- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44273 üzenetére
Tudom a sivatagot járod, viszont tegnap téged és Ákoskát pl. 0-ás szinten mutatta.
Ma berakom az új karit és meglesem az ajándék Originst, meg a Wolfensteint.A Division a túléléssel napi 1 kör most.
Tegnapi Staten no dátum, az UG változásairól volt szó, meg az új glitchről amit vizsgálnak, de kérnek még adatokat.tehát jó szokás szerint nem tudják mit is kéne csinálniuk.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44271 üzenetére
Akkor gut.
Viszont hétközben alig játszák a Survivalt az elmúlt 3 napban 4-3 Agent volt.
Lassan halad így a kifosztós achi, az újraélesztős mindjárt megvan,
Volt, hogy 52 percnél léptem be a DZ-be egyedül összszedtem 20 divtechet és ment 5 nevezets takarítása, de 30 percnél meguntam és kimentettem. -
válasz
Anonymus23 #44250 üzenetére
Mi ?
-
Soybex
őstag
válasz
Anonymus23 #44245 üzenetére
Na akkor van tartalom bőven
Letolom a hátralévő órákat és ha leköt mint eddig akkor bezsákolom és jelentkezek
Plusz pont hogy aktív és segítőkész a topic köszi
-
válasz
Anonymus23 #44241 üzenetére
Az irigységet csak poénnak szántam
És attól, h Te nem vagy irigy és nem zavar a jobb konfig, kiegészítő, attól még mást lehet zavar
Engem se zavar egyébként, a sw hack annál inkább.
-
Soybex
őstag
válasz
Anonymus23 #44243 üzenetére
Többnyire az a jó hogyha valami hosszú legalábbis én szeretem. Ezért diablozok/wowozok még mert sok idő mire elér benne valami jelentőset az ember.
Esetleg cybermonday/blackfridayon várható szerinted akció? Persze nem g2a és társain -
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #44236 üzenetére
De miért zárná ki? Egy autóversenyt is lehet irányítani kontrollerrel de nyilván aki vesz egy jó kormányt az előnyben van! Pay to win
144hz-es monitor alá sose mennék pl. Az is előny a 60hz-hez képest. Tescos egér vs normális. Stb stb stb
Aki sajnálja a pénzt ezekre az ne is sírjon, hogy eredményesebb az aki áldoz rá!Pénzt, időt(recoil paternek begyakorlása) stb
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #44229 üzenetére
Nézd, ez az xbox kieg unfair a kontrolleresekkel szemben. Csakhogy mindenki számára elérhető. Aki nem használja az lemond egy nagy előnyről. Ergo nem az a szemét aki vett egy ilyet.
Egy 60k+ billentyűzetet sem azért vesz az ember, hogy alapbeállításokkal szenvedjen. Csúnya dolog volt a macro futás de sajnos csinálni kellett mert rengetegen használták.
No recoilt is lehet cheat nélkül csinálni csak a megfelelő egér kell hozzá. De az nekem már nem fér bele, meg nincs is rá szükségem. Vissza tudom tartani a fegyvert anélkül is.Csalást nem vennék soha.
De mindenkinek más és más fér bele. PL kleiszati_hun rpm-et használ ha sokszor leövik
widdz streamjében is bekapcsolta
Sith: ez elég nevetséges hsz volt. Inkább nem reagálok rá semmi egyebet.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #44229 üzenetére
Azt már nem fogja ide leírni ... de sejtheted ...
... ha ezt bevallja, meg még reklámozza is ...
Úszóversenyen is be kell nyomni a doppingot ezek szerint, különben nem fogsz nyerni soha ...... én csak kicsit csalok, én csak kicsit lopok, én csak kicsit öllek meg ... az nem büntetendő ... vagy igen ?
Így biztos olcsóbb neki a kenyér a boltban , mert más ember lett, most már ő is csal, most már minden rendben ... szánalmas
-
válasz
Anonymus23 #44196 üzenetére
Pedig elvileg csak holnaptól fog élni az akció
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44193 üzenetére
A korábbiaknál már volt feladatlista.
Jövő héten még nem. -
pzstm
titán
válasz
Anonymus23 #44193 üzenetére
gondolom leghamarabb csütörtökön lesz infó, jövő keddnél hamarabb kizártnak tartanám hogy elérhető legyen.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #44157 üzenetére
Erre itt már esély sincs, sajnos úgy kell elfogadni ahogy van.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44112 üzenetére
Hagyja csak abba, hogy fogom így megint utolérni.
Tegnap beálltam az 1 óra/10 fázisra, így 19.45.-21.48.-ig meglett 21 fázis és állok 339-en.
Ma meggurítom 30 fázisra és úgy tervezem szombattal befejezem az UG-t.
Az utolsó alton 28 szint DZ és egy Stolen signal kell még.
A DZ-t az új Banshee CF-el akarom béfejezni.1.8 csak találgatás, egy fórumon se válaszolnak a pontos dátumra.
Így csak találgatások vannak meg a 2 hetes konzolos dolog miatt valószínűsítés november 14.-ére. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44108 üzenetére
Én meg UG-zek hétvégére meglesz az 500 fázis, 2000 fogyó eszköz ölés, SMG-ölés.
Utána meg Survival achik jönnek- Karácsonyra elérve a 4100 pont.
Viszont az UG lerakatokat úgy döntöttem nem nyitom, mert azok is változnak, hátha.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44075 üzenetére
Nézegetem a heti feladatokat. A következő kérdések merülnek fel bennem.
1. Mi a szerepe az "F kiválasztás" menüpontnak. Azonkívül, hogy rákattintva maga ez a sor kiválasztódik, más változást nem látok.
2. 30 eszköz begyűjtve. Milyen eszköz?
3. 10 küldetés teljesítve. Itt arra gondolnak, hogy játsszam újra valamelyik küldetést? És itt van esély arra, hogy kihívás fokozaton esetleg dob valami exo ládát? -
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44075 üzenetére
Ja, persze. Értem már! Összekevertem a HVT heti küldetést, meg azt, amiről egyszer már írtál nekem. Én próbáltam megcsinálni egy ilyet, de gyorsan lenyomtak, szóval ez még nem az én szintem. Még sokat kell fejlődnöm.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44067 üzenetére
És ezexerint félautomata.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44065 üzenetére
AR? Az meg mifán terem?
Igyekszem a rövidítéseket tanulni, de még nagyon az elején vagyok.
Gondolom, a Megállító, meg a Medved szintén valami nevesített exo cucc.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44061 üzenetére
Szerintem sem való még nekem, ezért nem is kedvelem. Csak felzabálja a célpontinfóimat, aztán megint mehetek körbe a városban gyűjteni.
MDR? Az a shotgun?
Igen, bónuszként. Akkor mindent értek ezzel kapcsolatban. Köszi!
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44055 üzenetére
Az a fajta, amelyiket mindig csak egyszer lehet próbálni, ha nem sikerül, akkor megint célpont infóba kerül?
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #44021 üzenetére
Kérlek, magyárzd el nekem ezeket!
...úgy, hogy a heal ládájában áll...
Meg azt is olvastam valahol, hogy a lőszeres ládában. Ezt hogy kell?
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #44020 üzenetére
Meg jo, hogy engem nem erdekelnek, van eleg gondom igy is
-
arnikusz
veterán
válasz
-
arnikusz
veterán
válasz
Na ezt meglesem ma én is ne gondolja, hogy csak úgy elhúzhat.
A Pacifista külön érdekes, lehet, hogy a korábbi kifosztós miatt bennragadt
Mennyi hátralévő időnél hívtad a koptert? -
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #44012 üzenetére
Nem onnan meri csak amikor bejott ez a commendation mizeria?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44012 üzenetére
Ne idegelj.
Most épp a 10000 Rikerst ölöm, Tier 2 Clear Sky Reclaimer géppityú seeker 30 perc alatt 300, 9396-nál vagyok. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #44008 üzenetére
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43989 üzenetére
Ez valami mobil appból van?
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43976 üzenetére
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43971 üzenetére
Ja, értem.
Azért próbálkozom egyedül, mert hátha. Persze nem... Minden nap próbálkozom esténként, szóval láthattál. Ezzel nickkel könnyű rám akadni.
-
válasz
Anonymus23 #43917 üzenetére
Amherst tier1 úgy végig futok a pályán,hogy hozzám se érnek.
De halnak. -
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43927 üzenetére
Most megnéztem a WarrenGate-t legendás szinten, valahogy nem látom, hogyan tudom egyedül megcsinálni. Miután lenyomtam majdnem mindenkit az udvaron, jönnek a medveemberek pajzzsal meg még pár kisérő, aztán annyi.
Jól gondolom, hogy csapatban kell megpróbálni? Vagy másképp kell nekilátni?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43952 üzenetére
nincs malacom se
Olyat én is csináltam már, hogy lelőttem egy csítert, felvettem az összeszedett cuccait és összetörtem, jött vissza fél percen belül, ledarált, és nézte, hogy vajon hol a cucc
Az arcát megnéztem volna élőben
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43939 üzenetére
Az lesz a tuti, amikor 2 csaló csapat fogja lőni egymást eredménytelenül 30 percig az OTP automata előtt
Szóval , lényegében nem fog változni semmi
...pedig mást se lehetett hallani, hogy na majd az 1.8 után a dz így meg úgy ...
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43927 üzenetére
Uh, ez is jó hosszú válasz lett. Még jó, hogy nem a játékidődet rövidítem meg.
Elolvasgatva, hogy milyen feladatokat kell teljesíteni, úgy látom, kevés vagyok, mint molypuki a viharban. Szóval akkor most elvonulok a "könyvtárszobába" (a legkisebb helység a házban) és aprólékosan tanulmányozom amit írtál.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43922 üzenetére
Te miért tapsolsz v csinálsz bármit fölötte? Magad miatt vagy azért, hogy őt idegesítsd?
Ez kicsit olyan, mint amikor elkezdesz valakit piszkálni. Melyik idegesít jobban, ha teljes mértékben ignorál vagy ha bele áll a piszkálódásba és heccelheted tovább?
Semmi extra nincs ebben az egészben, ők tudják hogy valaki erre vevő és ezért csinálják. Nem kell velük foglalkozni. -
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #43929 üzenetére
Ugye rogue 2.0 az hogy aki rugó akar lenni az bekapcsolja majd a megfelelő gombbal, utána már ölhet játékosokat, egy bizonyos ölésszám után manhunt lesz, ekkor a térképen aktivizálódik a manhunt terminál amihez el kell jutnia a manhuntnak és át kell kapcsolnia, hogy eltüntesse magáról a manhunt státuszt, de ez ugye időbe telik, kb mint a last standben a terminál foglalás. Na most a szopóka az az, hogy amikor manhunt lesz az ember, akkor a térképen a nem rugóknak is megjelenik, hogy hol vannak a manhuntosok és hogy hova kell menniük (bár ebben nem vagyok biztos, de az biztos, hogy a termináloknak fix helye van) és csak annyit kell csinálni mindenkinek, hogy oda megy a terminálhoz és nem hagyja hogy a manhunt csapat "tisztázza" magát.
És ugye friendly fire már nem lesz szóval gyakorlatilag egy rugó mészárlás az ilyen helyszín.
-
alibiman
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43917 üzenetére
Ez olyan ciki, hogy ezt sem értem teljesen:
Én hetivel nem foglalkozok, sokkal jobban tejel az exo:
1 exo cucc
51 célpontinfó
+ div tech, ami pont jó lesz 1.8-ra.Azért is gáz, mert a játék helyett rám pazaroljátok a szabadidőtöket, ugye. Próbálok úgy írni, hogy röviden tudjatok válaszolni.
Tehát. Vannak a napi és a heti célpontok. Ami a bázison lévő hapsinál és csajnál érhető el célpontinfóért cserébe. Azt mondod, hogy csak napi küldetéseket csinálsz? És ott azt választod ki, ami exotic cuccot dob, jól értem?
Ha ez így van, akkor még nagyon keményen gyúrnom kell, mert azok a küldetések, ahol csillag is van a sráfok felett nekem még túl nehezek.
-
válasz
Anonymus23 #43915 üzenetére
Nekem is kellene ma ládáznom,meg DZ-be menni,hogy meg legyen a heti is.
A héten eléggé hanyagoltam a játékot.
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43913 üzenetére
szerintem arra gondolt, hogy ez abban az esetben jo taktika, ha kovetkezo GE elobb jon mint 1.8. exo ladat ugye most nem erdemes nyitni az event viszont "eszi" az inteleket. plane, ha olyan kort akar futni, amit te is mondtal anno.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #43882 üzenetére
Ha be akarják tartani azt hogy havonta egy GE legyen, akkor a mai SOTG-ben be kéne jelenteniük, hogy mikor lesz a harmadik. Szerintem amúgy november első hete lesz, és ha vége, utána jön az 1.8. Én legalábbis így csinálnám a helyükben...
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43887 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43884 üzenetére
Nem akarlak elrémiszteni, de tegnap azt olvatsam a redditen, hogy az az LS achi 6 milka csoki credit a végén.
Ott ezt állították, de ez nem biztos.Amit láttam és biztos a 2. 300.000, a 4. 1 millió.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43882 üzenetére
A Sniperessel hogy állsz?
Nálam a Sniperes meg a Shotis 2000 előtt, a Géppityús 5700, Rikers, Rendbontó 8000 előtt, de a következő GE jó lesz erre a 2 frakcióra a küldetés farmolás közben.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #43877 üzenetére
Furcsa is volt amikor az első karakteren lement 48 túlélt manhunt, a másodikon még 4 és nem adta be. Szidtam is a játékot rendesen.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43877 üzenetére
Bizony a kimentés esetén nagyképűen azt hittem megvan- erre nézem a 4. alton 286, az előtte lévőn 576.
Meg persze míg ti mentettek pl. 3 szor én csak a ládákat hoztam pl. 1 szer.De ilyen a Division, tegnap még este úgy gondoltam nekiesek a maradék 252 fázisnak, de rájöttem, hogy az UG is változni fog valószínűleg beraknak még pár új achit.
Legutóbbi olvasgatásaim alapján december 5, 12. körülre teszik az 1.8-at, de ez még mindig nem hivatalos.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43874 üzenetére
Ha mész szólj csatlakoznék, mert igaz 6 milliót kell összeszedni az LS credit achihoz, de egyedül annyira nincs hozzá kedvem, megannyira nem is vonz, hogy mind a 4 alt megvan 40 szinten.
A 100 célpontinfós achihez jótanácsként a Tűzfal safehouseban lévőt érdemes csinálni mert közel is van a 3 és tudsz keresztülvágni, meg a Közgyűléshez és Orosz konzulátushoz gyorsutazni.
Tegnap még hiányzott 30 küldetés, 19.05-kor kezdtem és óránként 13 körrel 21.28-ra be is fejeztem, átlag 4 perc 1 kör Rambo exoticban Pakhannal szépen adja.
A küldetések alatt szerzett field ládából Sentry térdvédő és a végén az itt lévő bossból Sentry tok is esett CF-ből.Rendkívül unalmas és idegesítő ez az achi amellett még ott van az is, hogy 400 célpontinfód lehet.
Ennél már csak az UG 500 fázis rombolóbb, de azt TIER 2-BEN 3 fázisosként ájánlott, ahogy Anonymus fórumtársunk felhívta rá a figyelmemet. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43864 üzenetére
Egy loot generátor mennyit érhet ?
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43864 üzenetére
Hihetetlen
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #43839 üzenetére
Visszavettem Rupsz miatt mert a beépített benchmarkban összemértük az Ő rx vega 64 kártyáját az én 1080 Ti kartyámmal.
Bombival megbeszéltük PUBG közben, hogy megyünk egy pvp survivalt de dz lett.akoska07 Visszamennyééé!
-
válasz
Anonymus23 #43839 üzenetére
Nagy kamus a csávó ...
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43841 üzenetére
még egy ilyen, és többet nem viszlek magammal
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43841 üzenetére
Adjad elfele minek annyi.
A Recleimerből és a Csillagból, Végsőből van 2 fajta, a többi új CF-ből 1, meg 2 Rambo.
Deadeye és Sentry még hosszabb teszt alatt nem is volt. -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43837 üzenetére
nem mondod ...
....
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43837 üzenetére
Így van akik látták a Marco féle videot ott 0.186% esély is volt már.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43768 üzenetére
30 percenként esik a láda
https://tomclancy-thedivision.ubisoft.com/game/en-US/news/152-304505-16/dark-zone-supply-drops-event?ncid=1628-3502---1-odsocmed-21-27-20171005_Pushcrew-DarkZoneSupplyDrops1-17-2--1017-6----TCTD_C2W___20171005_Pushcrew_ID50&utm_source=browser&utm_medium=push_notification&utm_campaign=PushCrew_notification_1508480667&_p_c=1
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43765 üzenetére
azt hittem ez is a Sniper féle loot hack része
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43741 üzenetére
Áh, jövő hét végétől Wolfenstein II - The New Colossus.
Steam előrendelés megvolt, így még a futárra sem kell majd várni, lehet szépen előtölteni.
(#43743) Anonymus23: 29 eurómba fájt összesen, mivel sikerült elpasszolni egy ~30 eurós PUBG skint a steam piacon.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43739 üzenetére
Pisztolyos achihoz az X45 ajánlott, ahogy Tommy írja,mondjuk én D3-pajzssal csináltam 10 kör Amherst körönként 30 mob az 300, meg egy boss kör a járulékos piros mobokkal és megvan az 500, én legalábbis így csináltam.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Anonymus23 #43737 üzenetére
PVE-re nagyon jó a sentry! Van egy kazánajtós buildem x45-el. Elég jól muzsikál soloban és csapatban is. Sajnos a régi 1.3-as sentrynek a közelébe sincs. PVP-re sajnos használhatatlan. :/
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43733 üzenetére
32% skill haste mellett jól jön ennyi a self heal-hez. PvE-re jó lesz.
(#43734) players111: Az mindig fix,nem lehet kalibrálni.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43726 üzenetére
Pár hónapja volt már ilyen, de aztán megszünt.
A végén, amikor csak jöttek kifele a mobok, már röhögtünk, hogy valaki zárja már be azt a rohadt ajtót. A többiek meg szivattak és ott hagytak velük, ők meg elmentek körül nézni. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43713 üzenetére
A gond, hogy ismerős csapatban voltunk és csak az én ládám volt lent. Szépen gyógyított. Aztán a tűz átváltott világos kékeszöld szinre és mindenki egyszerre instant megpusztult. Nem elfogyott az életünk, hanem fullról nullára, azonnal. Még csak nem is térdeltünk le.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43717 üzenetére
Hát igen, de az új 4/4 módnál nálam max. annyi lesz mint most DZ 99l, hogy megcsinálom a szintet és pápá, mint anno az LS-nél a 4 alttal meglett, azóta 1 szer léptem be, hogy megcsináljak pár commendationt, de azok meglettek 1 kör alatt, de a maradék 5 nem érdekel, mert csalás nélkül alapból normál játékmóddal kivitelezhetetlen.
Ez egy hozzászólásra érkezett uborkás válasz ahol a hsz.ben leírták, hogy milyen semmi a Rouge 2.0.
It's okay Crawbits! No need to apologize. We know players have strong feelings about the direction of Rogue 2.0, and we're doing our best to read all of your feedback.
Meg a te felvetésedet is sokan osztják:
Well thats a new one, pve dz impossible because its on a different server.Separate the game modes and watch people come back.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #43711 üzenetére
A ládák nem stackelnek és mindig csak a legerősebb hatása érvényesül, tehát ha van egy erős 6-os reclaimeres a csapatban akkor a többi ládát felesleges ugyanarra a területre pakolni ahova ő rakta az övét.
-
válasz
Anonymus23 #43708 üzenetére
Vagy akkor ha valaki a csapatból annyira "okos", hogy lerakja a saját vacak ládáját és az blokkolja a reclaimer láda heal-jét. Ezt pont pár napja játszotta el a 2 random amikor a Dragon's Nestet csináltuk Szatyorral. Direkt beírtam a marhájának, hogy ne rakja le amikor az enyém kint van, de csak lerakta a vacak élesztős ládáját újra és újra és majdnem borulás lett belőle egyszer.
-
Krissz1983
aktív tag
válasz
Anonymus23 #43687 üzenetére
Mdr-hez kéne. Ahhoz viszont nagyon passzolna.
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #43690 üzenetére
így van, valószínűleg ugyanaz a bug mint az extended magazine-al volt, amúgy egyszerűen megoldhatnák, ha 1.8-ban engednék optimalizálni a fegyver és gear modokat is
(#43691) Snip3r_HUN: vedd ki légyszi a fegyverből, hogy látni lehessen az adatlapját, csak kiváncsi vagyok a power level-jére
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43690 üzenetére
-
dvd24
senior tag
válasz
pár hete redditen is előkerült ez a téma, ott azt mondták hogy a 20%-osok még 1.3ban estek
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
19% crit feletti elég ritka,épp úgy mint a kis piros markolatból,1 db olyanom van amin 20% chd van.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43675 üzenetére
ÁCCSI.
Ez csak az egyik tényező vala, meg jött hozzá a Rambo tényező is.Komolyra fordítva a szót a következő GE-ről a korábbi hsz-ben szereplő adatokon kívül semmi érdemleges információ.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43671 üzenetére
Most csak a PTS mindenek felett megy.
Rouge 2.0-t nagyon támadják.
Hétvégén DZ supply extra reward.
Október 31 Halloween event féleség.Ez van most kínálatban.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43668 üzenetére
Nem fertőzted még meg?
Este mehet, ha jön fórumtársunk, annyira nem sürgős az a fekvés nélküli Napalm achi.
DZ 7-9 fent tegnap is dobott az egyik boss majd fullos Cassidyt, ami ki is jött szépen.
Hozom a tegnapi Reclaimert ott 291.000-re feltornáztam a keménységet és 8000-s a képzettség, tegnap elment Warrengate Legendaryn.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43668 üzenetére
meg a class cuccok világába, mert olyant még csak képen látott
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43665 üzenetére
Adhat exoticot, így megtartom őket, meg ott van mint nálad a 10.000. GE credit is 6 ládára a követző eventre
Este jöjjön Vzarno kolléga és zúzzunk. -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43661 üzenetére
Én elmaradtam, a múltkor jópár exo ládát nyitottam a HVT/GE miatt.
de van 12 heti és 10 db GE meg 1 EXO ládics.
Sima hetit csak az aktuálisan csinálom a héttől, de megállok majd a 30 ládánál a 10 GE-t nem számolva.Az Alejandrot nerfelték, most a héten a House SMG a kedvelt PTS-n, a 2 snipert viszont nem mutogatják.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43661 üzenetére
Én csak egy karakteren gyűjtöm a ládákat, ha 40-50 ládából nem esnek majd ki az új fegyverek akkor semmiből...
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43658 üzenetére
Boss kört ma még nem is csináltam.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43641 üzenetére
Aztán ha egyszer visszakerülnék a tervrajzok DZ-be ahogy volt akkor lenne sírás.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43638 üzenetére
De nagy jampi vagy.
Hát DZ credittel hogy állsz ?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43628 üzenetére
Az első videókon csak annyi volt, hogy löttek bele és nem lett rugó, csak ha beindította a mechanizmust.
A rosszseb se fog odamenni lelövetni magát, hogy legyen ládájuk.Az új Bansheet összerakom és ki is fogom majd próbálni, de nem elsődleges cél.
Egyenlőre gondok vannak ezzel a PTS alapján, így ne is fecséreljük rá a szót.
A DZ sem lesz így másabb, ha ezek a csalók fognak rugózni.
Tegnap mikor Endrével voltunk hátulról szedtek le a gyökerek, meg utána Omega7001 kollégát is.
Hiába váltottunk szervert 3-szorra is ott voltak.Most a 4. alt 55. szinten van azt megcsinálom az elkövetkezőkben és 1.8-al átnyergelek az új területre, meg a horda módra, mert ott is a 4 vs 4 mód sem lesz jobb mint a DZ vagy LS a csalók miatt.
Gondolj bele pl. 4 cccp-s a másik oldalon.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #43626 üzenetére
okay
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43626 üzenetére
Van ott más gyökér banda is bőven felszoktak na.
Így már fent is 4-es csapat ajánlott.
A szokásos időben munkanapokon 20-22-ig várom a gyűjtőgetni óhajtó Agenteket. Elég jó a loot rátám is és odadom, nekem most nem kell semmi. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43622 üzenetére
Tökéletes mégsem eshet, az túl feltűnő lenne.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43620 üzenetére
Nálam is épp ugyan úgy "random".
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Anonymus23 #43530 üzenetére
Majd akkor lesz gond ha valami beakad és nemcsak a mobokra hanem a játékosokra is hatos jelölést tesz...
-
HKorn
veterán
válasz
Anonymus23 #43531 üzenetére
arnikusz = Ghio?
-
dvd24
senior tag
válasz
Anonymus23 #43528 üzenetére
Ha sentrynél meg tudták csinálni, hogy ne működjön pvp-ben akkor bármelyik más setnél is meg lehetne.
-
válasz
Anonymus23 #43523 üzenetére
Én a taktikus várom nagyon. Arról van infó, h az mikor jön?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #43520 üzenetére
Tegnap mikor hívtál Endrével szintén hasonló üres szerveren voltunk ment a farm, egy supplyt kiszedtünk 2 RU elől, véletlenül belelőttek Endrébe, de rögtön jöttek is oda, hogy sorry, utána még az egyik kísért minket a Landmark farmoláson, de békességben ment a móka.
Meglett 2 achi 10-es.
Mondja csak a feketpiac hercege ugyanolyan mint a sima kinti eladás, hogy karakterenként külön számolja?Meg csináltam egy DPS Reclaimert az utolsó altra, de szerintem nem adja majd. Még nincs maxra pörgetve.
Ne feledkezzenek meg fórumtársak a Divtech gyűjtésről viszem ki a zöld, sárga és a lila ládákat is szépen adja.
-
válasz
Mi is próbáltunk rugózni tegnap (Szatyornak viszketett a tenyere
) de ott is alig voltak, igaz egyszer 2 csapat is ránk jött. Még egy CCCP-sel is összeakadtunk akit simán lelehetett lőni, többször is!
Viszont van egy olyan érzésem, hogy a reclaimer classified bónuszait még nerfelni fogják a jövőben. A könyvtár tetején próbáltuk kihúzni a rogue státuszt és 2 srác próbálkozott, hiába dobálták a gránátokat (egy másik helyen meg még sticky-t és seeker-t is kaptunk, de szintén nem értek vele semmit) egyszerűen a legtöbb amit eltudtak érni, hogy volt egy kis stagger a frag után és 1mp múlva már teljes HP-n volt mindenki. -
robyg
senior tag
válasz
Hát igen ez így szokott lenni.
Murphy törvény.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #43493 üzenetére
Köszi
Nekem egyelőre nincs több időm, három hetes, még nincs napirend, csak evés, alvás, peluscsere, random időközönként
-
flash-
veterán
válasz
Anonymus23 #43495 üzenetére
ha másutt(más játék, win, torrent,stb..) nincs gond nehogy már a router legyen a baj
kicsit bosszantó, benne vagy a móka közepén és egyszer csak kidob...
legalább lenne egy két tipp mit tegyek,esetleg ami másoknak bejött, a router cserén kívül.. vagy van? én nem találtam...
telekom 1000es optikai a net, patent amúgy,....
a játék szerverrel lehet gond..
van amikor last stand-ban engem már rég teleportál, kezdem a játékot, szedem az állomást, a többieket pedig akkor kezdi berakni a játék, máskor meg fordítva... -
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #43493 üzenetére
most még...
Nekem is így volt nyáron...
-
aerosmith
őstag
válasz
Anonymus23 #43475 üzenetére
Na pont ez lett volna a következő kérdésem hogy most milyen szettet érdemes kirakni mert majdnem mindegyik classik setből van már 2-3 darab és csak a helyet foglalja mert nem merem kidobni..
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #43475 üzenetére
A fegyver talentesért köszi
PTS-en van már Predator Classified szett?
9K életerő felett 120% vérzés?
Megint Division-öznöm kell?
-
aerosmith
őstag
válasz
Anonymus23 #43471 üzenetére
hú köszi ez nagyon jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest