Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Dzsekó
üzenetére
Kipróbáltam az összes nvram törlési lehetőséget, és semmi. pont ugyanott elvérzik a tomato ahol eddig. a legkisebb változtatás is pl. annyi hogy kikapcsolom a 5ghz wifit, azt eredményezi hogy ledobja a pppoe kapcsolatot és nem tud vissza kapcsolódni. egyébként miért is kelle eldobnia ? ezután egy komplett reboot segít, de ez így használhatatlan...
és továbbra is rohatt sokáig áll talpra, mintha többször is betöltené a rendszert, többször fut ki a vészbetöltő cfe oldalra -
SztiviVander
addikt
válasz
Dzsekó
üzenetére
Ott már valami régen rossz ha ennyi nvram törlés kell(ene). Én azt nem értem ha régóta nem sikerül működésre bírni akkor miért nem a freshtomato fórumán jelzik? Kizárt hogy csak 1-2 ember használja ac66u-n és ha ez általános probléma lenne az ac66u-ra való freshtomato buildekkel akkor már tele lenne ott a fórum vele. De nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
tjsz