- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #26219 üzenetére
Ott, ahol a kurta farkú malac túr ... illetve lő
Neked mindegy mit mondok ... vártam tegnap este 9 - kor is a predator bemutatót, de nem volt ott senki
Mondjuk reggel megkaptamarnikusz
Még a patch után próbáltam 3 randommal, úgy elégtünk, mint a Reichstagszerk.:
Okay -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #26213 üzenetére
De lehet vissza kell menni nyestet farmolni
jó még az az okosfedezék oda ?
Az utolsó kimentésnél megérkezett 2 csapat, az egyik rugó. Na mondom vér fog folyni, erre ezek elbújtak, és megvárták míg kimentünk, és elmegyünk onnan. Aztán mikor otthagytuk őket láttuk, hogy kimentenek
gondolom nem 3 lila volt náluk ... azért nem rizikóztak
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #26185 üzenetére
Ma reggel volt egy fél órám, asszony előbb bement dolgozni, és volt szerencsém megtapasztalni a predator set 4 -es bónuszát
Srác integet a kimentésnél, hogy segítséget kér, - 4 mob támadta - odamentem , lenyomtuk őket, én elindultam más irányba, erre elkezdett hátulról lőni, és jött a vérzés, támolygás, piros képernyő, és kampec.
Szóval tényleg durva a cucc ... én ökör meg eladtam
Kezdhetem gyűjteni megint
-
sith7
félisten
köszi a válaszokat
-
sith7
félisten
válasz
RECSKA #26131 üzenetére
értem, ok ... én meg örülök az 50% páncélnak
Mondjuk hátizsákból kellene egy jobb darabszerk.:
Tegnapi rugókra visszatérve , volt 2 poén, ,mindkétszer akkor támadtak be, amikor a kimentés volt, és mire leöltek minket, arra már annyi idő eltelt, hogy nem tudták levágni a cuccot, gyakorlatilag az utolsó mp - ben értek a kötélhez, amit a heli szépen fel is emelt
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #26119 üzenetére
Ééééértem .... szuper ... elbasztam kb. 6 milla kreditet a predator set tekerésére, amit aztán mérgemben el is adtam
Ma este 9 - kor a DZ 1 bejáratánál várlak
, előtte a disznót megetetem
szerk.
Még mindig az ultit használjátok, vagy a sebzésnövelőt ?
Tegnap a rugóknál benyomtam az ultit, de nem nagyon vettem észre különbséget, így is eldőltem, mint a rohadt nád -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #26061 üzenetére
20:38 - kor léptem a játékba és egy fullos csoportban voltál, és UG - t toltál
másfél órát toltam én is randomokkal -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #26059 üzenetére
akkor se láttam
-
sith7
félisten
napi küldetést gyorsan lenyomtam, esett egy másik mellény, most kevesebb lett a szívósság, cserébe megnőtt a DPS ... szóval nem lehetetlen
Meglátom mire lesz ez elég ...
Brutál - halál - pusztító - ádáz - önfenntartó - lmb mesterlövész
A tervrajzárusnál én nem találom az új tűzfegyver és állóképesség módosítókat
-
sith7
félisten
Hogy a piklibe van nektek 5500 körüli tűzsebzésetek ?
Ha megpusztulok se megy 4500 fölé, 260 - as szívósággal, amiben van 44% páncél -
sith7
félisten
Köszi a gamet mindenkinek, bocs, de ilyenkor csak szakaszosan tudok lenni, + ügyeletes is vagyok.
-
sith7
félisten
2 noob kérdés
Alpha esetén mindegy melyik fegyver van a kezemben, vagy a nagyobb dps -t adó fegyvert kell elsődlegesnek tenni ?
A másodlagos fegyvert is fel kell szerelni kiegészítőkkel ? Vagy az mindegy, csak a talenteket nézi ? -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #25784 üzenetére
Vazeg, ez nagyon komoly ... ilyent még sose láttam
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #25773 üzenetére
a mostanin valamiért a WASD billentyűk nem az igaziak, darabosan mozognak, és úgy általában le van kopva az egész
)
lol
-
sith7
félisten
Ki az a DzP_Dezmond ?
-
sith7
félisten
Kérem kapcsolja ki
-
sith7
félisten
legnagyobb filmek egyike
-
sith7
félisten
Köszönöm a mai DZ farmot, a cuccokat,a végén a superhero lengyelek nem kellettek volna
-
sith7
félisten
Köszi a válaszokat
-
sith7
félisten
Tudom hülye kérdés, mert bárhol, de a legnagyobb eséllyel hol esik akármilyen smg ?
Mert nekem egyáltalán nem esik
G36C, ACR, RPK, meg pisztolyok potyognak csakTegnap délután volt fél órám, kínomban már egyedül mentem DZ - be, de ott se esett
-
sith7
félisten
Ez a szörnyű balszerencse, ami titeket üldöz, hogy állandóan ilyen helyzetbe kerültök
Gulya - t puszilom még 1x is
-
sith7
félisten
Fegyvereken nem változtattak semmit, akkor az lmg marad így
-
sith7
félisten
Nemrég írtam, hogy lett egy G36 , brutál - halál - ádáz talentekkel, szerintetek az ádázt érdemes lecserélni pusztítóra ?
-
sith7
félisten
válasz
#35434496 #24466 üzenetére
Én ezt nem tudom , én nem ismerem őket, a másik 2 csapattársam az random volt, az ő nevük a képen is ott van, érdekes módon őket nem lőtték le
... hanem elfutottak ... ha engem se akartak volna, akkor engem miért ?
Hacsak nem azért, mert múltkor leírtam itt a véleményemet róluk ... igaz azóta törölve lett
Mindegy, ettől tudtam még nyugodtan aludni, csak a képpel akartam jelezni, hogy van ami sose változik
-
sith7
félisten
Hát pedig ők voltak, 2 NLT - s, és a másik 2 hero
Nem tudta ?
Sith_7_Hun
...ennél jobban nem tudom jelezni
-
sith7
félisten
válasz
arnikusz #24439 üzenetére
Sima
players111
Tegnap én is be akartam menni, hátha találkozom valakivel, akivel lehetne dz - t tolni, ott állok a ládám mellett, amikor kiírta, hogy manhunt 35 méterre ... 4 ember szaladgált ott, közvetlenül a bejáratnál, - nem Ti - ezért úgy döntöttem nem megyek be... akkor mentem UG - t tolni
-
sith7
félisten
Tegnap pub -okkal letoltam 2 heroic ug - t, esett egy halálos - brutális - ádáz G36C, de nem is csak ez a lényeg, nem tudom miben volt a taktikus srác, mert az egyik tuti az volt, de okos fedezék meg pulse után még én is 1,5 - 2 milliókat kritteltem az M1A - val , meg 180-200k - t fejre ezzel a G36 - tal.
Durva volt
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #24380 üzenetére
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #24315 üzenetére
Bíró Úr kérem, én csak futottam
-
sith7
félisten
Itt is köszönöm a terminátor csapatnak a tegnap esti játékot, és az átadott cuccokat
Kicsit más szemszögből láttam a dz - t ... érdekes volt
-
sith7
félisten
Ti be tudtok lépni ?
-
sith7
félisten
Jól látom, hogy mindenkinek 5000+ firearms értéke van ?
Emelett viszont nem látok 300k+ dps értékeket
Ez is meg lett variálva ?
Több firearms érték van, viszont a dps szám kisebb lett ? -
sith7
félisten
válasz
#35434496 #24201 üzenetére
5237 firearms, az 227k dps ???
Fegyverekre visszatérve így nem lesz sok értelme az lmg – knek ... felesleges is a játékban, lassan pörög fel, kicsi az alap dmg
... a gépkarabélyoknak sincs sok értelme, igaz most itt volt/van a G36C, de az is ki lett herélve, , AK47 – legendás fegyver – úgy szór , mint az állat ... smg kell csak és kész ... a játék elején is vectoron, aug - on kívül nem is nagyon használt senki semmit
Most ahogy látom MP7 a menő ... hm ... az is smg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest