- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Snip3r_HUN #25459 üzenetére
Azert az eleg highend, amikor atlovod a palyat, a golyo meg fenysebesseggel... XD
-
válasz
TommyS_27 #25418 üzenetére
Sikerult tegnap este az uj modositoknak koszonhetoen osszerakni a strikert. Regi 204es aug ut
Annyira latszik, mikor valaki nem csal. 470e szivossagom lett 3200 tuzertek mellett, es van 22e skillpowerem is. Tegnap Bombi es Rixi mellett voltam 3., raszaladtunk egy 3fos brigadra, 1 azonnal halt, 2 elszaladt, ultiztak, Bombit lelottek, lelottem kozbe 1-et, a masik meg lelotte Rixit, majd kozvetlen kozelrol lott ram pp19-el, de csak karcolgatott. 2 shotiloves testre, es be is borult Rixi melle, akit felszedtem.De az, hogy dz5ben az a srac, akit elotte 2x szetlottunk, fut elottem, megyek utanna, majd ramfordul, es 5 golyoval szetlo mp7-el, az csal...
100e hpval szamoljunk, igy egyszerubb. 20e-t kell lonie playerre, ami csak maxos pulse mellett lehetseges 4500 koruli tuzertekkel. Ha ekkora a tuzertek, nincs maxos pulse... Sot...
Holnapot nagyon varom mar... Alpha szett ujra elokerul.
-
válasz
ceripapa #25377 üzenetére
Volt fullos deadeye szettem.
50e-t lottem jatekosra. De ezek futkosva csattogtatjak az m1a-t, holott a 2. Golyo mar barhova mehet, nem lehet iranyitani. Ebbol latszik, ki aimol. Mikor 4et csattan az m1a, te meg ugralva korbe korbe beszivod mind a 4 golyot, az cheat...
-
jó volt a reggel :
- 1. szerver : teleportos lőszeres ládát pakoló csiter banda dz6
- 2. szerver : ultiból 600 szívósságot 5 golyóval lelövő szuper mp7
- 3. szerver : 7-8 deadeye játékos, összedolgozva
- 4. szerver : lelőhetetlen youteber
- 5. szerver : division klán, deadeyey, sátor mögül szedték le G-t...Keddig hanyagoljuk. Aztán legalább az okos és deadeye eltűnik...
-
válasz
Darth_Revan #25247 üzenetére
En mindig. 880 oraja tolom, mindig ilyen volt nalam
-
válasz
Darth_Revan #25245 üzenetére
Nekem ia csinalja, hogy 80-90% a cpu es gpu kihasznaltsag, majd egyszercsak mindketto kiakad es 100%. De en ezt csak dzben vettem eszre, ott is csak 5-6-ban.
-
válasz
Darth_Revan #25240 üzenetére
Akkor ezt kizarhatjuk.
Sajnos nem a legjobban optimalizalt a kicsike. Arnyek ultran marad, ugy is beszakad?
-
válasz
Darth_Revan #25229 üzenetére
Monitoroztatsd a gpu kihasznaltsagot, meg a cpu orajelet, kihasznaltsagot.
Szerintem tulmelegszik, es a vga valamint a proci is throttlingol.
Szerk : latom irtal kozben. Procihomerseklet es orajel hogy alakul fel ora division utan?
-
válasz
Anonymus23 #25235 üzenetére
De te asztali geppel toltad.
Fix 75fpshez fullon keveske a 1080...
-
ma este is jót játszottunk. Szopóroller forever+!
-
válasz
#35434496 #25118 üzenetére
Deadeye szettem volt igy.
Reckless melleny, ez a maszk es 4 deadeye. 50k skill, 2000 firearms. Pulse es okos. Gyogyitas nem kellett. 50k-t lottem igy playerre. Bekapcsoltam a fedezekbol fedezekbe rohangalos adottsagot. Kineztem a legmesszebbi meg odafuthato fedezeket, ralottem az okost, odaszaladtam, elnyomtam kozben a pulse-t, es 1 lovessel szedegettem a jatekosokat ... Gusztustalan.... -
Kiskaraktert húzok egy játékostársnak. Akinek van kedve, kis karija, jöjjön, gyorsan ugrunk pár szintet
-
Barmerre megyunk, csiterek...
Manhuntos banda, 1 hitelnek smgvel...
Masik srac m1a-val 0.2sec alatt lott agyon Bombit es engem...Jol alakul eddig.
-
válasz
Snip3r_HUN #24934 üzenetére
Mondom, tegnap vicces volt... Tamba_Tonopek, aki 5 secenkent stickyzik ( nem lehet, ilyen nincs... ), majd teleportos csiterek, a vegen meg egy olyan szerver, ahol 2 jatekos volt, abbol az egyik teleportos volt, igy elmentunk aludni...
Ez oli meg a jatekot, de a kocsog massive nem ismeri ezt el...
Oke hogy nerfelnek. Balancolnak, de az rpm hackel, aimmal nem foglalkoznak. Megjelenes utan tobb, mint fel evvel... Ez a baj...
-
-
válasz
Snip3r_HUN #24608 üzenetére
ne tudd meg milyen ideges lettem.
Délután 1 hitelnem kell pár játékost... -
Mi sokat jatszottunk!
Tudod mi a gusztustalan?
Szedjuk a droppot, befutnak, elkezdik nyitni, mobok bennunket lonek, mi a sracokat, meghaltunk. Visszafutok, 3v1-be ramtamadnak. Lelonek. Ezutan elszaladnak...
Teren mentunk ki, ugyanaz az a banda, megvarja, mig a mobok lesebeznek, ok meg beviszik az utolso lovest. Ezutan vegigfutjak a dz-t. Megkerestuk oket. Elszaladtak. Vegigkergettuk a dz-n, mert pofaztak a csicskak ( 12-14evesek max ), beagrozzak a mobokat, azok lesebezbek bennunket, majd ok beviszik az utolsot, es szaladnak... Sniper es Bombi is velem volt, kirobbantam az idegtol. Ha kemenykedik valaki, aljon szembe. Ne hatba, csicska modjara, 3v1-be...Mi manhuntnal sem futunk sokszor. Ez a kulonbseg. Nem orvul, lesbol, hanem pofan, kemenyen. Ez a dz, sajnos. Ha pve kell, akkor van incursion.
Tommy es G a szituaciot nevette ki. 3vs5 volt. Mikor futas kozbe belebotlunk valakibe, nem ugranak ra. Szolo jatekost 1v1-be lonek le. Nem 3v1 v. 4v1...
-
válasz
Snip3r_HUN #24566 üzenetére
A reckless mellenyt nagyon elrontottak 1.4-ben
-
válasz
TommyS_27 #24512 üzenetére
Bumm xD
Viszont amikor megjottek nomadek... No az azert megerne egy miset. 540 szivossagom 1 sec lelottek. No meg a tegnapi manhunt, akit G videojan megcsaptunk, majd kijottek, es mindenkit szenne lottek 3 sec alatt...
Nomadek ilyen csicska 10 evesek. Youtube sztarok...
-
-
válasz
Anonymus23 #24423 üzenetére
Ne is essen...
Csondben aktivaljak csak.
Mert ha hirveres lenne rola, akkor kikapcsolna a sok paraszt dark, johnschnee, meg kila_spy...
Inditsak csak el a kis progijukat, es repuljon a ban! -
-
válasz
johndoo1000 #24365 üzenetére
A fegyverek az alpha moatt van. Hasznalj mast.
-
-
Igazan nincs mit.
Azt lattad volna, mikor megjott Tommy
Jo volt. Bombi felvette a cuccom q-nal. Kileptem a csapatbol, mondom agyonlovom... Aha. Szetkaptak. G odajott, mondja Tommy : szep volt fiuk, most hogy szedjuk fel? Erre G puskatussal segitett kenyelembe helyezni magam a fagyos betonon...
-
válasz
Garsza #24220 üzenetére
Mennyi is a critsebzése most?
Striker’s Battlegear 1.4
Set Bonus (2):+20% Stability
Set Bonus (3):+10% Enemy Armor Damage
Set Bonus (4):Talent | Shooter
Every consecutive hit deals 1% more damage. Stacks up to 100%. Missing shots drop bonus by 2%. Bonus is reduced by 1% every second.Striker’s Battlegear 1.4
Set Bonus (2):+10% Enemy Armor Damage
Set Bonus (3):+20% Critical Hit Damage
Set Bonus (4):Talent | Shooter
Every consecutive hit deals 1% more damage. Stacks up to 100%. Missing shots drops bonus by 2%. Bonus is reduced by 1% every second.
Set Bonus (5):+10% Enemy Armor Damage
+30% Critical Hit DamageAzért ez nem mindegy...
Nem próbáltam még, de szerintem sokkal kevesebbet fog sebezni... Hazaérek, megnézem.
Mindannyian tudjuk Garsza, hogy a DPS, amit kiír, nem számít....
-
válasz
Garsza #24218 üzenetére
Garsza, SAVAGE kesztyűt kell használni Striker mellé. De a striker az 1.4-ben nagyon fura lesz
Pici lesz a sebzése.
Firecrest lesz nagyon jó! Próbálgattam tegnap, PVE területre eszméletlen dara.
Hazaérek, kiposztolom a 2 PVP karim én is ( Reclaimer Stickys és Alpha/Striker DPS )
Este PVP-re kipróbálom a 2 végső + 2 alpha + 2 reclaimert.
-
válasz
TommyS_27 #24156 üzenetére
Nagyon jo eddig a pts
Pve teruletre szerintem nagyon jo a 3 vegso + 3 firecrest. De a 2 vegso + 4 firecrest is.
2db tuzes turret vicces lesz pvpnel is... Biztos, hogy 2 vegsoben fognak mostmar sokan rohangalni. Sticky nem capel 250-nel, igy biztos, hogy epitheto megint 1 hit nuclear sticky.
Amivel tuti kezdeni kell valamit : dps ulti. M249-el meg az ultival 6 mobot, koztuk a bosst szedtem ki veremnel 1 tarral ( 200 loszer ).
Ez igy nem jo...Meg a vegen a srac. 4-onket, meg 2 masik playert szedett ki 1 perc alatt. Tehat cheater lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest