- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Chapel
tag
válasz
TomyLeeBoy #48406 üzenetére
Ilyent nálam is csinált. Valóban, ahogy javasolták dx11-re visszaváltás megoldja. Nálam egyébként a Rise of the Tomb Raider alatt is ilyen okádás van felül, dx12 alatt. Úgy hogy azt is kénytelen voltam dx11-el futtatni. Valamit kezdhetnének ezzel a dx12-el mert az rendben van hogy általánosan jobban futnak úgy a játékok, de ahogy észrevettem sokkal több hiba is előjön. Nálam pl a BF2 dx12 alatt össze vissza akad. De egyébként a Division is, ha már itt tartunk, mikor nem akadnak be, akkor magasabb az átlag fps dx12 alatt. Egy játékban vettem eddig hasznát, és valóban simábban fut, az a Sniper Elite 4. Azért elgondolkodtam egy párszor ilyenek után hogy mi a faxomnak van fenn ez a win10. Ezt tudná a win7 is, amivel sokkal jobban kijöttünk egymással
Most kimondottan gameingről beszélek.
Divisionre visszatérve...picsbe hogy pont most lett ez is 2 éves, mikor nem sok időm van játszani. Event orrba-szájjba...
Örülök ha a hónapban a The Curse of the Pharaohs-ra lesz egy kis kapacitásom. Asszem asszonyt megkérem hogy egy kicsit farmolgasson már, unalmasabb perceiben
-
robyg
senior tag
válasz
TomyLeeBoy #48406 üzenetére
Hajnalt!
Kapcsold DirectX 11-re.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest