- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
Fogtam a DZ-ből kihozott törnivalót de nem bezúztam, hanem amelyiket lehetett átkalibráltam úgy, hogy extra tapasztalati pontot adjon. Így most a legalapabb DZ-s mob is 300 xp körül ad. DZ6-osok meg 300+.
Így is szépen lehet fejlődni.
Bár a gear rettenet fos. 100k élet. ~A bal bokalövést 99%-ban hárítja.
Szóval egyedül nem kell vele powerkedni.
-
marilllyo
veterán
Én tegnap mondjuk berugózódtam. ~2750 DzXp-t meg kb ugyanennyi pénzt is. Lvl 60-as vagyok. 5444 Xp-t, 2 kulcsot, meg nemtommennyi pénzt buktam mikor rugóként meghaltam. Belerohantam rugóként egy csapat mob-ba "A verem" -nél és nem tudtam keresztülfutni rajtuk.
10 másodperc volt vissza.
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
Dz-be hol vannak lmb-k?
-
marilllyo
veterán
válasz
modflow #15909 üzenetére
Úgy képzeld el kb., hogy. fogod magad és lenyomod egy nap 20x a lexingtont challengen, hogy legyen elég pxc-d, hogy vehess egy f*s pisztolyt aminek 204-es gear score-ja így emeli a tiédet, és talán nem vágnak ki egyből ha falcon-ra akarsz menni randomokkal. Azt lenyomod, hogy adjon hetente 1db 214-es cuccot plusz alkalmanként 1db 191-est.
Esetleg bemész DZ-be és fel alá sétálgatsz és henteled a mob-okat a végtelenségig és ha szerencsés vagy 1-2 naponta esik egy zöld amit azonnal eladsz vagy betörsz mert semmit sem ér...Ha véletlenül jó esne akkor Murphy-nek hála úgyis elveszi tőled az első jóképű csapat akibe belefutsz.
A szar dolgokat persze mindig ki lehet menteni és milyen jó betörni, hogy 426x kipörgethess egy tervrajzot...hátha jót dob a szerencsekerék. Ahhoz persze megint kell menni 10-20 lexit, hogy megvehesd.
Mindenféle sarkítás nélkül kb. erről szól a játék...és nekem mégis tetszik.
Az a lényeg, hogy legyen valami ismerős vagy csatlakozz itt a többiekhez...mert egyedül szerintem unalmas is és nehezebb is.
-
marilllyo
veterán
válasz
modflow #15884 üzenetére
A játék műfaját tekintve egy grind és loot-fest. A sztori végigpörgetése és a lvl. 30-as szint elérése kell, hogy mindenhova bejuss ahol a jobb loot-ot meg lehet szerezni. A találkozásoknak max annyi értelme, hogy ha lenyomod mindet akkor felfedi a térképen a collectibles-t.
Történet /story szempontjából az értékes plusz. -
marilllyo
veterán
Boo-nál mi lett a boltba?
-
marilllyo
veterán
válasz
Raulblanco #15767 üzenetére
Mit nyomtak? Skype? Fbmessenger? Xfire? Nagyon durva.....
Javítottad... pedig jó poén lett volna.
-
marilllyo
veterán
Volt már olyan nektek, hogy nem "mentette " el a sólyom heti loot-ját? Kiírta, hogy megkaptam és nincs az invetory-ban.
-
marilllyo
veterán
válasz
vegitossj7 #15291 üzenetére
Nem baj. Foglalkozzanak most csak a játékkal. (Bár örülök, hogy nem ugrottam egyből a GOLD-ba). Ezen hibák kijavítása is úgy látszik baromi sok energiát igényelhet nekik. Kapunk egy félkész hülyéreglitchelhető underground dlc-t...marha boldog leszek.
Ráér...
-
marilllyo
veterán
Néztem ezt az lmg-t a boo-n. Gondolkodtam rajta, hogy megveszem....
erre DZ nem dobott egy M60-ast Destructive, Fierce és Vicious talentekkel
Kár, hogy csak 163-mas. A talentek élnek úgyhogy dilemmában vagyok. -
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #15197 üzenetére
Rugó vadászattal több pénz jön be?
-
marilllyo
veterán
válasz
vegitossj7 #15066 üzenetére
A karaktert bannolják vagy a játékot az accról?
-
marilllyo
veterán
DZ-nek egyébként lelke van.
Hiányzott kb 3000 pont dzlvl 54-hez. Na mondom havernak fussunk be. Gyorsan ledarálunk 15 mob-ot aztán legalább lvl 54-gyel hagyjuk abba mára a játékot. Belépünk azonnal 2 helyen már villant is, hogy rugók dzsanáznak. Na jó sebaj....ledurrantjuk itt DZ1-be ezt a pár rosszarcot aztán húzunk is ki az ajtón. Aha...egyetlen nevesbe futottunk bele az is zöldet dobott havernak.. Utána úgy volt a játék, hogy tőlünk 80m-re dob egy supply-t. 200 méteren belül meg két rugó csoport.. Jhajj
Nem akarta, hogy kijöjjünk.
Amúgy ma...lvl 53-mas szinten (nemtom hány dz óra után) esett az első zöldem DZ3 Rövid kanóctól.
Egy striker kesztyű.
Lexi+Lincoln+Dz farmolással hoztam össze most az elmúlt héten összesen 1200 pxc-t. Egyetlen egyszer sem esett még zöld. Egy srác bejött velem egy lexire meg lincolnra . Mindkét körben zöldet dobott neki a neves. Nem szeret ez engem. -
marilllyo
veterán
Sikerült bedőlnünk a legósdibb rugótrükknek. Ketten várjuk a helit. Odajön egy srác. Mutogatja, hogy ne bántsuk. Gondoltuk ő is csak fel akarja rakni a cuccát a helire. Elkezdjük csatolni. Bumm. 2 haverja kiugrott a fedezékből és már lőttek is le minket. Kiegyensúlyozott m44 pápá.
-
marilllyo
veterán
Mik a napik?
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Lincoln tunnel-nél mentem most egy csapattal és rohanás volt jobb szélen. Nem a létráig hanem egészen a "redőnyig" ami felrobban a játék végénél. Na már most ott a kötél le volt engedve így fel lehetett menni egyből a tetőre. Oda ahol a végső ütközetet is megvívjátok. (Remélem így érthető). Viszont most mentem egymagam és a kötél nem volt leengedve? Ezt most, hogy van akkor vagy mi?? Nem vágom.
-
marilllyo
veterán
A beragadó tár bug is baromi idegesítő tud lenni. Eddig csak néha néha csinálta de ma egy Lexi kör alatt vagy 8x.
Vagy ez valami feature? Beragadhat a lőszer mint a valóságban?
-
marilllyo
veterán
Heti küldetés: gyűjt be 30 eszközt. Ez mi pontosan?
-
marilllyo
veterán
Nem úgy volt, hogy Lara és Fincsi dobhat zöldet? 0 pxc-vel álltam neki Lexizni meg Lincoln-ozni, hogy meglegyen az aug-ra való. Olyan 25 kör volt kb. Nyista.
Dz tózse. Legjobb supply lootom egy 163-mas pisztoly volt. -
marilllyo
veterán
Imádom amikor 204+ os emberekkel az orosz konzulátus a partra vetett hal döglődő vergődése. Úgy rohannak bele a shotisok szájába, hogy öröm nézni. Biztos a sok gyakorlás, taktika és csapatmunka segítette ekkora gs-hez őket.
-
marilllyo
veterán
Hány perc a rekordotok Lexin?
-
marilllyo
veterán
Az optikák által kapott bónuszokat csak akkor kapjuk ha belenézve lövünk?
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #14193 üzenetére
Csóri már 1-2 hete szívatja a népet ahogy olvasom itt a kommenteket.
Őrizkedj a renegátoktól..."Őrizkedj" ..milyen hülyén hangzik már?
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
válasz
TTomax #13942 üzenetére
Én most kezdem azt érezni, hogy leült a dolog és uncsi nagyon. 120 óra körül lehetek.
Lexi-től már csömöröm van. Dz-be meg fel alá járkálsz az utcákon és ölöd ugyanazokat a neveseket sorba....és beleunsz mire valahára olyat dobna amit nem akarsz összetörni. Ha másik ügynököket látok...kb. egy kicsit sem parázom mert..."Lelőhet ha akar...vigye a 3 térdvédőt".Egyébként szívesen játszanék vele továbbra is...de nekem kéne valami új. Sólymot letoltuk párszor(hardon) de...egyelőre kevés.
-
marilllyo
veterán
Liberator-t érdemes craftolni?
-
marilllyo
veterán
Van arról valahol valami leírás, hogy egyes fegyveralkatrészeknek mi lehet a véletlenszerű bónusza?
-
marilllyo
veterán
A fegyver talentjeihez lévő követelmény is random? Tehát, hogy miből és mennyi kell, hogy aktív legyen?
-
marilllyo
veterán
Fierce és Deadly talent-tel jött ki a Vector-om. Az jónak számít akkor ugye?
-
marilllyo
veterán
PS4.
Egyébként ebből a szempontból ugye itt szerencsés mert csaló nincs hála az égnek. Ettől függetlenül nem lett jobb hely a DZ. Mondjuk tegnap mázlink volt mert a rouge-k is csak bújtak előlünk. 1-2 ki is kapott. Holott nincs szupergear. 168 /74 vagy 183 / 45 attól függ melyik kesztyűt rakom be.
Igazából DZ-be csak ragasztószalagnak valóért mentünk. Bolt action sniper kivételével már minden fegyverből hoztam ki de egy darab sem maradt meg.
-
marilllyo
veterán
Látom WarrenGate a napi cselendzs. Hála égnek, hogy dolgozom így ha akarnék se tudnék nekiállni. 3x próbáltam de eddig egyszer sem sikerült. Bár randomokkal...meg gyengébb gear-rel.
" az AK-mon konkrétan kb. olyan talentek vannak, hogy egy headshot-tól eltűnik egy rojt a farmerodról, meg hogy egy testlövéstől kisüt a nap NY-ba. Szóval abból mindenképp kell pörgetnem újat. "
-napi aranyköpés. -
marilllyo
veterán
Igazából attól függ mit akarsz. Sima MOB-okat ölni... és szintet fejlődni? KB ugyanannyi xp-t ad a DZ1-es mob mint a DZ6-os. Nem? Nekem 307 xp-t adnak DZ6-ban.
Mondjuk tegnap délután annyival volt jobb DZ6, hogy egy lélek sem járt arra. Dz1-ben elveszekedtek egymással a játékosok.Btw. melyiket kell nézni. A dps-t vagy az alatta lévő 4 számjegyű számot?! Melyik emelése értékesebb.?! Ez nem világos.
-
marilllyo
veterán
Én mondjuk már várom, hogy legyen valami új... mert jelenleg 3 lehetőséged van.
1: Farmolod Lexi-t.
2: Incursion exploit.
3: Dz 1-2-ben ölöd a neveseket.Legalább a többi mapra is raknának challenge lehetőséget. Nem is értem miért nincs.
-
marilllyo
veterán
Mi a napi ma srácok?
-
marilllyo
veterán
válasz
marquuard #12938 üzenetére
Nekem a hétvége az majdnem mindig meló. Ha nem meló akkor meg a párom nyünnyög, hogy nyánye kockulás.
Hétfőn egész nap leszek.(#12940) pzstm:
Nem örülök. Erről lecsúsztam akkor.
(#12942) Csabee86: Nem tudom megmondani hányat nyitottam már ki ezzel a singature skillel berohanok kinyitom és...kirohanok technikával. 8-at biztos. A legértékesebb cucc amit adott az arany divtech volt. Egyébként csak lila.
-
marilllyo
veterán
DZ 75 rangú tervrajzot megvenni sem tudom amíg nem vagyok DZ 75 vagy csak legyártani?
Az itt vásárolt tervrajzok fertőzöttek?
-
marilllyo
veterán
válasz
Sebestyen01 #12916 üzenetére
Szerinted egy olyan valaki aki a minimum req. alapján vásárol magának játékot az megteszi? Azt se tudják, hogy ki-mit hova kell írni. Azért van a Tesco vevőszolgálat. Visszaviszi. Elmondja a problémáját...ők meg visszaadják az árát. Ha akar foglalkozni vele a Tesco akkor foglalkozik. Ennek egyébként most már...negyedik hónapja. Nem tudom, hogy visszavették volna.. Bár kétlem. Továbbá mivel a celofán lekerült róla...azt sem hinném, hogy visszatették a polcra.
Persze nyilván nem lopásra szerettem volna ösztönözni a társaságot. Távol álljon tőlem.
-
marilllyo
veterán
válasz
CactuS #12907 üzenetére
Én anno egy külső HDD házat vettem tőlük. Nem volt a leírásban, hogy csak slim hdd fér bele... Próbáltam hivatkozni erre, hogy....bocsi de nem írtátok oda...kb. sz*rtak rám. Jött pár visszaböfögős e-mail, hogy csak, ha hiánytalan meg, hogy ki se legyen bontva...stb..stb. aztán mondom jó...hagyjuk.
Ellenben ismerősöm vett múltkor egy SW Battlefront-ot a tescoba. Kiderült, hogy nem megy el a gépén...visszavitte a "minimum requirements-re" hivatkozva...és visszaadták neki az árát. Az accján meg ott csücsül a Battlefront. Van ilyen is..
-
marilllyo
veterán
válasz
Raulblanco07 #12814 üzenetére
Egy fegyver "alap" sebzését mivel lehet turbózni? Most nem a crit értékekre gondolok.
-
marilllyo
veterán
Igen sajna tuti mert mutatja, hogy menjek oda...odamegyek de a szekrény "inaktív"
Azt lenne jó tudni, hogy melyik az a mellékküldi aminek a végén vissza kell térni a Midtown East rejtekhelyre. Ezt valahonnan nem lehetne kideríteni?(#12777) .LnB : Mit kell csinálnia?! Bemegy egy partiba 3 értelmes játékos mellett, és vagy DZ-be, vagy Challange-re elmegy (szinte) afk-olni. Aztán Full sárgába lesz, jobb esetben esik még két világoszöld is neki. Ennyi. mozdulnia alig kell érte. Na hát ezek voltunk kb. mi múlt héten (a zöldet leszámítva). Challenge esélytelen volt....DZ-be megettek. Hard meg nem dobott semmit. Bementünk challengre bízva abba, hogy nem dobnak ki minket aztán el-healelgettük őket. Most, hogy felaranyozódtunk...most már tudunk menni challengre is...nem félünk annyira DZ-be se...Mondhatni...most már tudunk játszani. De tény egy hétig csak healelni meg bújni mentünk challengre... kész kínszenvedés volt még így is.
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
Srácok!
Tudom, hogy ez már itt nagyon nem téma....de a mellékküldetésekből mindegyiket újra lehet indítani? Az a gondom, hogy csinálnám a collectibles trófit de egy-egy területen ledaráltam minden mellékküldit ...még sem mutatja a térképen az összegyűjthető dolgokat.... Erre találtam 2-3 mellékküldit amit újraindíthatok. Ez miért lehet?
Igazából nem tudom, hogy most mi nálam a bug. Az, hogy egyébként mindegyiket újra lehet indítani és nekem csak 2-3 mat mutat. Vagy az, hogy egyébként nem lehet őket újrajátszani és nekem még is engedi.
-
marilllyo
veterán
válasz
[hun] warhea #12697 üzenetére
Az oké csak pl ha mellékküldiben esik akkor is?
-
marilllyo
veterán
Minden felvett itemet, minden esetben átadhatok a csoport tagjainak?
-
marilllyo
veterán
-
marilllyo
veterán
Vicces amikor látom, hogy a supply dropnál egy csapatnyi játékos harcol a nevessel és bandájával, hogy megszerezzék a cuccot én meg benyomtam a heal-elős signature-t...és míg tartott befutottam, kinyitottam a ládát és elrohantam...Meg is indultak utánam...de az elite aranya jobban érdekelte őket...
De kis goni vagyok...
Egyébként egyedül DZ-zni olyan mintha minden másik játékost leszólítanál útközben, hogy
-Figyi...nem vagy kíváncsi vajon mi lehet nálam? -
marilllyo
veterán
Srácok! Mp5 tervrajzot kinél találok?
-
marilllyo
veterán
válasz
Balika23hun #12318 üzenetére
Szóval folytatódik a grind-fest.
-
marilllyo
veterán
Hard végén hányas szintű a neves boss?
-
marilllyo
veterán
válasz
XFishboneHUN #12117 üzenetére
Én ha egyedül vagyok mindig úgy csinálom, hogy lefutok DZ 1-nél a bal oldali ex.zónához. Ami közvetlenül a metró lejárónál van (ahol egy neves is). Fellövöm a fáklyát a lejárat legközelebbi sarkánál és lemegyek az alagútba. A lépcsőn megvárom míg leketyeg az óra és signature skill-t belőve felrohanok felrakni.
Bár egyedül Dz 4-be sem megyek már. Metró-blokát-sportbolt neveseit farmolom oda-vissza. -
marilllyo
veterán
Kipörgettem egy vectort tegnap (asszem) Halálos és Ádáz talent-ekkel (medve meg kés a fejbe ikon.
). Asszem mindkettő criticalt nyomat. Az jónak számít? Annyi, hogy mellé csak ~9k a sebzése.
-
marilllyo
veterán
Nagyobb DZ szint nagyobb sebzéssel / élettel jár?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest