- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Balika23hun #19398 üzenetére
Igy igy.
Sentry és Striker amúgy is idejét vesztette, jó volt, de már most egyre kevesebben mennek vele...
Dz-be amúgy sem megyek.
Egyszerűen sok a rambooo... Aki pro és azért lelőhetetlen, mert Twitchen közvetít
várjuk meg, semmit sem tudunk, simán lehet, hogy a dz-ben esni fog a régi szetteknek nagyobb GS-ű verziója.
Már csak 10 nap
-
válasz
Snip3r_HUN #19396 üzenetére
Szemetseg hat! Nem mondtam hogy nem.
De fejlodni nem fognak mar dzben. Miert menne oda barki, ha nem a jobb cuccokert?
Ertem amit mondassz. Szerintem is a kulon dz bracket lenne a legjobb megoldas.
-
válasz
Balika23hun #19383 üzenetére
"de azért nekem ne érjen véget a játék és a karakter fejlődésének a lehetősége mert te többet fizettél érte"
Na ezt nem értem...
Tehát Te ugyan azt akarod, mint én, csak ingyen...Igenis ennyi volt az alapjáték. Patch még jön hozzá, de tartalmat már nem igazán kapnak az alap játékot birtoklók. Bemehetsz DZ-be, de ha agyonlő egy kimaxolt 26x-es karakter, akkor IJ.
A PVE területen pedig addig játszol, ameddig akarsz. Nem fogja kiírni a játék, hogy akkor neked itt most vége.
-
válasz
Balika23hun #19380 üzenetére
Akkor kerlek nezd el a fejlesztoknek, hogy velunk kiveteleznek. Ugyanis mi fizettunk erte. Sokat...
-
válasz
Balika23hun #19376 üzenetére
Eddig is ment a problemazas, hogy aki 1000 orat beletolt, az elonyben van... Fair dz-t??? Az itt sosem lesz...
Pve teruleten el tudsz lenni, es biztos vagyok benne, hogy dzben is.
Viszont abban is biztos vagyok, hogy en nem megyek majd dzbe, mert ott fognak trollkodni a kimaxolt karakterekkel.
Es tegnap megint talalkoztunk a nem sebzodik 3 tartol sem, de o 3 sec alatt lelovi a 400 szivossagot... M1a-val celas nelkul, futtaba fejeseket lo... Tudom, tudom... Prok voltak... Igy nem oromot ad a dz, hanem bosszussagot. Emiatt is varom a dlc-t, az lesz a pve dz...
-
válasz
Balika23hun #19367 üzenetére
Ez igy van rendjen. Tudom, ingyen is adhatnak a dlct, akkor meglenne mindenkinek, de na...
-
válasz
Anonymus23 #19280 üzenetére
500k felett finom. Loni nem tudsz, de teged sem igazan tudnak playerek leolni. Ellenben npc ellen sokat nem er
-
válasz
Anonymus23 #19242 üzenetére
En is ettol felek...
35os granatveto utan gombafelho marad majd...
-
Final csak langszoros ellen jo szerintem. Probaltam a dpsen, de a golyok pont ugyanugy sebeztek. Langszoros ellen persze jo. En most 3sentry+3strikerrel megyek, mint szinte mindenki. De a blinddel ez tuti felborul. Ki kell probalni. Viszont latszik, hogy az agyatlan dps-rol szepen terelik el a nepet.
34es langszorostol most is bepisiles van. Mi lesz a 35osnel???
-
válasz
Raulblanco07 #19237 üzenetére
Jaja, de ez majd kiderul. Falcon mostanaban kenyeztet a jobbnal jobb striker es orszem cuccokkal.
Szerintem pve teruletre az elitesebzes a legfontosabb. Tegnap kiprobaltam falcon challengen, mit szamit az elite sebzes. Hat, -20e dps +18% elite sebzes es brutalis kulonbseg. De csak pve teruleten jo.
Van az az adottsag, mikor megjeloli az ellenfelet pulse-al. Az gondolom ennel is szamit. Amugy a pulse megnagyobb szerepet kap majd, mert elveszik az smgk criteselyet, ha jol tudom...
-
-
válasz
Raulblanco07 #19152 üzenetére
En pve-t szeretem, es az uj pve dz-ben elleszek, dz-t hanyagolom majd
-
válasz
Raulblanco07 #19148 üzenetére
Felreertetted. Te PVPre irtad. Npc ellen szart sem er...
Nekem a tactikusom szintem maxos sticky es majd 40% hatosugarbovitessel van. De ritkan esnek ossze 1 stickytol. Kiprobaltam. 350E szivossag 2 vegso megoldas cuccal es felig megy le a stickytol az elet...
Csak sokan dpsben vannak. Es semmi exotic ellenallasuk nincs. Nekem a taktikus karin van 7x%. Felere sem megy le az eletereje 1 stickytol ( 470 szivossag, overheal eseten 2/3ra esik vissza )
-
válasz
Anonymus23 #19143 üzenetére
En is szivesen tolom, mert jelenleg ez dobja a legjobb cuccokat nekem
Legalabbis dzbol meg hasonlo sem esett, supply droppbol sem...Tegnap este csinaltuk a falcon challenget. Egy random sracot hivtunk. 228as gs-ben volt, 210/400/16 adatokkal. Es robbano stickyvel lotte az ellenfeleket. Mondtuk, hogy micsinal? Nem jott valasz... Elesett az egyikonk, nem keltette fel. Nem sebzett, semmi. Lenyegeben 3an csinaltuk meg cimbikkel. A gs semmit sem szamit
-
válasz
Anonymus23 #19138 üzenetére
Azert lassuk be, hogy rafert mar egy kis nehezites. 25 perc alatt bezavarjuk a falcon challenget. Es 1 lovesbe mar nem igszan hal bele senki, sot, 2be se...
En ugy kepzelem el, hogy olyan a heroic, mint amikor a falcon challenge megjelent, es mindenki 175-185gsel ment neki. Nem hinnem hogy sokkal nehezebb lesz. De kiderul
-
válasz
kovimester #19037 üzenetére
Nem a pvpvel van gond. Hanem a hatha 1v4el...
De tudjuk, nektek Utomival nem jelent problemat 2v4be ezek leszedese miutan hatbalonek 4en... XD -
válasz
#35434496 #19036 üzenetére
Sok ilyen volt mar velem... 1v4be lelottek magyarok, mikor megkerdeztuk megis miert, azt mondtak itt nincs szabaly... Amikor megkerdeztuk hogy akkor miert nem szembe, 4v4be lonek, mely kuss volt. 1v4be tudtak olni, aztan egyszer sikerult 3v4be odamennunk, es fekudtek manhunt utan. Egybol mentek szervert valtani...
-
válasz
Snip3r_HUN #19009 üzenetére
Az az.
Garsza : majd kuldok kepeket discordon
-
válasz
Garsza #19002 üzenetére
260/350/15
Én most a PVE-re mentem rá. Minden ruci oda tesz. PVP-re úgy is teljesen más kell, meg oda én is taktikus-tankot csináltam
A DPS 3sentry+3őrszem, 28% páncélsérülés és 48% elitekre mért sebzés.
Ha sok a rugó, akkor átrakom a páncél, térdvédő, hátizsák kombót, így 280/380/15 lesz, de csak 20% elitesebzés... Ellenben megugrik a crit sebzés és esély is. De így nem igazán megyek, mert 1 tankot sem tudok agyonlőni, nem hogy 3-at
Ha PVP van, elkönyveljük, hogy futás
Persze van olyan, hogy belénkkötnek. Tegnap löttük vermet, 2 srác odajött, és elkezdett 4-önket ölni. kb 1 sec alatt elterültek. De 1.2 óta ez nagyon ritka. Hogy valaki 1 tartól elfeküdjön.
-
válasz
Raulblanco #19000 üzenetére
Foleg, hogy mindenki taktikus es tank...
Nem is tudom mikor szaladtam bele legutoljara dps kariba. Mar en is levettem a dps-bol. Szivossag kell.
-
válasz
Snip3r_HUN #18905 üzenetére
Tegnap este mi 10 rugora szaladtunk ra. Egyutt voltak. Eselytelenek teljes nyugalmaval haltunk meg
War-zoz ott volt
-
válasz
Snip3r_HUN #18883 üzenetére
Este érek haza, majd akkor ránézek. Ha már 145 fölé pörgetek, jó
-
válasz
Snip3r_HUN #18878 üzenetére
Vegre!!!! Dps kari is felmegy 400 szivossag fole. No nem mintha fel perc alatt nem dolne el 370e-rel is dz6ban, mint egy zsak szotyi...
Nagyon vartam mar!
-
válasz
Balika23hun #18767 üzenetére
Coolhead - Fejlövésenként csökkenti a skillek CD-jét. ( Q , E )
SKilled - FEjlövéses ÖLÉSENKÉNT csökkenti az egyedi képzettség CD-jét! ( T ) -
Alakítgattam egy picit a DPS karakteren.
266/310/15 az adatok.
DPS-t fel tudnám tolni 290-re úgy, hogy 300 felett marad a szívósság. Ellenben akkor 28% elite sebzést bukom. Márpedig azt nem számolja a DPS-be.
Így most 48% az elite sebzés. Azért azzal pirít szépen a sárgákraHeavy tankom összerakom a hétvégén. Semmire sem jó, csak sebzéselnyelésre. De tényleg, semmi másra. Ellenben 2 apc lövést kibír és nyugodt szívvel lehet vele a 34-es pörzsőlős behemót tüzében állni. Majd teszteljük az új küldit, hány rakétát él túl
-
válasz
szatyor1972 #18644 üzenetére
Ez mar nagyon szep!!!! Grat!
En most egy heavy tankot krealok
-
-
Hm. Finom kis pontossag talent. Mikyen szepen megdobja a dps-t. Komolyan lassan nem kepernyokep kell a karakterrol, hanem egy loteri foto, mert dps semmit nem er.
Tegnap srac mondta akivel mentem, hogy 250e a dps az m1a-n. Es mondom mekkorat critel fejre? Jon a valasz hogy 700-800... Mondom az igen...
akkor en maradok a 150e dpses m1amnal
Discordon beszelgettunk reggel, hogy a kinek hogy viszonyul a dps ertek a sebzesehez. Es 260-270e Dpshez sok embernek 100e alatti crites sebzes van loteren az augjabol. Nagyon nagy a szoras...
Probald ki amit Brownage irt. Jobb a 3+3 mint ez
-
Leven hogy a falcon elott nem tudtal ertelmes felszerelest szerezni, nem csodalom. Ide meg mar fullos, kimaxolt karakterrel lehetett jonni. Falcon challenget soloztak. Ezt megnezem, mikor fogjak. 3 oldalrol jon az isteni aldas + a helikopter...
Falcont meg mindenki a pitbe, elbujva, fosva a shotisoktol...
Itt nincs hova bujni, s nincs olyan, hogy nem jon ellenseg, mint a falconba. Folyamatosan jonnek
En nagyon kivancsi vagyok mar ra, de balfaszek megint eltoltak valamit.
-
válasz
Snip3r_HUN #18338 üzenetére
Szerintem őrszem semmiféleképp...
4taktikus + 2 végső. Én így megyek. És sokan mások is.
-
válasz
Raulblanco07 #18287 üzenetére
T821 az 550.
Nekem bejon.A hangja, a kinezete. Minden.
Persze inkabb az smg kellene, mert a technikusom azzal megy, csak kicsike az alapsebzese.
M4em van, 1100 koruli rpmel, igazi lezeragyu.
-
válasz
Raulblanco07 #18285 üzenetére
En egy 204es smg v. 204 t821 tervrajzot varok
-
-
válasz
arnikusz #18238 üzenetére
Lattam egy videot, ahol ezzel ment a srac auggal. Mivel fel masodperc alatt ujratolti a fegyvered, loszert pedig nem hasznal el, nem rossz ez, de teny, hogy szerintem a striker 3as szettje, de akar meg a hunter 3as szettje is jobb.
Na, este mehetunk challengre???
azert az szivacs lesz
-
Tipikus esete annak a problemad, hogy felraktad a nagy gs-es cuccot, de teljesen ertelmetlenul...
Miert lone star 3as szettel mesz? Semmi bonuszt nem ad...
3 sentry + 3 strikert keress. Ott a dpsed szepen felugrik majd. Nagyon keves a pancelertek, nincs szettbonusz ( striker +20pancelrombolas es +50% elit damage ). Ez mar megdobna szepen.
Pancelerteket 75% kozelebe kell vinni, es akkor 2600as staminanal kb 300-330 szivossagod lesz.A fegyver talentjei sem tul jok. Pancelrombolas, deadly, brutal. Ez nekem se esett meg ki, craftolni sem sikerult, nagyon ritka.
Inkabb rakj ossze kisebb gs-bol egy sentry + striker kombot, mert szerintem a lone starnak nem sok ertelme van
Persze tudom, ezek estek. De nem kell mindent felhasznalni, ami kipottyan
-
válasz
Habib[HUN] #18181 üzenetére
Felbontas?
Gtx960al mar szepen fut fullhdban.
-
válasz
Snip3r_HUN #18152 üzenetére
Ez igen szep build. Grat hozza!
-
válasz
Anonymus23 #18141 üzenetére
Smg nerf utan assaukt riflek lesznek a kiralyok
egy jo akt szerezzen mindenki
-
válasz
Anonymus23 #18119 üzenetére
Az szep lehetett.
Meg ha nomadban lennel, azt mondom ok.
Amugy pedig van egy olyan taska kepesseg, hogy skill hasznalata eletrot ad. Tehat gyogyit. Multkor kiprobaltam. Tuzes turret. Lefekudtem megkeresni az elgurult kontaktlencsem, kozbe a turret sebzett, es felszedett -
válasz
#35434496 #18117 üzenetére
Sajnos nem! Ne kerdezd miert. De ha pl 2db vegso megoldas szettdarab van rajta, kapasbol lefelezodik a sticky sebzese. Nem is hasznalom, mert meg a sticky build is csak neha viszi el egybol a jatekost. Sok emberen csak 22-30e-t sebez
A masik pedig, hogy ralovom a taskajara, robban, de nem sebez. Ezt sem ertem. -
??? Ezt most nekem irtad?
Smart cover a sebzesturesre es dpsre van hatassal ( ergo szivossagom es skillem ugyanekkora ha nem gugolok be, akkor is... Ahogy irtam, ez a full, amit a kari tud ( feltoltott taktikus szett ). Alapbol 132/403/24.
morfondőr : olyan felszerelesbe lehet tenni, amin van modosito hely. Ramesz a ruhara, es ott f-et nyomsz. De csak ha van slot rajta...
-
-
válasz
Raulblanco07 #18072 üzenetére
Stickys szettem is van. Minden a sticky es labda sebzesere es hatosugarara konfolva. Adottsagnal ilyenkor a +40% robbantasos oles + 40% tobbszoros robbantasos oles + okozz egest es a tobbiek x esellyel megkapjak. Ezekkel dz1-2-ben lehet aratni szepen. A kis mobokat szimplan a tuzes labda robbanasa es eges okozta sebzes megoli. A komolyab npckre pedig a stackelt sticky akar 500e-t is sebezhet.
Nekem azert csak 24e a skill ( kb 21 is eleg lenne ), mert dz6ban 2 npc feltolti a taktikust. Es ugye 41nel vege a dolognak.
Smart cover es mobil cover jobuli. Letettuk falcon kihivason a pitbe, rakeudtunk 4en, es a shotisok nem igazan tudtak agyonloni. Mintha ulti lett volna rajtunk.
-
válasz
Raulblanco07 #18066 üzenetére
En a taktikus karimra forditottam egy kis idot az utobbi idoben.
Sticky teljesen erdemtelen lett. Maximalis sebzessel is alig sebez nehany playerre, igy mas iranyt vettem.Picit tankositottam rajta. 4taktikus+2vegso szettel megyek. 2100/3400/2100 ( 132/380/24 ) ertekeket hoztam ki, igy nagyjabol hasznalhatom a fegyotalenteket is.
Skillekbol a gazlabdat es a sebzesnovelo gyogyitast hasznalom. Dz6ban nagyon jol jon a labda, nem tamadnak mig kabulatban vannak, lehet oket sorozni. Ami meg nagyon jo, hogy a labda megy tovabb. Akar 8-10 npc-t is kepes elkabitani. 10 masodpercenkent tudom dobni. A gyogyitassal pedig kb 1 tar elejeig ( 63 loszer smg ) 165 kornyekere ugrik a dpsem es no a sebzesellenallasom ( alapbol 65% kornyeke az exotic turesem) 10 masodpercenkent tudom ezt is nyomni kb.
Fegyvereken ilyen talentek vannak.
Smg
- kepzettseg hasznalata utan 13% sebzesnoveles
- pancelrombolas 19%
- 10mnel lozelebb +13%
Ak
- kepzettsrg hasznalata utan 13% sebzesnoveles
- pancelrombolas 19%
- crit sebzes +27%Igy a build egesz hasznalhato lett. Bar pvpre nagyjabol alkalmatlan, megis 1v1be tegnap tobb rugo is meghalt ( persze en tobbet halok, nem tudok sebezni... )
Tobben is megkerdeztek, hogy ez most a dps kari? ( berohanok a tomegbe, legelol vagyok, agrozom magamra az ellent... )
Dps karimnal erosebbnek erzem ezt a buildet pve-re.
-
válasz
Anonymus23 #17958 üzenetére
Hmmm.
Meggyoztel. Akkor mar csak az a kerdes, miert nem engedi be...
-
válasz
bendeguz76 #17925 üzenetére
Ha olcson kell jo, logi g100s.
Ha van kicsivel tobb zse, Rival 100. Ha megtobb van, rival300.De eger temaban a legfontosabb, hogy fogod? Ujjbeggyel v. Telitenyerrel?
H
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest