- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
Welcome back 1.3...
Buffolják a smart covert de ne így, mert jelenleg használhatatlan, buffolják a taktikus, sentry, striker, reclaimer, magányos, stb. setteket mert jelenleg használhatatlanok, de ne így, nerfeljék az alphát mert op, de ne így, variáljanak a páncélon, mert így nem teljesen oké, de ne így és még sorolhatnám....
-
RazoR
veterán
válasz
TommyS_27 #32975 üzenetére
Amennyi energiát belefektettek ezekbe a kozmetikai szarságokba, azt ha a használhatatlan Set-ek használhatóvá tételére fordították volna minden jó lenne. Arra nincs kapacitás, hogy az alphán kívül minden mást használhatóvá tegyenek, de arra van, hogy az alapokat csesszék szét megint feleslegesen? Nem véletlenül jött vissza annyi játékos 1.4-kor, végre olyan lett a játék amilyennek megjelenéskor kellett volna lennie! Oké, nerfeljék az alphát, de ne ennyire! A többit buffolják fel! Ahogy G is írta elég lett volna pvp/pve terület bővítés, új tartalom, minimál balance és ANTICHEAT! De ez ami most lesz egy hatalmas vicc!
Ha tudnék úgy angolul ahogy sajnos nem tudok megírnám nekik csak hogy jobban érezzem magam! (jelentősége úgysem lenne)
-
RazoR
veterán
Ez a játék ennyi volt! Úgy szétcseszik az egészet ahogy illik! Kár érte, de sajnos ilyen dilettáns fejlesztőkkel nem csoda! Az anticheatről meg ne is beszéljünk...
-
RazoR
veterán
Cheater kérdés részükről megoldva...
-
RazoR
veterán
Megkérnék mindenkit, hogy lehetőleg a trágár szavakat/jelzőket hanyagoljuk! Köszönöm!
-
RazoR
veterán
Elkészült a leírás a lvl 30 utáni lehetőségekről! Az összefoglalóban megtaláljátok!
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #32859 üzenetére
Akkor az ingyenes lesz?
Vagy csak nekem képzavar ez így a Nem lesz több fizetős DLC kijelentéssel?
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #32851 üzenetére
És mi a helyzet a Year Two-val? Vagy Division 2 lesz? Vagy nem lesz semmi?
-
RazoR
veterán
A 4-es szintű szűrőhöz a bázison kell a megfelelő szárnyat adott szintig felfejleszteni (nem tudom fejből melyiket
)
Az első kettő fegyver talenthez kell x mennyiségű tűzfegyver/stamina/képzettség, hogy aktív legyen, az utolsó mindig "ingyenes", de lehet hogy 10-es szinten még csak egy talent van a fegyvereken.
A phoenixet nem lehet eltenni sehova, az gyűlik és a felszerelés lapodon látod, hogy mennyi van, a maximum 2000 jelenleg. Phoenixet nem tudsz DZ-ben bukni csak kulcsot, DZ kreditet, DZ XP-t és a DZ-ben szerzett cuccokat.
Fegyverkészletet a fegyverek szétszedéséből és a pve területen gyűjthető ládákból tudsz szerezni.
Ahhoz hogy a DZ-ben 256-os emberekkel találkozz neked minimum 231-es GS kell, de az még odébb van!
-
RazoR
veterán
Nem rossz ez a Last Stand de ez a vagy futsz vagy tárazol szerintem szörnyű!
-
RazoR
veterán
A térképet és a PTS 2 patch notes-t megtaláljátok a szokott helyen.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #32658 üzenetére
Én azt nem értem ebben az egész seekr vakyria dologban, hogy ezt nem tesztelte le senki mielőtt indúlt a pts? Nem tűnt fel senkinek, hogy valami nem oké? 19 milla DPS ez nem egy apró bug!
-
RazoR
veterán
válasz
nanorambo #32631 üzenetére
Van egy alap rész a játékban (mondjuk hogy a single) amivel el tudod érni a 30-as szintet, ezután már nem szintet lépsz, hanem a rajtad lévő felszerelés és fegyverek határozzák meg a Gear Sore-odat. Készül egy lvl 30 utáni játékról egy leírás, a lvl 30 előttit megtalálod az összefoglalóban.
-
RazoR
veterán
Wildlands beta február 3-6
-
RazoR
veterán
válasz
Krissz1983 #32493 üzenetére
Próbálok én véget vetni ennek, már vagy egy órája kértem szépen mindenkitől, hogy zárjuk le a témát, de látod hogy hiába...
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #32487 üzenetére
Ha egyszer írod le az is elég szerintem...
-
RazoR
veterán
Na jó akkor most kérnék meg mindenkit hogy zárjuk le a témát! Köszönöm!
Jelezném hogy az összefoglalóban található cheat sheet folyamatosan frissül, a PTS-re vonatkozó dolgok is benne vannak!
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #32463 üzenetére
Igazad van a TG nem modi, de jogomban áll törölni hsz-eket ha úgy ítélem meg, hogy nem vezet jóra egy értelmetlen vita újból és ezzel csírájában el lehet folytani!
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #32454 üzenetére
Gondoltam be is fejezhetnénk ezt mielőtt nagyon belemerülnénk ezért töröltem, de csak nyomatjátok tovább... Áruld már el nekem miért jó ez?
-
RazoR
veterán
válasz
ori_za #32428 üzenetére
Az alpha már 1.x óta van de csak 1.5 óta megy a hiszti, amióta bekerült a Famas és az Uncompicated talent! Ebben a felállásban OP az alpha, a Famas nélkül már teljesen más a szitu! Vegyék még el az 5% sebzést és kész! Az úgy már -20% sebzés! De ezzel teljesen kinyírják az egész settet!
-
RazoR
veterán
Ez az 1.6 egy sz@r!
Oké nerfeljék az alphát, de ne így és ne ennyire!
Az exotic cuccok nem rosszak, kell az újdonság!
Az új DZ-k jók, kellet már az új terület!
PVE területen is kéne újítás!
De miért kell megint szétcseszni az alapokat, miért nem volt jó úgy az armor, stb. ahogy most van, minek kell megint egy 83. variációt kitalálni? Mindenhol azt olvasni, hogy visszjött az 1.3, oneshot-olnak a mobok! Inkább a csalókkal kezdhetnének valamit mert ez kezd egy nagy vicc lenni! -
RazoR
veterán
Romeo, Tango, Delta, Mike, mindenki itt van....
-
RazoR
veterán
Köszi az elismerő szavakat!
Amíg nem vagy 30-as addig nem lesz jó egy értéked sem és utána is kell hozzá a megfelelő felszerelés! Már készülőben van A játék lvl.30 után, de első körben ajánlom a lvl 30 előtti rész átolvasását! menj végig a storyn, maxold ki a térképet és sokmindenre rájössz majd magadtól is, de az elsődleges cél a lvl 30 legyen szerintem!
-
RazoR
veterán
válasz
Krissz1983 #32093 üzenetére
Látod másnak mégis fáj ha nagyritkán van egy ilyen 5-7 hsz-es beszélgetés a játékélményről....
-
RazoR
veterán
Összeszedtem az eddigi infókat az 1.6/Last Stand-ről, az összefoglalóban megtaláljátok!
-
RazoR
veterán
A futás közben nem lehet tárazni, armor kivétele a major tulajdonságokból, stb, ezekkel próbálják balance-olni a pvp-t, de elmondták a streamben is hogy, hogy ezek nem véglegesek, csak próbálkoznak és a visszajelzések alapján kerül majd be a végleges verzió. Az alpha nerf sem a legjobb megoldás így szerintem, de ez is képlékeny még.
-
RazoR
veterán
válasz
micafighter #31816 üzenetére
Volt szó az anticheatről, de kb a semmivel ért fel!
Én lemaradtam az alpha nerfről, nem azt mondta a copfos, hogy nem nyúlnak hozzá? -
RazoR
veterán
Greetings Agents,
The servers will shut down for maintenance on Thursday, January 19th at 09:30 AM CET / 03:30 AM EST / 00:30 AM PST.
The estimated downtime is approximately 3 hours.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.Thank you,
The Division Team
-
RazoR
veterán
Media Marktban akciós a Division...5,5k
-
RazoR
veterán
Az utóbbi pár napban kicsit elszaporodtak a sértő beszólogatások egymásnak! Azt szeretném kérni, hogy ne itt vezessétek le a felgyülemlett feszkót! Köszönöm!
-
RazoR
veterán
válasz
vegitossj7 #31418 üzenetére
Arról lehet valamit tudni, hogy kb mikor jön az 1.6 és a Last Stand?
-
RazoR
veterán
Kicsit átláthatóbbá próbáltam tenni az összefoglalót és beraktam egy pársorost a DX12-es hibákról is!
-
RazoR
veterán
Meg szeretnék kérni minden kedves fórumtársat, hogy a nem szakmai hsz-eket legyet szivesek off-ba rakni, tudom, hogy csak pár darab van de akkor is jó lenne! Köszönöm!
-
RazoR
veterán
Közérdekű!
Bekerült az összefoglalóba a cain álltal említett reddites okosság (tényleg próbálja ki valaki légyszi és jelezzen vissza, hogy működik-e, cain Neked ezúton is köszi!), illetve a kezdőknek szóló bekezdésbe a DLC csekkoláshoz segítség, az Underground kezdő küldetéshez térkép és a terminál bejárathoz kép! Így egyszerűbb az ezekről felmerülő kérdésre megemlíteni az összefoglalót, mint leírni századszor! Szerintem... (köszi duvi)
-
RazoR
veterán
válasz
sixpak #30351 üzenetére
Hali!
A konfigoddal simán meglesz a 60fps kisebb kompromiszummal.
Támogatja a játék a 21:9-es képarányt.
Teljesen nem rejthető el a HUD de menüben elég sokminden állítható ezzel kapcsolatban, térkép méret, elhelyezkedés, HUD elrejtés és gombbal előhívás, chat ablak helyzete, mérete, stb. -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #30285 üzenetére
Hát igen, de így sem csúnya, sőt! Talán majd a 2...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest