-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
válasz
Anonymus23 #44245 üzenetére
Na akkor van tartalom bőven
Letolom a hátralévő órákat és ha leköt mint eddig akkor bezsákolom és jelentkezek
Plusz pont hogy aktív és segítőkész a topic köszi
-
Soybex
őstag
válasz
Anonymus23 #44243 üzenetére
Többnyire az a jó hogyha valami hosszú legalábbis én szeretem. Ezért diablozok/wowozok még mert sok idő mire elér benne valami jelentőset az ember.
Esetleg cybermonday/blackfridayon várható szerinted akció? Persze nem g2a és társain -
Soybex
őstag
válasz
Mr.Franczy #44223 üzenetére
5k-ért látom mindenhol cd-sen. Ezek a verziók uplay kóddal vannak? Btw nincs dvd olvasóm laposba így elég a kód
-
Soybex
őstag
válasz
Mr.Franczy #44218 üzenetére
Kb 50 oldalt visszaolvastam, és úgy tettem fel a kérdést
De köszönöm, végigtolom a maradék 3 órát aztán eldöntöm hogy mi legyen
Eddig szimpatikus, hogy egy csomó opció van a játékban és maga a történet se rossz. Igaz coopban vicces lehet valakivel közösen tolni de még nem volt alkalmam.
Apropó, volt olcsóbb a játék valamikor 15$-nál? -
Soybex
őstag
Skacok kipróbáltam a trialt laptopon, egész szépen megy a játék 50-60fps környékén. Érdemes beruházni rá a trialon kívül? Avagy nem ér meg 5k-t mert vannak bugok csalók vagy valami ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest