- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
-
pzstm
titán
Tegnap 4-en összeálltunk a megvásárolt új, legjobb fegyverrel, 5500 körüli DPS-el és 4000 feletti health-el. Rogue teljesen új értelmet nyert, pláne miután sikerült megtalálnunk ilyen helyet, amit egy amerikai srác mutatott meg.
-
pzstm
titán
DZ-ztem egyedül, a sportboltnál három másik emberre is akadtam. A proximity chat segítségével kommunikáltunk, be is hívtak, majd 30 percen belül 4-500 DZ creditet és 15 kék lootot sikerült összeszedni. Nagyon rendesek, nagyon normálisak voltak, remélem még sok ilyennel találkozok
Ugyanakkor volt egy manhunt is, ahol elkezdtünk üldözni egy rogue agentet...erre egyszer csak eltűnt a kis gyáva féreg...értsd szimplán kilépett a játékból menet közben...ez nem kicsit bosszantó....ilyenkor gondolom se pénzt, se XP-t nembukik, csak a cuccokat amik nála voltak
-
pzstm
titán
Agents,
The servers will shut down for a scheduled maintenance on Friday, February 19 at 10:00 CET, 04:00 AM EST, 01:00 AM PST.
Estimated downtime is approximately 3 hours. Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.Thanks for your patience during this downtime.
The Division Team -
pzstm
titán
Rogue-nak lenni valahogy nem annyira éri meg, mint a closed beta-ban....2 ember megöléséért és 120 másodperc túléléséért 200 körüli DZ credit járt...amit 5-6 NC-ből is össze tudsz szedni....2 ember megölése után viszont ha Veled véeznek, akkor 580XP és 600DZ credit körüli bukó..
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #4557 üzenetére
ne is mondd......majd 500 Ft-ot buktam a türelmetlenkedésemmel, olcsóbban is vehettem volna
-
pzstm
titán
válasz
powerade73 #4552 üzenetére
Szóval One-on mindent megkapunk
-
pzstm
titán
válasz
Kicsimix #3413 üzenetére
pontosítok. Csak a Hazmat Pack és a National Guard pack, ami letöltődött, illetve gondolom Season Pass hozzáférés/jogosultság. A Gold csomag a Season passon kívül ezt a két dolgot tartalmazza:
TOM CLANCY'S THE DIVISION HAZMAT PACK
This exclusive content pack contains a custom-skinned P416 Assault Rifle, a unique look for your agent and a Go-Bag that increases resistance to exotic damage.
TOM CLANCY'S THE DIVISION NATIONAL GUARD PACK
This exclusive content pack contains a custom-skinned P416 Assault Rifle, a unique look for your agent and a Go-Bag that increases armour.
-
pzstm
titán
válasz
szallasi007 #3167 üzenetére
azt is egészen biztos haverokkal megvesszük
-
pzstm
titán
csalók tekintetében ugyebár a konzol esetében nincs probléma legalább..
-
pzstm
titán
válasz
ScomComputer #2226 üzenetére
pedig látni is hátulról, hogy van-e már bármennyi lootod egyáltalán....s ez akkor elég vicces ha loot nélkül lőnek le csak XP-ért
-
pzstm
titán
válasz
#75376384 #2112 üzenetére
alfa után és alfa nélkül is belsős fórumokon külön kérés volt a sniper nerfelése ha jól rémlik.....nem igazán szeretnék, ha a távolról leszedegetjük az embert játékmódot képviselné itt bárki és....s őszintén én támogatom is, hogy ez nem sniperes játék legyen, amennyire csak lehet, rontsák el
-
pzstm
titán
no be kell ismernem van egy dolog, amit ha jól megnézek én is észreveszek a PC-s verzió előnyére, az pedig a látótávolság
-
pzstm
titán
válasz
westlake #1902 üzenetére
őgy, hogy egy 210cm-es FUllHD TV-n próbáltuk cégnél a PC-s BETA-t Ultra beállításokkal, meg a One-os verziót is, és hát ha van is paraszthajszálnyi különbség az megeshet...de én már lehet öreg vagyok ahhoz, hogy ezeket észrevegyem
Persze félreértés ne essék, biztos szebb lesz a PC-s verzió a véglegesben, bár ránézésre/látványra nem biztos annyival, mint amennyit lehet én elvárnék
Elnézést ha komolyabb vitát váltottam volna ki egy kicsit is
-
pzstm
titán
szégyenemre, csak most bukkantam a topikra, pedig nem kicsi az érdeklődésem a játék iránt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest