsatlakoztatott pendrive-ot eléri a tv és szépen lejátsza a rajta lévő média tartalmakat. A problémám az,hogy windows alatt és telefonon is csak a média tartalmakat látom,az E könyveket és a programokat sajnos nem pedig ott vannak.Próbálkoztam androidos fájl kezelőkkel és médiaszerver programokkal de eredménytelenül. Esetleg létezik valami program androidra és windowsra (mint pl az asus aicloud volt a gyári fw hez) amivel a pendrive-on lévő minden tartalmat meg tudok nyitni és szerkeszteni is tudom azokat? És van itt még egy furcsaság,a pendrive 3.0-ás de a routeren a 2.0 felirat világít.
Hálás lennék ha esetleg tudna valaki segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest