-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41601 üzenetére
Banhammer
-
VTom
veterán
Gondolom aki a való életben lúzer, azt az kapcsolja ki, hogy itt mindekit halomra lőhet.
Tegnap délután DZ-ztem egydül, egy négy fős manhunt banda volt az egyik tetőn. Kb. 8-10 játékos lőtte őket velem együtt, az egyikük megunta, lejött a kötélen, lelőtt mindenkit, és visszament.
Utána Players is csatlakozott, aztán kb. 10 perc után meg is untuk és kiléptünk.Múlt hét óta valahogy nagyon megszaporodtak a csalók.
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #41084 üzenetére
Én azt nem értem, hogy neki miért jó a, hogy újra és újra fizet a játékért meg a csalásért, valahányszor kib@sszák?
-
VTom
veterán
válasz
Dave567 #41065 üzenetére
Nekem minden forintját megérte a játék. Season pass is. Egyedül az Underground nem tetszett.
Sok benne a csaló, igen, de egy jó darabig még nem tervezem abbahagyni. Van, hogy elegem lesz,aztán pár nap után jönnek az elvonási tünetek
A hibái ellenére az utóbbi idők egyik legjobb játéka.
-
VTom
veterán
válasz
Jocikablack #41038 üzenetére
Én MP7-tel, pulse-zal 60% krit eséllyel megyek, 109% krit sebzés, kompetens, Predator szettben.
1v1-ben mondhatni olvadnak el a játékosok.
Nagyon észrevehető, ha csal valaki. Fél tárat sem lövök ki és keresem a huszast, akkor is, ha heal ultizok. -
VTom
veterán
Tegnap egyébként annyira vagányul nyomtuk, hogy 19 secesre lőttük magunkat direkt, és G-vel le is futottuk a 19s-t. Bombinak sajnos nem sikerült, ő nem élte túl.
Itt tartunk ma.
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #40759 üzenetére
Minket tegnap halomra lőtt a Gimli nevű gyerek egyedül, utána meg irogatta, hogy soo easy. Meg leírtota a szervert. Meg makrózva futott.
Bombinak be kellett vennie egy nyugtatót, plusz egy doboz cigi + egy Enya lemez, hogy ne törölje azonnal a játékot.
Tudom, hogy minden patch előtt ezt mondjuk, de az 1.7-en most nagyon sok múlik. Ha a makrót, rpm hacket ki tudják venni, meg még egy pár dolgot, akkor talán marad pár nem csaló játékos is. Egyébként nagyon sokan abbahagyják szerintem.
-
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #40708 üzenetére
Tegnap mikor manhuntként futottunk fel a DZ5 kis tetőre, jöttek ám a láthatatlan gördeszkával a srácok
Feküdünk is nagyon gyorsan. -
VTom
veterán
válasz
Lifer092 #40649 üzenetére
Reggel mentem én is egy szóló DZ-t, a hős BANDIT klán (BANDIT_EHSAN, BANDIT_NOOB és BANDIT_SAQIB) 3v1-ben hátbalőtt.
Addig mentem vissza rájuk, amíg manhuntok lettek, utána háromból kettőt lelőttem, a harmadik meg elkezdte lefutni.. Természetesen makrózva...
Hagytam is a p*csába.
-
VTom
veterán
Én szeretek vele játszani, ha teljes a csapat, akkor nagyon jó, ha csalók vannak, akkor elmérgelődünk, vagy egyszerűen csak röhögünk az egészen, ha nincsenek csalók, akkor meg pár hullám után irogatják chaten, hogy ment rólunk a riport, mert tuti csalunk
Tegnap is mindenféle noobok, cheaterek voltunk, mert a srác azon nem gondolkodott el, hogy ha feljön a tetőre 1v3-ban próbálkozni, akkor valószínűleg elég gyorsan meghal.
Mondjuk amit Bombi mondott neki franciául, azon szerintem elgondolkodott -
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #40074 üzenetére
Vicc... R.I.P. Deadeye...
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #40025 üzenetére
Hehe, VGA-mat eladtam stop szombaton megyünk füredre stop lángos stop sör stop
#ptsrulez -
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39959 üzenetére
Nekem taktikai M700 van hónapok óta, és még nem esett nála erősebb Carbon.
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #39950 üzenetére
nem volt érkezésem
Tegnap valami nagyon szarul működött, kettő szerveren jártunk, az egyiken kb. mindenki csaló volt, a másikon meg olyan lag volt, hogy a sírás kerülgetett. Szatyor fegyvere végig a feje felett lebeget két méterrel, de más játékosnál is láttam ilyet. Csúszkáltak a játékosok, a mobok eltűntek, megjelentek..
-
VTom
veterán
Ha valakinek még nincs meg, a season pass most jó áron elérhető.
100 ubi pontért még 20%-kal olcsóbb.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39838 üzenetére
A firerarms-hoz képest nem értettem, hogy a dps miért csak annyi.
Igen, ment a jelentés. Egy hónap pihire küldték.
Tegnap annyira jó volt a szerver, hogy 2 óra játékom statisztikáit nem szinkronizálta le, se a játékidőt, se a rozge killeket.
Régebben volt ilyen, de egy ideje már nem.
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #39814 üzenetére
Hogyan sikerült 9419 fireamrs-szal ilyen kevés DPS-t összehozni?
Hozzá kell szokni persze. Teljesen más, mint a DPS. Nekem magamra kellett erőltetnem, mert az elején csa felhúztam magam rajta. Kellett pár hét, mire rájöttem, hogyan érdemes vele játszani.
(#39816) xyvalaki Nekem is volt pár olyan szitum last standben, hogy 1v1-eznem kellett közelről, és csípőből lőttem le valakit az SVD-vel, de azért ez elég ritka, és a másik játékos mindig elég amatőr volt. Egy rutinos DPS játékost az életben nem lősz le közelről deadeye-ban szvsz.
-
VTom
veterán
válasz
Mizol25 #39812 üzenetére
Tehát akkor aki távolról használja a sniper szettet az puding, mert Te bizony DPS-ként használtad a deadeye-t is?
Ne viccelj már.Ez nem a büszkeségről szól, hanem más szettel más a taktika. A DPS ellen ilyen távolságból nagyon nehéz deadeye-jal dolgozni. Szépen oldotta meg Sniper.
-
VTom
veterán
válasz
jules112 #39646 üzenetére
Én úgy veszem észre, hogy a mi csapatunkban már fele annyira sem vesszük komolyan a játékot, mint régebben. Mi felvállaljuk a rugózást, nem úgy, mint a DZ 99%-a mostanában, akik csak egymást nézegetik.
Aztán amikor 17-en lőnek bennünket egyszerre, akkor megy a "dont súúút meen, it vóz an ekszident" persze közben jókat röhögünk
Bombinak múltkor beszóltak, hogy persze, 86 másodperces baleset? Hát, nem is tudott rá mit mondani.Ez az egyetlen, amiért én még játszom vele, a jó társaság és a hangulat, egyébként a PvP része halott, szégyen, hogy több, mint egy éve nem kezelik a csalókat. Néha lehet, hogy elővenném egy-két hétre, aztán megint elegem lenne belőle. Így meg elröhögünk esténként.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39511 üzenetére
Hogyne lenne ismerős az a gyökér.
(#39516) madoc Na, akkor az körönként másfél
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39508 üzenetére
A legjobb az volt, amikor G-ék láttak két orosz csaló bandát, akik egymást lőtték, és senki sem tudott lelőni senkit
Két lelőhetetlen banda összecsapott.
-
VTom
veterán
válasz
Rossonero89 #39503 üzenetére
Én azt nem értem, hogy a készítőknek volt egy alap koncepciójuk a játékkal kapcsolatban. Akkor miért nem következetesen fejlesztik a játékot? Miért kell minden fingásra megváltoztatni gyökerestől egy-egy szettet? Mert valakinek nem tetszik? Komolyan értetlenül állok ez előtt.
Már a gear score változtatásoktól is kirázott a hideg, mert megint lehet elölről kezdeni a karakterépítést a jelenlegi szar loot mellett.
Miért nem találnak ki új szetteket, és pakolják be azokat a játékba inkább? Vagy hozzák fel azt a 10 szettet, ami nem ér semmit, és senki sem használja?
Az 1.6-tal végre változatosságot tettek a játékba, arany DPS, Predator, D3-FNC, Deadeye, Taktikus mind jó és használható szettek. Most miért kell megint belesz@rni a ventilátorba?
-
VTom
veterán
válasz
#75376384 #39497 üzenetére
A deadeye-nak megvan az előnye és a hátránya is. Távolról jó, közelről nem. Fedezékben kell mozogni, nem rohangálni. Ez így jó, ahogy van. Egy DPS vs deadeye mindig két esélyes (ha jól vannak megépítve)
Ha most megnyesik, és tovább nerfelik a seekert is, megint marad egy meta build. Roppant változatos lesz.
Eddig legalább lehetett többféle buildet építeni, választani, változatosan játszani.Kíváncsi leszek rá, az 1.7-ben megint milyen forradalmi újítások lesznek.
-
VTom
veterán
válasz
arnikusz #39493 üzenetére
Ez már a vicc kategória. Nekiállok én is rinyálni minden szett miatt, és magányos csillag buffért hisztizek majd.
Engem is idegesített, hogy erős a deadeye, úgyhogy építettem egyet. Ez gondolom nem jutott még eszébe senkinek.
Azzal persze nem kell foglalkozni, hogy a tegnapi last stand körben Mr.Presidente mindenhonnan eltalált mindenkit, és 3-4 golyóval ölt. A kör végén 11500 volt a legmagasabb pontszám, kivéve neki, neki 32000. Biztos a skill.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39449 üzenetére
Igen, most ha rugózol, az egész szerver rád megy. Én annyit változtatnék, hogy vagy visszatenném az xp és credit bukást akkor is, ha nem vagy rouge, vagy a 19s-es rugókért nem számolnék rouge killt. Mindjárt meggondolnák ezt a beugrálást.
-
VTom
veterán
válasz
Anonymus23 #39397 üzenetére
Mindenképpen ajánlom.
Nekem elegem lett abból, hogy DPS szettel last standben lelövöldöznek a DE-k, úgyhogy összeraktam én is egyet, azóta DE-jal lövöldözöm a DPS-eket last standben -
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #39355 üzenetére
Elős blikkre megijedtem, hogy Te tolod a CCCP-s csapattal
-
VTom
veterán
válasz
#35434496 #39330 üzenetére
Nem 460-at?
Miután léptetek, RazoR-ral egy másik négyes otosz bandával találkoztunk. Lelőttek minket kétszer, aztán átöltöztünk deadeye-ba, és összecsuktuk őket ketten. Aztán ment az adok-kapok oda-vissza, közben jött egy skót csapat is. Nem volt rossz levezetésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gumi és felni topik
- Reklámblokkolók topikja
- Escape from Tarkov
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest