- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3109 üzenetére
Fúúúú. :S
Na meglátom mi lesz. Beszélek még velük. Köszönöm a segítséget. -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3106 üzenetére
Ó anyám!
Igen ott van ez a kütyü.
Ja, hát az ilyen majd ők csinálnak nekem ilyeneket, az nekem sem tetszik.
Köszi a segítséget addig is. -
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3068 üzenetére
Szia!
Feltelepítettem az entware-t de azzal sem lett jó, kicseréltem a merevlemezt, az optware elsőre felment eddig hibátlanul működik, köszönöm a segítséget.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3102 üzenetére
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3102 üzenetére
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3100 üzenetére
192.168.1.20
Ja, és igen kienged egy login oldalra. -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3098 üzenetére
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3095 üzenetére
Megírtam nekik, válaszoltak is, de nem merek rábólintani semmire amíg itt nem kérdezem meg.
"3. jelenleg is dinamikus külső ip címet az ön előfizetői modem, itt tudja ellenőrizni : http://whatismyipaddress.com/. ha elszeretné érni az otthoni eszközeit akkor kérem küldje meg hogy melyik portott fordítsuk ki a modemben és melyik belső hálózati címre. "jelenleg a 80,443,22 belső szerviz célokra használjuk fel!" 24H a külső ip cím változik !"
(Szerintem egy-két betű lemaradt, vagy telefonról válaszolt, mert az első részét nem tudom értelmezni a mondatnak)
Ez így már jó lesz nekem, vagy így csak 1 portot fogok tudni elérni.
Holott nekem lenne 3.
-PC
-NAS
-Transmission (NAS-on)
Illetve 24H-ként változik. Azt már megoldja a NO-IP-s profilom igaz? -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3095 üzenetére
OK!
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3093 üzenetére
Rendben, akkor megbeszélem velük hogy abból a külső dinamikus IP címből kérek 10 dkg-ot.
Illetve hozzácsapom ezt a szöveget amit itt szépen megfogalmaztál nekem.
Lesz még valami teendőm vele, vagy ha megkapom ezt, akkor már be fogom tudni állítani?
(Jó, ha nem, akkor majd kérdezek.)
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3091 üzenetére
Tehát mondjam meg nekik hogy ezt az IP-t kapom, és nem érem el távolról, pedig szükségem lenne rá. És erre ők felajánlják hogy....
Ne haragudj, de nem vagyok tisztában vele hogy mivel érveljek nekik, vagy hogy mit erőszakoljak ki tőlük pontosan. Fentebb amit leírtam azok közül kell az egyiket igényelnem tőlük? -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3089 üzenetére
Igen. Egy általam kreáltra, hogy ne az alap legyen.
Mind a 3 br be van állítva. (Kábeles kapcsolat, vendég wifi, ingyen wifi) -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3087 üzenetére
Remek! Az egy sablon szar szám:
192.168.1.130 -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3083 üzenetére
Ezt a Status/Overview/Wan(hide) IP Address-nél kell látnom ugye?
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3083 üzenetére
Pont ezt akartam írni hogy szerintem el kéne kezdenem az elejétől az egészet.
Ha hazaérek nekilátok.Köszi addig is.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3032 üzenetére
Korábbi témához:
Itt a link ami a díjszabási táblázatot mutatja. Ami ott alul szerepel hogy Fix IP cím bruttó 3000/hó, az az ami nekem kell? Vagy a publikus IP cím az más? -
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3066 üzenetére
Telepítési leírást telepítő csomagot hol találok? Gondolom a router-ben is át kell majd állítani pár dolgot.
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3064 üzenetére
Netgear WNR3500L v2
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3062 üzenetére
Töröltem formáztam újratelepítettem a hiba ugyan az, a HDD Sentinel szerint a merevlemez hibátlan, hétvégére beszerzek egy új merevlemezt, megpróbálom azzal is. De ha még van, ötlet jöhet, az eddigieket pedig nagyon köszönöm mindenkinek.
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3059 üzenetére
megpróbálom
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3057 üzenetére
PuTTY- ban milyen paranccsal tudnám letörölni az egészet?
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3055 üzenetére
A HDD ellenőrzésére Hard Disk Sentinel- en kívül van valami lehetőség? A HDD particionálását a leírtak szerint csináltam PuTTY- ban, igaz letörölve nem ott volt.
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3047 üzenetére
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3045 üzenetére
megpróbáltam nem reagál rá
-
dozó
tag
válasz
Intruder2k5 #3043 üzenetére
-
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #3039 üzenetére
Idáig szuper. nslookup, trace, ping OK
Most azt szeretném, hogy webböngészőben is megtaláljam a gépet név szerint. A webmint gépnév:port szám szerint értem el, de most még csak ip:port megy.
-
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #3035 üzenetére
Visszatettem a 117-et. Azért vetődtem a dns oldalra, mert nincsenek gépnevek a hálózatomban.Vagyis nem tudok gépnév:port alapján megszólítani senkit. IP:port persze megy. Nem tudom megpingelni a belső hálózaton a másik gépet név alapján. Azt mondták keressem a routerben a problémát. Mit tegyek?
-
Jocky
tag
válasz
Intruder2k5 #3036 üzenetére
Köszi, akkor felrakom és megnézem!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #3025 üzenetére
Azért érdemes megpróbálni. Múlt héten, hátszél nélkül, eccerű userként, telefonon elintéztem a Telenornál a 2GB mobilnetre a publikus IP -t! Én lepődtem meg a legjobban.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3025 üzenetére
Na hát ezt nem gondoltam volna hogy manapság létezhet ilyen probléma. Túl szép volt minden hogy igaz legyen.
Miért kétled hogy adnának publikus IP-t? Az egy db nyitott porttal csak egy klienst érnék el nem?
Annyival nem érem be. -
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #3021 üzenetére
Nálam is innen indultunk (szintén mikrós net), de aztán behibáztak egy csúnyát és még kamuztak is. Csak egy statikus IP -vel tudtak kiengesztelni.
-
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3011 üzenetére
Hát ez nem hangzik túl jól. :S
Ennyire gáz a rádiós net? Sajnos egy kis faluba költöztem, és ott ők tudják a legnormálisabb netet szogáltatni.
Próbáltam már T-com-ot régebben ugyan itt, az egy sz@r. Ez bizonyult a legjobbnak. Stabil, gyorsabb mint a T-com, és olcsóbb is.
És úgy működni fog ahogy a kolléga írta, vagy az csak egy ötlet? -
z123456789
addikt
válasz
Intruder2k5 #3008 üzenetére
(#3008) Intruder2k5
Igen azt néztem én is, hogy nem az az IP-m amit használnia kellene.
Hát rohadjak meg nem találom mi az a hgw, de biztos igazad van, mert eddig kábelnet volt, most meg rádióhullámos netem van, és egy ilyen eszköz van a modem helyett:Sajnos kapcsolót nem találtam rajta.
Van esetleg más megoldás?(#3009) golya87
Most melózom, de ha hazamegyek megpróbálom. Köszi -
akom
őstag
válasz
Intruder2k5 #3001 üzenetére
ARM fw-ben elméletileg már van...
-
akom
őstag
válasz
Intruder2k5 #2999 üzenetére
ext4-et lehet már használni?
-
Klara_
őstag
válasz
Intruder2k5 #2983 üzenetére
Ez a Merlin nagyon pofas, pont annyival van tobb info benne amennyi az en szereny kepessegeimnel is hasznos (pl milyen csatonan vannak a kornyezo WiFik, proci, stb terhelesi adatok).
Most frissitette erre a gyari FWt: 3.0.0.4.374_5656. Jol ertem, itt felteszem az USB alakalmazasokban a Download mastert, majd telepitem a gepre amit linkeltel es ennyi, vagy kell meg valamit atallitanom? Thx. -
beleszólok
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2994 üzenetére
Pendrive-ra inkább ext2-t tennék. A journal állítólag eléggé rongálja a pendrive-ot.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2994 üzenetére
Köszönöm! Jelzek, hogy mire jutottam.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2992 üzenetére
Igen, ez sztem is pendrive -os lesz. De közben rájöttem, hogy sokkal hamarabb a segítségedre fogok szorulni. Én eddig csak a webes felületen konfigoltam a Tomato -t. Most Androidon vagyok, de ez sztem lényegtelen. Van Terminal Emulatorom, de gondolom, most nem erre lenne szükség. Van telepítve Juice SSH, ezen keresztül szoktam kommunikálni a NAS -ra telepített MC -rel. Ott egyszer összeismertettem őket, azóta egyszerűen, IP -vel lépek be és indítom az MC -t. Ez hogy működik a routeren? Androidon tudok Terminálból mountolni, de itt ez hogy működik, mi a parancs (mármint a pendrive fizikai elérése, amit csatolnom kéne)? Nem kézenfogást várnék Tőled, csak kis kezdő lökést.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2989 üzenetére
Igen, akkor csak ez futna. Csak próbálok eccerű logikával gondolkodni. Aztán lehet, hogy teljesen rossz nyomon járok. Szóval ha "kell" a külső tároló, akkor vmi nem fér el a belső tárhelyen. Fut a szerver, de annak reagálnia kell külső hatásra. Pl. érkezik bejövő hívás, amit elutasít, majd visszahívja, stb. Gondolom, ha kell a külső tár a futtatáshoz, akkor onnan infót olvas be működés közben. A VOIP visszahívásnál viszont nem mindegy a szerver reakcióideje, mivel a kliensen (a telón) a tényleges hívandó szám megadását annyival kell késleltetni. Remélem, érthető volt! De majd kiderül.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2987 üzenetére
Ha "bele tudom préselni" a JFFS -be, akkor nyerhetek némi sebességet azáltal, hogy kimarad az írás/olvasás művelet az usb porton?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2985 üzenetére
Köszönöm a tippet! Igen, gondoltam, hogy nem a "profilod" és ezért nem írtál. A VOIP topikban vki csinált egy Asterisk konfigot, amivel bármilyen telóról (értsd butateló) netkapcsolat nélkül, VOIP tarifával lehet hívni. Ez 1-2 FT/percet jelent, szinte bármelyik EU -s mobil hívásánál. Csak ehhez kell otthon egy állandóan üzemelő Asterisk szerver. Most azon megy a matek, hogy mi lenne a legpraktikusabb egy ilyen futtatására. Lehet Androidos TV okosító (mert ez is tud Linuxot futtatni), Raspberry, vagy épp egy router. Nekem meg most van épp egy kihasználatlan RT-N16 -om.
-
Klara_
őstag
válasz
Intruder2k5 #2981 üzenetére
OK, AIO jegyeztem.
Letezik stabil az AC56U-ra?
Vegulis a gyarival is ellennek,viszont ez a download master... hat nem lett a szivem csucske, gyari FW-re p2p klienst masikat tudok rakni (ha igen mit lenne erdemes?) (sok elkeszult letoltesem is van amit csak seedbe szeretnek vissza tenni), vagy csak customra mint a Tomato? -
beleszólok
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2977 üzenetére
Köszi (gondolod, örülnének egy hunglish hozzászólásnak?
Ahogy elnézem, nagyon ritka kivételektől eltekintve lengyelül beszélgetnek)
-
beleszólok
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2974 üzenetére
Hol lehetne jelezni neki, hogy a whois a "beégetett" szerverrel nem működik?
Már hónapok óta döglött, fogalmam sincs, hogy miért. -
Atlantisz48
őstag
válasz
Intruder2k5 #2974 üzenetére
Szia!
Tényleg
Köszönöm. -
válasz
Intruder2k5 #2970 üzenetére
Több sorba kellett beírnom dolgokat, ami kicsit nehézkes volt így Save gomb nélkül, de végülis a probléma megoldva!
-
beleszólok
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2950 üzenetére
"# opkg list | wc -l
1697"Nekem ezt produkálja egy opkg update után.
Szóval nem tűnik üresnek, de ez nem is az a repo, amit te írtál, szóval passzolom a továbbiakat. -
beleszólok
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2948 üzenetére
Fura. Az az opkg.conf teljesen jónak tűnik. Lehet, hogy nem ugyanazt látjuk?
A resethez annyi köze van, hogy kipróbáltam a fent említett lassulás megszűnik, amint resetelem a routert.
De ha visszatöltöm a reset előtt mentett konfigot, akkor megint lassú.
Van egy régi, még normál sebességű korból származó mentésem a konfigról, összehasonlítottam a mostani tartalmával, semmi olyan eltérés nincs köztük, ami a wifi sebességét befolyásolná. Szóval rejtély a köbön.
De muszáj lesz lenulláznom az egészet és mivel az entware-t is teleszemeteltem mindenféle kipróbált hulladékkal, gondoltam, arra is ráfér egy nagytakarítás.
Viszont így... kicsit fázok tőle.update: optware amelyik ipkg-t használ és az egyik linkedben valami ipkg-s URL szerepel.
update2: azt az első linket azt hiszem, kicsit elnézted. Az entware-install.sh (jé, tényleg benne van a rendszerben, már nem kell keresni. Amikor felraktam, még nem volt beépített script, legfeljebb az optware-hez) csak az opkg binárist hozza onnan, a többit már jó helyről rángatja lefelé, elvileg.
-
beleszólok
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2946 üzenetére
Ezt jó, hogy mondod, épp ma készültem resetelni a routeremet, de nem emlékszem, az entware telepítőt honnan szereztem és már nincs meg. (már úgy értem: a telepítő csomag, illetve a hely, ahol rábukkantam)
Érdekesség: én is küzdök az iperf utility-vel. A 300Mbps sebességűnek hazudott kapcsolaton jó, ha 30Mbps-t produkál. Úgy, hogy korábban 120-130-at tudott. A korábban pár napja volt, amikor kíváncsiságból átálltam egy rövid időre a másik routeremre, ahol a szintén 300-as kapcsolaton kaptam úgy 10Mbps-t, a routert kikapcsoltam, visszajöttem a tomato-sra és már itt is csak 30 körüli értéket mérek a notebookom és egy gigás LAN portra kötött linux között
ui: az első szerintem optware. Közben találtam egy repo-t entware-hez, de szvsz ez azonos a tiéddel, csak a címe más: http://entware.wl500g.info/binaries/entware/
-
beleszólok
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2942 üzenetére
Visszavonom: bár válaszol, de a válasza használhatatlan.
whob 173.x.x.x (nem tudom fejből, az egyik google szerver) eredménye, hogy a tulajdonos a Google Inc.
whois -h whois.ripe.net 173.x.x.x:
inetnum: 0.0.0.0 - 255.255.255.255
netname: IANA-BLK
descr: The whole IPv4 address space
country: EU # Country field is actually all countries in the world and not just EU countries
...nem másolom be a teljes outputot, de gyakorlatilag semmire sem jó.
-
beleszólok
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2942 üzenetére
Úgy valószínűleg megy, engem az zavar, hogy a default szerverrel nem működik, ami valamelyest speciális volt a többihez képest. Pl. számlálta, hogy adott napon hány alkalommal kerestem fel őket.
-
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #2938 üzenetére
Értem, köszönöm.
-
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #2936 üzenetére
"Tanulom a linuxot" önképzés keretében játszadozom.
Nem egészem értem, ha ilyen gyenge a teljesítmény, akkor a laptop és linux kiszolgálóm hogyan tud 500-600 Mbits -el dolgozni? Azok is a routeren keresztül vannak kapcsolva. -
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #2934 üzenetére
Ő, nincs semmi csak alap vas.
-
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #2932 üzenetére
Tar az van, elnéztem.
De
-
Game78
tag
válasz
Intruder2k5 #2929 üzenetére
Aha...ezt se tudtam...persze profiknak könnyű
Kivettem a pipát a Dmz-ből,majd hétfőn ha meglesz a telóm adatkapcsolatból megpróbálom.
-
Game78
tag
válasz
Intruder2k5 #2927 üzenetére
Igen bent van a nas,ezt nem gondoltam,hogy bekutyul...viszont délelőtt bexart a telóm és nem tudom hétfőig megnézni kinti címről,vagyis bonyolult....S
-
Game78
tag
válasz
Intruder2k5 #2925 üzenetére
Hát majd 1xer felrakom...nem látok sok nekem valót
viszont másik problémám is van.
Nem tudom elérni távolról a routert,pedig Dynamic DNS jó,mert nas dolgait elérem,még a rajta futó transmission-t is.
Tehát simán a xxxx.no-ip.org:port megy,de ezzel a beállítással és a végén 8080 porttal nem jön be a router. -
Game78
tag
válasz
Intruder2k5 #2923 üzenetére
Szia!
Köszi,de nekem még 106 van,az nem túl régi?...Meg nincs ilyen hogy:Administration -> TomatoAnon -> Tomato Update Notification System
Viszont ez van ott,persze még egyéb infok is,de olyan amit mondasz vagy állítási lehetőség nincs.
The following data is sent by TomatoAnon:
- MD5SUM of WAN+LAN MAC addresses - this will identify a router. Ex: 1c1dbd4202d794251ec1acf1211bb2c8
- Model of router. Ex: Asus RT-N66U
- Installed version of Tomato. Ex: 102 K26 USB
- Builtype. Ex: Mega-VPN-64K
- Country. Ex: POLAND
- ISO Country code. Ex: PL
- Uptime of your router. Ex: 3 days
That`s it !!Eszerint nem is 106,hanem 102?
a 106-ot az aboutnál látom:Tomato Firmware 1.28.0000 MIPSR2-106 K26 Max
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #2919 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm! Minden rendben történt!
remélem a WDS is jó lesz majd...
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #2915 üzenetére
Akkor jol csinaltam. Minimumra allithatok 1-et es kesz nem?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #2913 üzenetére
Kuzdok vele koszi.
Egyelore elvesztem kicsit 3 dolgot nem ertek:
-fent az adsl min max kbit/s t kell megadni, lent a sorban meg kbps-ben kell megadni. Vagy kbit/s=kbps? 11mbit/s letoltesem és 1.1 mbit/s feltoltesem van
-Illetve nem ertem mi ertelme a minimum le es feltoltesit megadni.
-Eleg csak egy sort beallitanom a nasra lowest-kent nem akkor minden elveszi elole a netet igaz? -
bigdady
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #2911 üzenetére
De kb/s t be tudok allitani nason is a bittorentben. Olyan nincs hogy adatok nelkul csak ne adjon a nasnak savszelt ha mas hasznalja?
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2906 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszod, így cselekedtem. Első ránézésre minden továbbra is jól működik, köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2898 üzenetére
De régen talán létezett. Csak közben leomlott a fal.
-
suste
veterán
válasz
Intruder2k5 #2892 üzenetére
igaz nem tomato, de pl nálam is több vendégháló van, ugyan azzal a jelszóval védve, és csak a MAC szűréssel vannak irányítva az eszközök
így csak egy jelszót kell megjegyezni.... -
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2892 üzenetére
- mazoizmus
- csak
- mert
- + 1 védelem (ami ha nem is sokat, de valamit ér)
- mert mindennek be kell állítva lennie.De lehet, hogy csak megszokás! Nálam pl. engedve van 5 kütyü, többi pedig nemgyerebe.
Van a szomszédban okostojás, aki már akart nálam tekeregni. Valószínűleg ebből adódik a védelmi lehetőségek maximális kihasználásának igénye.
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2887 üzenetére
Fel tettem én is, de a tenda W1800R 8percet mazsolázott el vele.
Ha az alap wifinél van MAC cím szűrés az a beállítás fog élni a vendég wifire is, vagy ott nem lesz szűrés, esetleg állítható?
-
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2881 üzenetére
Nem az ip cím jár le, a dyndns szolgáltató szünteti meg, megszűnik a "valami.dyndns.hu", az ip marad, de már nem elérhető a valami.dyndns.hu.
Frissítve egy nap múlva lesz, ha jól látom és értem. (Nyilván egy másik szolgáltató jó lehet.) -
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2879 üzenetére
Már a Tomato-ban, lehet-e rövidebbre állítani? (A dyndns.hu-nál 6hó a maximum, így rossz esetben 23ó 59p-ig nincs frissítés, de ez alighanem minden esetben így van.) Hol tárolja ezeket az adatokat? Ez azért másabb mint az OW...
-
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2876 üzenetére
Hali!
Elindult, köszi!
Egy óra múlva jár le, az oldalon látszólag 1nap a legrövidebb frissítési idő, ezt lehetne még csökkenteni? -
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2876 üzenetére
köszi, mindjárt nézem!
-
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2874 üzenetére
Igen, néztem, de ott nem tudok megadni látszólag sem jelszót, sem nevet.
A wget.... sort hova tudnám beilleszteni, a script v scheduler látszik lehetségesnek?
(Ha már itt vagy, ne kelljen fölösen próbálnom...) -
Gyurka6
őstag
válasz
Intruder2k5 #2872 üzenetére
Hi!
Csak onnan vettem a script-et, 500gp openwrt-hez, mivel Tomato-n nem sikerül a dyndns.hu-t elindítani.
Ezek volnának hozzá:
Unix-os átmeneti megoldas:
#!/bin/sh
wget -O /dev/null -q "http://www.dyndns.hu/login.php?username=LOGINNEV&domain=dyndns.hu&password=JELSZO";curl és POST:
curl -d "username=LOGINNEV&domain=dyndns.hu&password=JELSZO" http://www.dyndns.hu/login.phpA második nekem sehol nem megy, az első openwrt-n megy.
Ezt kellene időzíteni, az 500-as openwrt-n nem megy nekem, most fogom Tomato-n nézni. -
Kitakat
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2867 üzenetére
nem ingyenes van
-
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #2864 üzenetére
Köszi, holnap tesztelem, mert dolgoznom kell.
-
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #2862 üzenetére
Ah, bocs. Az első kettő az enyém. A kékhez vagyok csatlakozva jelenleg.
-
Ablakos
őstag
válasz
Intruder2k5 #2860 üzenetére
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #2856 üzenetére
Meg fogsz lepődni, de lehet nagyon gyors a TOR hálózat! Ha az exit nod és Te közted gyors net van, (tehát az összes átjátszó állomás gyorsabb a netednél) akkor a szolgáltatód által meghatározott internetsebességet is elérheted. (pl ezt tapasztaltam is nem 1x 2x...)
Hát akkor türelemmel várom a további ötleteket az előbbire. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Intruder2k5 #2853 üzenetére
Hülyén tettem fel a kérdésem, bocsi. Szóval: azt szeretném, hogy ha internetezek laptopról, mobilról, akkor a sima TOR mentes netet használhassam. A Transmission avagy torrent kliens viszont a TOR hálózaton keresztül leech-eljen, seedeljen.
Köszönöm a válaszod!
mert most ezt egy oldom meg, hogy közbe van rakva egy még egy tp-link router, s azon keresztül csatlakozom
-
zambozoli
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2840 üzenetére
Köszönöm!
Jól emlékszem, hogy nem lehet feltenni simán web felületről?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2831 üzenetére
köszönöm
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2828 üzenetére
Szia Intruder2k5 !
Lassan talán el is jutok oda, hogy ezt feltegyem. Főleg mivel a mostani (merlin féle) csinál olyat, hogy ha TVre játszom le a routerre kötött vinyóról a filmet, akkor 1-2 óránként egyszer csak kiírja, hogy elveszítette a kapcsolatot az eszközzel, de ha újra elindítom akkor megy tovább. (kérdés, hogy ezt tényleg a merlin féle okozza e) Ez terheléstől függetlenül előfordul kipróbáltam.
Visszatérve shibby félére, problémát okoz, ha a vinyón csak 1 db ext3 partició van? Nem akarom újra formázni, és se időm se energiám PQ magiccel újra partícionálni (3 Tera, 2,5 tera adattal). Tehát nincs opt, swap partícióm, csak egy adat nas. Swap-et beszéltük már, hogy tán nem is kell, de ha nincs program partícióm okoz ez majd nekem gondot?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #2828 üzenetére
Köszönöm!
-
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #2821 üzenetére
sikerült, köszönöm
ez miben különbözik az előzőtől?
-
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #2823 üzenetére
nagyon köszönöm a segítséget, ma már nem kezdek neki, holnapra marad
ui.
urrent Version: 1.28.0000 MIPSR2-112 K26 USB BT-VPN
Free Memory: 42.02 MB (aprox. size that can be buffered completely in RAM)itt azt írja, hogy van 42 MB szabad területem, vagy ez nem arra vonatkozik, hogy mekkora tomatot tudok feltenni?!.
-
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #2821 üzenetére
csak felteszem ahogy a jelenlegeit is és utána van még teendőm?
-
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #2819 üzenetére
rutorrent használok, és a legrosszabb felhasználó vagyok, ugyanis nem tudom miket használok most(pl, nem tudom, hogy az rutorrent belső torrent-e) és miket használhatnék ami nagyon jó lenne nekem
-
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #2817 üzenetére
most ez van rajta
tomato-K26USB-1.28.RT-N5x-MIPSR2-112-BT-VPN.trx -
martonzsolt
tag
válasz
Intruder2k5 #2815 üzenetére
köszönöm a gyors választ
ezek mind különbözők?
-
MyDrox
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2807 üzenetére
Semmi probléma !
Köszönöm a segítséget, várom a válaszodat.
-
MyDrox
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2805 üzenetére
Esetleg tudsz javasolni fw-t, erre a típusra ? WRT54GL mert olvasgattam, hogy a kicsi memória miatt nem mindegyiket lehet felrakni , nem is szeretném tönkretenni ezért fontos lenne egy megbízható fw . És valami tanács/javaslat hogy kell telepíteni , van-e valami különleges eljárás vagy csak letöltöm a bin fájlt és fw updatenél felrakom ?
-
Kitakat
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2800 üzenetére
Örülök.....
csak olge en nem megy az 68u n((
-
Kitakat
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #2790 üzenetére
És az admin helyett sem tudok webes feluletre mas usert eszkábálni?
ez meg az olegnek is ment((
-
0519
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2796 üzenetére
Annyi erőfeszítést, hogy saját WIN PE-t csináljak nem ér meg az egész.
Az image így is elkészült és használható a routerről bootolva.
Ennél több nem kell.A Ghostot ki kellett vennie, azt hiszem a 11-es verziótól.
-
0519
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2794 üzenetére
én a 10.6-os Hiren-t használtam. Ebben még van ghost.
A mini Xp elindul, de a programok nem.
A Dosos programokat futtatva viszont működik a ghost.Akkor a hálózati adapter driver lehet a ludas. Ezt tudjuk cserélni / frissíteni?
-
0519
senior tag
válasz
Intruder2k5 #2792 üzenetére
lecseréltem a tiedben lévő hirens cd-t újabbra.
Egy gondom van vele.
Az image filet csak a számítógép másik partíciójára tudtam menteni.
Az igazi az lett volna, ha a routerre kötött hdd-re tudom menteni, de azt nem látta a rendszer. -
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2786 üzenetére
A router IP címe 192.168.0.1
WAN cím nincs. Overview-ban a Status: renewing és minden érték 0.0.0.0 a connection type pedig DHCP.
-
jakkrisz
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #2784 üzenetére
Igy van.
1. Wireless Client módban router ad IP-t és nincs internet.
2. Bridge módban, kapok a mobiltelefontól IP-t és van net.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged