- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
[hun] warhea
tag
dehogy teleport hack, wg-tol indulok nyugatra, nagyjabol egymas mellett van az osszes egyvonalban. es legyszi "ne sertegess"
Igen, egyertelmuen dz is kecsegteto, de amikor hulla vagyok, es egyedul ez tokeletes modja annak, hogy meg egy utolso loketet adjak a jateknak mielott nyugovora terek
Azt is tedd hozza a 3x9 sargahoz hogy:
- ha fent vannak a bossok
- ha fent vannak a ladak
- ha nincs cheater
- ha nincs ha -
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #14479 üzenetére
jah, fel oraja kerdezgetem mukodik e a /report. vegre confirmalta, hogy mukodik. a 976. kerdesre.
-
[hun] warhea
tag
3x fel orabol ennyi matit hoztal ki mati futasbol?
13-15 perc alatt cc 25 lada helyet jarok be. a legtobb helyen 3 lada amiben joesetben 3 mati van de van amikor csak 2, szoval szamoljunk 2vel. 15/3x2x25
majd ha maxolni akarja az ember valt instat es a 2 oras penaltyt sem kell levarnia
(ez nem glitch, ez jatekmechanika)
mindekozben nem lonek ki. dzbol akkor szamolhatsz csak, ha kozben nem raknak pepesre a hackerek
hozzateszem, hogy ez unalmas, monoton jatekmenet a dz sokkal minosegibb gameplayt kinal. -
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #14469 üzenetére
En futni szoktam crafting mati kort, es semmi de semmi bajom nincs a nyersanyagokkal
a crafting matis ladakat mindenki elfelejtette? szarasig van belole a jatek es barmelyik dobhat - ujra - sargat. ami ugye igen nagy ertekkel bir mostanaban.
-
[hun] warhea
tag
válasz
birorichard #14455 üzenetére
A masik megoldas, hogy lecsokkented a gsedet 161 ala. Ehhez kell meg egy karakter, a stash a boo-n es 161 alatti gear. Ott joval kevesebb a rugo/csalo/glitcher
-
[hun] warhea
tag
válasz
birorichard #14444 üzenetére
Kimesz CP-ra kimesz a Dz-bol logout login ea bemesz DZbe
-
[hun] warhea
tag
Lol. warrengate a hard is meg a challenge is
aki keres az talal
-
[hun] warhea
tag
sziasztok! megvan a neve draga cheater baratunknak, biztosan tobben is talalkoztatok vele
lIlIlIIIIlIlIIIaki talalkozott vele, nyugodtan lehet reportolni.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #14357 üzenetére
-
[hun] warhea
tag
válasz
RECSKA #14318 üzenetére
en elvoltam challenge falconon 69k hpval is. termeszetesen estem en is, de annyira szvsz nem szamit dd-kent, hogy 1lovestol esek le 80k hp-n vagy 69en. legalabb is en igy vettem eszre. az sokkal fontosabb szerintem, hogy tudjon a csapat priorizalni, hogy a res vagy a "mobs first" -e a fontosabb.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Hunner #14311 üzenetére
Ezt nem tudtam
En is probalom kerulni a glitcher gameplayt mindamellett, hogy ki szoktam oket egyszer (igen, maximum egyszer) probalni viszont nem azert, hogy mindenfele javakat szerezzek, pusztan mint hivatasos fejleszto erdekelnek a hibak. Igy jartam multkor is amikor beinveltek, hogy megy a DZ glitcheles, de konkretan tobb xp-t es penzt szedsz ossze normal jatekmenettel mint a fal mogott egymast lovoldozve/elesztve. aztan le is szedte a tarsasagot egy csalo brigad (vicces volt latni a glitcher vs cheater dolgot).
Ezt megosztom itt, most kuldtek be valamelyik facebookos csoportban:
"Amikor DZ-ben tele vagy jo cuccokkal es nem szeretned, hogy lelojenek" -
[hun] warhea
tag
válasz
RECSKA #14310 üzenetére
Igen tudom, hogy 1 ember eleg ha tuleli. Challengen azert ez nem annyira egyszeru. Gratula, hogy sikerult
NAgy orom volt nekem is anno, igaz a stashben pihen a 240es gear amit kaptam. mindketto. ennyire jot sikerult kihoznom. betorni meg nincs lelkem
hatha behozzak az emerald craft matikat
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #14302 üzenetére
Koszi, oksa. En benne vagyok barmikor estenkent ellenben challenge-hez azt mondanam hetvegi jatek kellene, mert nagyon sok idot fel tud emeszteni. Elso nekifutasra (marmint a sikeresre) nekunk 7.5 ora kellett. Lattam csapatokat 1.5 ora alatt is futni. szoval tapasztalat es osszeszokottsag fuggo erosen, de bele kell olni az idot es energiat ellenben nagyon szorakoztato (vagy epp hajtepos
). este tudom elfogadni, aztan beszelunk rola
-
[hun] warhea
tag
válasz
Hunner #14301 üzenetére
elkerhetem a discordot? nem a csoport a lenyeg, mint lathato, en megprobaltam az itteni jatekosoknak segiteni. a fb-on jelenlevo csoportok nagytobbsege sajnos beleragadt ugyanabba a sa'rba amibe itt is kezdtunk beleragadni. igy gondoltam letrehozok egy csoportot, es amikor van falcon run, tud csatlakozni aki szeretne. kinevelodott mar jopar ember aki siman le tudja futni, igy igazabol akar parhuzamban is lehetne futni a koroket azokkal akiknek meg nincs meg a gear. ez mindenki erdeke termeszetesen, hogy ra tudjunk allni a challengre. (hogy ez hatso szandek-e azt nem tudom, de inkabb segitek felfejlodni, mint a sok bugger, glitcher korok amiket egyesek futnak) es igy mindenki jol jar.
-
[hun] warhea
tag
A matchmakinget megkonnyitve letrehoztam egy FB csoportot. Orichalcost kerdeznem, szabad-e esetleg belinkelni? Konnyebb ugy falcon runokat szervezni ha kapnak a jatekosok ertesitest az uj korokrol. termeszetesen ha nem szabad nem linkelem.
-
[hun] warhea
tag
Nagyon sok falcon kort rendezek en is, es mas is itt ph-n csak eddig elveszett a sok spam kozt.
Aki hard falcon-t szeretne futni estenkent nyugodtan vegyen fel (rhdc). Nagyon szivesen segitek mindenkinek (igaz en mar onnan hasznalhato cuccot nem kapok) de ki szoktam dobalni, hogy nektek elobb meglegyen a szett.Challenge falcon-ra is szivesen elmegyek ellenben oda ket kikotes van csak:
1: ne sirj jatek kozben, hogy nehez es ne ragelj ki
2: legyen eleg idod ra, mert optimalis esetben is tobb ora (ha nincs meg a szukseges gear) -
[hun] warhea
tag
válasz
RECSKA #14291 üzenetére
szerintem annyira nem gazos checkolni. altalaban ugy oldjak meg (pont multkor beszeltem errol tsen vagy nem tudom hol), hogy van egy "shadow" ertek hexaban vagy enkodolva amit folyamatosan hasonlitanak a masikhoz. ha a ket ertek nem egyezik :
A) visszairja (non lethal solution) a shadow ertekere
B) you have been banned. -
[hun] warhea
tag
válasz
vendingo #14286 üzenetére
Valoszinuleg csak a szokasos. En leginkabb a kovetkezo nagyobb patchtol varnam a megvaltast (bar meg az sem kizart, hogy abban sem lesz). Probalom Hamisht faggatni a hivatalos streamen, hogy van-e valami tervuk anticheat megoldasra, de egyelore ignoral. Ezt termeszetesen nemleges valasznak ertelmezem. Ettol fuggetlenul biztos, hogy lesz valami, csak kitartonak kell lenni.
-
[hun] warhea
tag
Nekem nincs szuksegem uj topicra, de ami itt zajlik, az mar kritikan aluli. Ugy latszik ahhoz, hogy tortenjen valami kell nyitni egy ujat. Nem kritizalni szeretnem a forumot, en eddig is elvoltam itt, de az hogy nincs moderalva egy olyan bejegyzes ahol leirjak, hogy okadnak a hulyektol az amr tenyleg gaz... gondolom ezt belatod te is. koszonom, hogy visszatertel es odafigyelsz az indulatokra
a masik topicot torolhetik nyugodtan. innentol ezt a vonalat lezartam en is es maradok itt.
-
[hun] warhea
tag
En attol tudnek "okadni", hogy ontod magadbol a negativizmust es tele"spammeled" a forumot ujra es ujra ugyan azzal es sajnalatos modon sokadmagaddal
van jopar ember aki ezeknek a hibaknak ellenere is szivesen jatszik es szeretne infokat megosztani a kozosseggel de ahogy eszrevenni mar inkabb nem irnak, megmarad nektek homokozonak a div forum
-
[hun] warhea
tag
Koszi a mai partikat sracok! Faszas volt! Par cheatert azert megleptunk
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #14135 üzenetére
de dzlv75 kellett hozza sajnos
-
[hun] warhea
tag
BlackVikingHun esetleg kozottunk van?
-
[hun] warhea
tag
válasz
[hun] warhea #13990 üzenetére
Challenge falcon elso kor megtelt.
Irom a kovit majd.
-
[hun] warhea
tag
válasz
[hun] warhea #13989 üzenetére
Challenge Falcon-t kezdunk, aki szeretne csatlakozzon: rhdc az uplay accom.
GS 190+ -
[hun] warhea
tag
Tegnap elott Duviekkal lejelentettunk egy sracot. nem tudtuk beirni a nevet, mert olyan karaktereket hasznalt most kaptam az emailt, hogy koszonik szepen a videofelvetelt rola, permabant adtak a sracnak.
-
[hun] warhea
tag
Nem is mondtam, hogy szabalyzatba utkozne ellenben tobben is jeleztek mar feljebb is, hogy rohadt unalmas ugyanazt a lemezt hallgatni orakon at. Mindegy, en beleuntam ebbe az allando rinyalasba ami itt folyik par embertol. orultem, hogy itt lehettem, a forum amugy sem lesz se tobb se kevesebb tolem
-
[hun] warhea
tag
"mérbántyátokamassiveot" fanboy
hat bunfi te aztan ritka egy peldany vagyÉn ennek tudatában járok el és nem fogok vinnyogni.
Minden sirogep azt mondja, O nem sir. Te is sirsz mar hosszu ido ota ahelyett, hogy nem spammelned tele a forumot hanem jatszanal cheattel vagy tisztan engem aztan nem erdekel. -
[hun] warhea
tag
este nincs kedvetek nyomni egy piros kort dzben? sosem voltam meg ugy igazan, elore megfontolasbol piros.
-
[hun] warhea
tag
sziasztok! 2 embert keresunk falconra (pc) aki meg nem volt, es kell neki help. rhdc az uplay username.
-
[hun] warhea
tag
borzalmas amikor rad tuzel az osszes ellenseg
fedezekben a kutyat nem erdekli, hanyan tuzelnek rad. sokkal jobban jarsz a pontossaggal vagy stabilitassal, mint a nehezebb eszlelhetoseggel. elobb utobb ugy is bepullolod oket azert, hogy lelodd, akkor meg nem mindegy?
es a pontossag/stabilitassal eredmenyesebb vagy mint a nehezebb eszlelhetoseggel. sajnos ez utobbi useless teljesen. dmr-en tudom elkepzelni.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Viper26 #13599 üzenetére
Nekem nem bantja a mimoza lelkem, ellenben mint fejleszto igen is kotelessegemnek erzem megvedeni a fejlesztoket annak tudataban,
ad1: hogy mekkora a projekt
ad2: hogy a hibak felkutatasa a QA feladata nem a fejlesztoke
ad3: hogy ezek a hibak szvsz nem a programozok hanem a level designerek es scripterek hibaja.szoval igen, nem kopott ki
persze lehet savazni, meg minden, de hogy oszinte legyek borzasztoan, hihetetlenul, elkepzelhetetlenul unalmas ez a siras rivas ami ekorul van.
mindenki elmondta n+1-szer, hogy uninstallalja. azt is, hogy elege van a bugokbol. a glitchekbol is. azt is, hogy kihasznalja-e es azt is, hogy ha nem. elmondta ugyanezt mashogy majd elmondta ezeknek a kombinaciojat is sot annak nemtudom hanyszoros permutaciojat is.
lehet en vagyok a retard, vagy csak bantja a mimoza lelkemet, ahogyan Te fogalmaztal, de szerintem ennel joval minosegibb beszelgetest is lehetne folytatni. a minosegit arra ertem jelen esetben , hogy egymas ismetelgetese es nem mimoza lelkenek apolgatasa nem fogja megoldani ezeket a problemakat. a turelem viszont igen.
ezuton is elnezest, ha barkit is megbantottam, stb stb nem allt szandekomban meg veletlenul sem.
Felolem savazhatsz engem tovabb, es azert mert hangot mertem adni az ellenvelemenyemnek, de ha kicsit jobban belegondolsz lathatod te is, hogy sehova sem jutsz a sirassal, akkor meg minek. egyszerubb varni, es bizni benne, hogy javitjak.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Anonymus23 #13586 üzenetére
Hm, en azt hittem haluzok. de ezekszerint rendben van az elmem
-
[hun] warhea
tag
A pollban ezen azert kiegtem
Ha ezt behozzak, valoszinuleg en is csatlakozom az uninstallalok taborahoz:
Next, we’ll ask you some questions about Micro-transactions. Micro-transactions allow the player to buy additional content within the game for a small amount of money (usually less than $5). It’s not a Story/Mission or Map packs; but rather small pieces of content, for example weapons, cars packs, customization elements, additional characters, or “time savers” shortcuts. -
[hun] warhea
tag
válasz
mettek #13557 üzenetére
nem a játékosok szintjéhez van alakítva az Incursion
ne sirjunk mar azert mert valamihez gondolkodni es gyakorolni kell, basszus...
Volt hogy háromnegyed órát szenvedtem azzal hogy elinduljon egy Incursion....
Nagyon sok Falcont letoltam mar es sosem talalkoztam ilyennel.de ilyenkor meg 2 mp-nként újratölti a játékot mert nem tudja összerakni hogy új embereket rakott be
Az, hogy nem tudod, hogy resetelni kell hozza a kuldit leginkabb user error mintsem bug. attol, hogy egy ember kilep es te kimesz a palya elejere meg nem egyertelmu, hogy resetelni akarsz.túlgearelt játékosok DZ-ben
Ha te lennel tulgearelve valoszinuleg te is ezt csinalnad. A DZ errol szol. (a csalok termeszetesen elitelendok) -
[hun] warhea
tag
válasz
szallasi007 #13548 üzenetére
A legtobb orosz amugy csalassal szedi a cuccot, skill meg nulla. tegnapi challenget 3an toltuk, mert az orosz kilepett miutan 5x fekudt. berohant kozepre az elejen warrengatenek es meglepoen tapasztalta, hogy nem birja kiallni az 5-6 sotist kozelrol
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #13516 üzenetére
Igen, ez teny, hogy mas. En azert bizakodom, addig is jokat szorakozok meg hulyulunk a sracokkal a tobbi meg majd alakul
-
[hun] warhea
tag
Ez kb olyan, hogy en is lattam olyat itt aki azt mondta abbahagyja es este meg lattam, hogy tolja
Nem tudom, glitchek ide vagy oda, bugok ide vagy oda en is felcseszem magam rajtuk de azert igen jokat szorakozok a jatekkal. Igaz en magasrol lesz.... hogy kinek mennyi emeraldja milyen gearje dpse critje dzkulcsa es sorolhatnam milye van.
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #13504 üzenetére
Atvitt ertelemben ertettem en is:-) szvsz le sem szarjak ha abbahagyja 60% mindaddig ameg a van vasarlas es ember a szerveren. Ok nem profitalnak egy buy to play jateknal abbol h te jatszol
igen ez igy kicsit sarkos es eros de igy van. Az egyeduli bevetelforrasuk miutan megvetted a jatekot (te es a 60%) hogy veszel dlct de az annyira elhanyagolhato bevetel a jatekhoz kepest h nagyon. Igy igazabol semmit sem veszel ki a zsebukbol sot, meg adsz is nekik mert kisebb a serverload.
-
[hun] warhea
tag
válasz
vegitossj7 #13483 üzenetére
Nem hiszem, hogy eszrevettek, hogy nem jatszol
-
[hun] warhea
tag
Ezuton is koszi Zsyfkonak a ma esti falcont. mindenkinek csak ajanlani tudom hatalmas moka
(meg ugy is hogy n+1edjere futom)
-
[hun] warhea
tag
ezt a bugos fost, most meg nincsenek friendek a friend listan
-
[hun] warhea
tag
Sracok, csak nekem van ma ekkora szerverlaggom a jatekban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Google Pixel topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest