- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
Aktív témák
-
Tom5
addikt
Helyzetjelentés.
Elkapott engem is a szomszédok láz. Ma kezdem el az első évadot.
Két hét leállás van amiből egy hét már eltelt. Ez a felújítás címében zajlott.
Immáron sokadszor kibékültem az illetővel akivel legutóbb összevesztem. Ő keresett meg ami meglepő. Azóta voltak kisebb súrlódások de megint vagyunk egymásnak. Természetesen mint barát...Én azt hittem megváltoztathatom őt de nem. És nem igaz a mondás, hogy többször nem lép az ember ugyanabba a szarba. Nekem sikerült. Harmadszor is. Vele csináltuk a felújítást. 8 napig együtt éltünk...nagyon jó volt. Hiányzik, nem bonyolódom részletekbe, túl hosszú lenne. Lényeg, megint kaparom magam a padlóról és jó pofát vágok a barátságunkhoz, ami persze nagyon fontos és sokat jelent, csak bennem van az az érzés aminek nem lenne szabad. De legalább tud róla és öszintén meg tudjuk beszélni a dolgot, nem ráz le és dob ki mint egy kivert kutyát. Ez is több a semminél. Minka ügyileg (lekopogom) minden okés. Szeptember elején megyek "mérőeszköz felügyelői" tanfolyamra. Ez után már hivatalosan én is kalibrálhatok mérőeszközöket. Ami nagyon nagy előny. Remélem ez a fizetésemen is meglátszik majd. Anyagilag (lekopogom ezt is) most minden rendben. Fizetem a lakás fenntartás csekkjeit és a kocsiét is. Mellette marad kajára, és gép fejlesztésre is.
No nem mintha nagyon belendültem volna, de most kell a lelkemnek egy kis fejlesztés, hogy kiheverjem az elmúlt napok fájdalmait. Gépház csere lesz. nagyon régóta szemezek ezzel a házzal és most a Fehérváron újonnan nyílt Restart shop jó áron megszerezte nekem. Ez után már csak egy SSD lesz az idei befektetés. Most néztem, hogy az alaplapom már több mint két éves. De nem érzem, hogy fejlesztenem kellene. Elvagyok ezzel az alulfeszelt X6-ossal. Nem játszom semmivel. Diablo 3-at várom. Net, film, Facebook, szomszédok...ennyi.Rohadt magányosnak érzem magam. Hullanak ki mellőlem az emberek. Persze magamat hibáztatom, pedig tudom, hogy nem csak rajtam múlnak a dolgok. Gondolkodtam, hogy felkeresem egyik nagyon jó barétomat akivel rég nem beszélek de...áhh...
Jó lenne egy társ. Buli sem vonz már. Siófokon is párszor voltam csak. Nyüg már a hajnali hazavonatozás. Sokkal jobb volt vele...mikor itt volt, felújítottunk, jól éreztük magunkat, meg minden ami "történt"Nah, back to reality.
Holnap nagy házalakítás (remélem)JÉ 4 all!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest