-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
[hun] warhea #16211 üzenetére
Bejottem a dpsel, es 3x estunk figyelmetlenseg miatt. 2 lovest kibirok vele a shotistol. Csak neztek, mikor szaladtam felejuk
Ma este felrantom a 3. Karaktert, tegnap kidobott egy komplett sentry szettet
-
válasz
[hun] warhea #16204 üzenetére
-
válasz
kovimester #16180 üzenetére
Vazz, lehet nem egyre gondolunk
Dobjal mar egy screenshotot...
Mi tegnap ejjel Demmerrel es szatyorral challengen voltunk. Mikor leugrott a socis, elevetodtem az m1aval, es szetkaptam. Az mas, hogy a 2. Leolt. De jo erzes 1v1be lepuffantani a 34es socist
-
válasz
kovimester #16169 üzenetére
az m870 nem annyira jó. Super90 a tuti. Az az M870 egyenesen rossz, amit venni lehet...
Amúgy meg no scope is elég brutál az m1a... Közelről, vakon ( célzás nélkül ) is 300-400-akat sebez, és rohadt gyorsan lő...
Mindenesetre fő accal én is aug/shotgun kombót tolok. De csak rugók ellen...
-
válasz
bendeguz76 #16090 üzenetére
Én inkább a hyperX Cloud-ot ajánlanám
-
válasz
Snip3r_HUN #16079 üzenetére
Jaja, ezert van nalam is a shotgun...
Ha eleg kozel vagyok, 2-3loves eleg sokat tolt rajta.
-
válasz
[hun] warhea #16072 üzenetére
Nem!
Ha 2 mob van elottem, akkor 4 erre, 4 arra a soretekbol... -
válasz
Brownage #16064 üzenetére
Tegnap este tobbszor is lathattak ilyet. Rugot korbefutkostam shotgunnal, lottem, de nem vette a sebzest. 1-2 sec mulva osszeesik. Gondolom lagoltam ( csodas ubi szerverek ).
Tobbszor is volt, hogy a pancelos lmb-s foszert kilottuk a pancel mogul, kidobta a lootot, de o meg megtoltotte a tarat, majd gyorsan osszeesettEn is repoltoltam volna magam, ha a rugo helyebe lettem volna. Mit lathatott? Jon a srac, korbefut, 1 hitel. Kozben lottem vagy 3-4et. De egyszerre irta ki a sebzest, es abban a pillanatban ossze ia esett a srac...
-
válasz
[hun] warhea #16029 üzenetére
Emlekszel a tegnap esti beszolasomra???
Idezem : "en itt mindenhol csak gurulo labdakat latok"
Na, most hogy kep is van hozza, megint jot rohogtem. -
Durva dolog az a shotgun es az eleterotoltes. Te kraftoltad vagy esett a tied?
Az enyemen ugye 27% fejloves bonusz van, 3% eleterotoltes kritikus talalatnal es 13% +sebzes ha 10meternel kozelebb vagyok.
Tegnap valtottam 4 striker + 2 sentryre. Kegyetlen jo. A shotgunnal pedig elealltam a nagy behemot langszorosnak, es csak lottem, lottem. Ha van nagy pulse a csapatban, egy lovesbol 3-4 crit. A strikert is feltolti pillanatok alatt. Tegnapi proban az aug sokat fejlodott a 4+2 szettnek koszonhetoen. Eddig 170-eket dobalt, most meg lattam 220at is tole.
Sniper : ha jol tudom, neked ia shotgunod van. Milyen talentekkel?
[hun] warhead : +1
Es most komolyan kerdem! Milyen jo hangulatban telt mar a tegnap esti dz. Folyamatosan rohogtem. Elvezet veletek egyutt menni. -
válasz
Hunner #16025 üzenetére
Nem is ez verte ki a biztositekot, hogy engem repoltolt. Fingom nincs hanyan repoltoltak mar, mikor 1 hiteltem az m1aval meg a shotgunnal ( feltoltott striker... Vagy nevezhetitek 1 hit csitnek is, nem izgat xD ), megsem kaptam kitiltast. Ha most kapok, eloveszem a masik accot
) Az a durva, hogy azokat, akik semmit sem tudtak errol
Mindenki : Zarjuk mar le a temat.
Szepen felkavartam itt az erkezo incurson elott az allovizet.
-
Tomikam
Az is mukodik biztos a fizetosben.
nem tudom.
De mikor egyutt jatszottunk, lattal tolem barmi ilyesmit? Vagy barki, aki jatszott velem, latta hogy 1 hitelek? Hogy teleportalok?
Szerintem tulfujtatok ezt az egeszet. Kerdem en, ha aimozok, minek lennenek nagyfejek??? Az 1 pixelre rantja a celkeresztet...Sosem oltem elsonek. Amikor a csapat, akikkel mentem, rugo lett, kenytelen voltam leloni aki jott. Millioszor fekudtem. Egyaltalan nincs god mode.
Elismertem, s a buntetest is el fogom fogadni. De ne emlitsetek mar egy lapon egy pedofil gyerekgyilkossal, mikor csak csokit loptam...
Amugy szepen felporgott a topik. Erdekes dolgok derultek itt ki.
Szerintem legyen beke, mindenki toroljon az uplaybol aki akar emiatt, es szoljon a jatekrol a topik, ne arrol hogy en f@sz vagyok
Beke!
-
válasz
vegitossj7 #15972 üzenetére
Ennyi.
Tetszenek a torpok.
Nem vagyok 1 hitelo, nem tudom agyonloni a metroban levo jatekost az utcarol, nincs no recoil es aim, 3000rpm az m1en, nem modositottam az m1et hogy shotgunnak higgye ( igen, ezt is lehet csinalni. M1a loves 200ex8... 1 hit barkire...Nincs vegtelen loszer semmi. Azt en is elitelem, aki jatszott velem, tudja. Meg akkor sem kapcsoltam be semmi ilyesmit, mikor 3 szintet buktam dzben ( vagy vittek a zold cuccokat, stb... )
Nincs ilyen hackem. Csak ilyen texturas volt. Jelentest megkoszonom.
De majd megnezi az ubi a statjaim, es kiderul. Glitchert kitiltanak ugyis, de ezt mar akkor tudtuk.
-
válasz
kovimester #15969 üzenetére
Nem tudok angolul! Irnal nekik egy levelet, hogy a :
- bullet kinget 1500x oltem le
- rendorakademiat 1 hetig folyamatosan glitcheltem
- dongo is meghalt parszor
- no meg a falcon is lement parszor ( kb 50 xD )Koszonom!
-
válasz
[hun] warhea #15904 üzenetére
Delutan a falcont a kiskarimmal lenyomhatnanak...
-
válasz
[hun] warhea #15861 üzenetére
-
válasz
kovimester #15857 üzenetére
-
válasz
Raulblanco #15854 üzenetére
-
válasz
[hun] warhea #15830 üzenetére
-
válasz
KicsiKacsa1 #15808 üzenetére
Az en loveseim egesz jol birtad xD. Meg mindig sajog a pofam, ahogy leutottel... XD ( bar lehet nem te voltal )
-
válasz
[hun] warhea #15792 üzenetére
Jo buli volt! Az a 3 mindig hogy visszajott. Ok mennyit bukhattak? Ha 10x nem haltak legalabb, 1x sem
Volt a vegefele par aim-os is. 1 hiteltek, meg 2 golyo es halottak voltunk... De vegul ok is halottak lettek. Kiurult teljesen a szerver. Nem is ertem
-
válasz
Brownage #15723 üzenetére
A tactical szettel ( 70k skill ) a felszedos lada masodpercenkent 1 szegmenst tolt. Tehat halalkozeli allapotbol bo 3 sec alatt csumara tolt mindenkit.
Viszont ugy nem lehet, hogy a skilles karakter dpse a 2. Legnagyobb a csapatban
Ma este ujra proba. Bar kezdem kicsit unni xD
-
Mi tegnap sem tudtuk megcsinalni... Ma ujra megprobaljuk. Sajnos nincs osszhang, dps karival kell gyogyitanom ( 20e skillel nekem volt a legnyagyobb, beallunk egymas ele, hatunkra nem figyelunk, skillek hasznalatanak teljes hianya... Igy azert nehez xD
Ma este ujra proba, de valahogy nem erzem az erot a teambe...
Addig ugyse adom fel, mig nem sikerul
( hetfon 2x egymas utan randomokkal megcsinaltuk )
-
válasz
Anonymus23 #15706 üzenetére
Ne hagyd egyedul vele, mert kepes lesz 6eftert megvenni a hekket es 14 nap pihire kuldi az accodat...
-
válasz
Snip3r_HUN #15692 üzenetére
Na ne mar! Legalabb 32es volt! XD
-
válasz
[hun] warhea #15684 üzenetére
Vagy 163as terdvedot xD
-
válasz
ScomComputer #15571 üzenetére
Nem
-
válasz
Garsza #15524 üzenetére
legyetek Discordon fent. Nem fontos, csak ott a team-et meg lehet szervezni. Első kör már ahogy eddig számolom megtelt, de 2. körbe biztos beférsz. Nem kell nekem szót fogadni bakker
Nem szoktam utasítgatni, csak tanácsokat adok. Aztán ha beüt a krakk, jön a "na ugye én megmondtam
-
Ti a 11.es startup vagytok
Az a csapat lesz mint tegnap? Mert akkor skillessel jovok. Nem volt gyogyito bent. Es akkor a ladat es az omosfedezeket en teszem. 70e skill csak eleg lesz erre a celra.21:30kor kezdjuk, de ne ugy mint tegnap, hogy sokan ramirtak jonnek, aztan randomokkal szerencsetlenkedtem tobb mint 1 orat xD
-
válasz
[hun] warhea #15448 üzenetére
cain69 : nem kell koszonom, tul nagy erokkodest nem kivan. Csak inkabb dzben toltom rugovadaszattal ( vagy inkabb rugoskodassal xD ) az idot, elegge maxos igy is a sticky meg a labda. Most venni kellene el a skillbol, es hp-ra rakni, csak akkor bukom a talentet a fegyon.
viszont vicces 3secenkent stickyzni xD
-
válasz
[hun] warhea #15431 üzenetére
En voltam xD
cain69 : gyere, 9kor kezdek, de felcuccolom, kalibralgatom egy picit, meg megcsinalok par kuldit, mert kellene a maxos bazis
-
válasz
Garsza #15405 üzenetére
Annyi hulye van...
Hardon nem voltak kepesek osszejatszani. 213as gs is volt. Azert attol egy minimalis hozzaertest elvar az ember. Kiszalad godorbol Rambokam, es 1 sec alatt halott volt. Aztan meg ott sirt, szedjuk fel. T-vel kirohanok, felszedem, visszamegyek. O fent marad, es 3 sec alatt a csipasok agyonlottek... Megint sir a mikibe... Fogtam kirugtam a picsaba. 3an siman lehoztuk.
Lnb : ki volt irva, hogy meghekkelve. Nem volt masik
-
Tegnap este randomokkal kihivason megprobaltuk. Annyira luzerek voltak... 14. Korben mondom atveszem az iranyitast, mert ez igy sosem lesz kesz... Eldobtam a tuzes golyot. 3 sec mulva jon vissza. A 3 masik srac 1 helyen. Labda robban, mind a 3an felszedhetetlenul fekudtek... XD ezert jo pvpre az elektronika
-
válasz
Hzoltan969 #15363 üzenetére
Nekem johetne ilyen
Bar nem a dps huszarra aggatnam, az tuti xD -
Kek acr ( CADUCEUS ) es ma veszem meg dz3bol az m1a-t, melyen ugyanazok a talentek xD.
Adottsagoknal bepakolod a felgyujtosat es a robbanosat. Kegyetlen jol sebeznek. Persze mas jatekstilust kepvisel, csunyan...
De mondom, meg csak tanulom
a daralos karakter utan nagyon furcsa.
-
válasz
[hun] warhea #15275 üzenetére
Most jaja. Es marhara elvezem. Dobalom a golyszit, az meg takarit...
Lnb : player ellen kivalo.
rugoskodtunk, es hiaba bujtak el a playerek, a golyo megtalalta oket.
-
-
Jaja, van nalam egy egesz kellemes super90 rugom ellen
bar az aug is pusztitja oket szepen
Viszont mennyire mas vilag az elektronikas build, hihetetlen...
Ellenben 1 sticky, es akar 2-3 jatekos is fekszik. Tegnap pl tobb embert is a tuzes labdaval oltem meg, ami alig sebez xD
-
Delre? 1 mondatban elintezem gyerekek!
A fokarakterrel probaltuk meg tobbszor is a kuldit (82k hp 65% armor ) mellyel hiaba critel 1 milla felett az m1a, ha a socos egybol agyonlo...
( m1a 1 milla crit 3 feles? Bazz. 3 sec alatt egy 10fos tarsasag lereszegedne...
Egy ha jol szamolom, 6 feles, legyen hennessy whisky, mert szeretem. Ehgyomorra, hetfo delelott, vezetes kozben nem kellene tobb a rokahoz
Semmi, mondom bemegyek hozzatok dz-zni, de csak egyedul kolbaszoltal bent valamerre, ems afkzott, 3. Srac meg bazison afkzott. Igy tovabbaltam.
amugy mikor beleptem, koszontem. Mondjuk el nem
Aztan huztam a 2. Karaktert. 4 ora alatt 39es lett a draga dzben
a sok manhunt fossa a tp-t
-
válasz
velizare #15259 üzenetére
216-205-201-194 volt a team tegnap. Sajnos a socis rushok vittek mindannyionk a 10. Korben...
Majd megprobaljuk meg, de a godorbe lejon 2 socis es agyonlottek mindenkit. Levakitottunk 2ot, szotlottuk oket, kozbe hatulrol 1 leszedett mindenkit. Megcsinaltam mar tobbszor, de tegnap nem sikerult.
-
Dz6 vedror mire frissult?
-
válasz
vegitossj7 #15066 üzenetére
tegnap folyamatosan csitereztek minket DZ-ben. Most kiváncsi vagyok, hazaérve mi vár
-
válasz
ForRedGlory #15052 üzenetére
Alt+f4 es 30 sec kilepesi ido. Azutan disconnect. Nem lehet csak ugy lelepni dzbol.
-
válasz
Raulblanco #14961 üzenetére
Demmerekkel mi azert belebotlottunk 5-10 cheaterbe... Roppent is a report.
-
válasz
ForRedGlory #14935 üzenetére
ezek a visszaigénylések...
Nem kellett volna megvenni előre...
Én goldot vettem. Tőlem holnap le is állhatnának a szerverek, akkor is megérte -
válasz
[hun] warhea #14872 üzenetére
Szerintem mar karcolom a 300at xD
-
válasz
[hun] warhea #14865 üzenetére
M1ara kell a balanced talent. Ha az nincs, betores...
En nem tortem be, mert a craftolhato max lett a sebzese, meg 170% fejloves bonusz, es a brutal talent rajta van. A modokkal egesz kezelhetove tettem, fekezekbol kibujva 5os makrokat lovok ( a leheto leggyorsabbra allitottam, ettol lejjebb veve kihagy lovest... ) altalaban 3-4 golyo oda megy, ahova kell. Igy testre 300-600, fejre 600-1.4 kozott ugral. De ha esne egy balancedes, ami ekkora sebzes korul van, betornem.
Lnb : engedd el. Ha nem szorakoztat, akkor nincs ertelme. En is tobbszor leszek ideges miatta, de a tarsasag miatt maradok. Annyira "hulye" mindenki, konnyesre szoktam rohogni magam. Kihivas nem sok van, talan a falcon hard egyedul, ami igazan kemeny, meg a challenge csapatban, de tulgearelve ez termeszetes. Sok mai jatek negyed ennyi tartalommal kerul ugyanennyibe. Sok jatekot 10-30 ora utan elo sem vesznek a jatekosok. Ebbe meg majd mindenki 150 orat tolt.
Nem jo fele haladunk, de valamit b@szniuk kell vele, mert nem lesz dlc eladas... Jot megjelenes ota nem olvastunk a jatekrol. Ez minden, csak jo reklam nem...
Htibimor : nekem is jo talentes aug volt elotte, 163as. De kozelebe sincs ennek. Nekem nagyon tetszik. Minden loves crit vele, sebez 150k-t, 51 golyo. Nekem megerte. Amugy az arat 5 ora alatt visszaszerzed. Nem kell ennyire sirni ( tegnap 2 ora alatt dzben 150pc-t kaptam. Lexington farm kozben 1 ora alatt 150et szedsz ki...
-
válasz
[hun] warhea #14839 üzenetére
Nalam megy.
Socoval szaladgalok akkor vegig bekapcsolva marad. Playerre kozelrol nincs is jobb, mint a feltoltott strikeres super90 brutal es gonosz talentel xD
sith7 : nekem megy valamiert. Olyanokat lovok, nezni os rossz. Sokszor mar ragequiten gondolkodom xD m1a 1 jatekos. Soco 1 jatekos. Kispistolyt meg nem probaltam, de feltoltott strikerrel 140er sebez mobra xD
-
En is kitettem a 4+2-ot, de kisebb a dpsem, mint csak striker+2gold cuccban xD
Bugzik ez szepen. Tegnap beragadt a critem. Ilyennel meg nem talalkoztam. Barmit lottem, crit. Ha ranyomtam a pulse-t, not a sebzes. Lejart a pulse, akkor is crit minden. Minden fegyoval... Nem ertem...
A masik : neha sebzesem nem sarga, hanem kek. Az mi? Ritkan csinalja...
-
válasz
[hun] warhea #14824 üzenetére
Szarbugosfosajatek....
Sokacsiterkocsogkispocshogyrohadnanakmeg....
600k/140k/30k a statom, gs243... Ez is megvolt. XD
On : tegnap kiesett supply dropbol az elso kesztyum. Hasznalhatatlan.
Tegnap nem tudtam lenni este ( usb portok elszalltak )
Ma este falconban segitek akinek kell.RazoR8402 : gs243...
poen, kamu...
amugy strikerrel 570
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- E-roller topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest