- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
i@lex
őstag
Ici picit szerintem vissza fog ütni ez a nagy loot áradat. Gyakorlatilag kész a karakterem, és ezzel vannak így már jó páran, így merül fel a kérdés, ki fog görcsölni a Clear Sky Incursionnel, ha már úgy sem tud nagyon mit kapni.
Nyilván letoljuk, már csak azért is, hogy ezt is kipipáljuk, de lehet sokunk nem minden héten fogja lenyomni...
Hm?
-
i@lex
őstag
válasz
Garsza #18570 üzenetére
Az életerőből (az 1.2 óta) nem adok.
Ez a 11620 pont teletölt a legutolsó életszegmensről is, felette persze túltöltést is.
A 11K-t érzem pont annak a határnak ahol még pont jó vagy.
Nézegettem anno, 5-6-7-8-9-10K-val, ott voltak gondjaim.(Közben a fegyvertokon húztam picit még a tűzfegyveren, 265K DPS-ig felszaladtam.)
-
i@lex
őstag
El se hiszem, 4 hete vadászok egy olyan 240-es striker fegyvertokra, ami mind a három képességre ad.
(Kaptam folyamatosan, de vagy az elektronika vagy az életerő hiányzott)3 külföldi sráccal mentünk, és nem is értem hogyan, de 3 supply droppot is feltudtunk venni egymás után, és a harmadikban volt. Meg sem mertem nézni, már vártam melyik képesség fog hiányozni... )
E közben be kellett látnom, hogy sokkal többre megyek a sentry +20-as elit sebzéssel, mint a striker 4-es csomaggal.
Én késznek nyilvánítom a karakterem.
75% páncél, 20% sebzés az eliteken, 30% ellenség páncélsérülése, védelem az elitektől 25%, egzotikus sebzéstűrés 17%, égési ellenállás 14%.
Biztosan össze lehet hozni jobbat, de én ezzel már kényelmesen elvagyok, a dz6-ban is.
-
i@lex
őstag
Na azt hiszem megtaláltam a számomra tökéletes összeállítást:
2 Striker - 2 Sentry - 2 Végső Megoldás.
Exotic Damage Resistance: 85%
Burn Resistance: 40%315840 Toughness
Kipróbáltam a Q Buildengben, 5 másodpercig álltam a tűzben, és volt időm utána még kifutni.
Szerintem próbáljátok ki.
-
i@lex
őstag
Kezd szánalmas lenni ez a magányos csillag állandó drop.
Az e hetikből "csak" 5 db esett. Ezzel valamit azért kezdhetnének. -
i@lex
őstag
-
i@lex
őstag
válasz
RECSKA #18337 üzenetére
Bőven elegendő lesz a 4 szuper ahhoz a részhez, közben folyamatosan lőni kell a healt a táskás emberre.
De arra a rövid időre felpakolod teljesen random a ruháidat, úgy, hogy minél nagyobb toughnessed legyen, arra a 2 percre. Külön erre egy karaktert felépíteni teljesen felesleges.A falconos shotisokról csak annyit, ha 4-en lőjük egyszerre, úgy, hogy előtte még meg is vakítottuk, esélye sincs. Nem kell oda milliós toughness.
-
i@lex
őstag
válasz
Brownage #18335 üzenetére
Nem is értem hova erőltetitek ezeket az 500K-600K-s Toughnesseket...
Nézegetek streamereket, ők is most ezzel bohóckodnak, aztán rohangálnak 50 ezres DPS-el.
(Mondjuk ők maguk is elismerik, hogy felesleges)Szép dolog, hogy állva maradsz, de azért nem ártana vissza is lőni.
300-350 ezres Toughness minden téren vígan elég. -
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #18305 üzenetére
Én 260K DPS mellett 315K toughnessel nagyon kényelmesen elvagyok a játék minden részén.
Annyi, hogy a DZ soloban már nem játszik, de az eddig sem arról szólt. -
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #18295 üzenetére
Már szerintem is az, tegnapelőtt matchmakingben full randomokkal, mikrofon azaz mindenféle kommunikáció nélkül megcsináltam elsőre, minden gond nélkül.
Nevetségesen könnyű lett a Falcon Lost...
-
i@lex
őstag
válasz
Raulblanco07 #18217 üzenetére
Mindenképp kerüld a PC-t, az összes online játék tele van csalókkal, ez a játék meg pláne.
Sokszor hamarabb elkészül egy trainer, mint maga a játék, kis túlzással.Nem véletlenül a Division PC-s játékosállomány 80%-a, már rég lelépett a játékból.
-
i@lex
őstag
válasz
kovimester #17734 üzenetére
Jó csapat, megfelelő taktika és dumázni is lehet közben annyira egyszerű a Falcon.
Nem baj, most boldog lehet mindenki, kaptunk lootot sz@rásig, plusz még az új Incursion is egy 5 perces móka.Hurrá.
-
i@lex
őstag
Az UBI szerintem kicsit átesett a loot túloldalára. 228-as emberkékkel van tele a barátlistám, tele olyanokkal akik a Falcon Lost Challenget sem tudták megcsinálni.
Na mindegy...
-
i@lex
őstag
válasz
kovimester #17230 üzenetére
Uncharted? Egy hétvégi program, aztán mehet az apróra.
-
i@lex
őstag
válasz
Htibimor #17196 üzenetére
Az az igazság, hogy vissza is raktam közben az M1A-t. Már túlságosan is megszoktam a gyorsaságot, és a 20 töltényt.
Az M1A talentjei: Pontos, Stabil, Brutális - 170% alap fejlövés sebzés
Egyedi M44: Brutál, Halálos, Stabil - 142% alap fejlövés sebzésA lőtéren a táblára gyakorlatilag ugyanazt a sebzést produkáltam, sima és krittel is. (Picivel volt jobb az M1A)
Én továbbra sem tartom jobbnak az M44-et, mert ha lerusholnak az M1A-val tudsz gyakni, míg az M44-el nem.Esetemben a majdnem ugyanakkora sebzés kijöhet a 142% - 170% közti különbségből.
Felszerelve 383% a fejlövés sebzése az M44-nél, az M1A-nál 428%.De mondom, nekem az M1A után már lassú az M44.
-
i@lex
őstag
Állítólag akiket kidobott, azok perma bannt kaptak.
-
i@lex
őstag
1-1 millió DZ pénz és Credit, 200-200 mindegyik nyersanyagból, és 300 sárga Division Tech, és persze 1125 Phoenix Credit. Remélem valamire csak elég lesz kezdetnek a következő frissítésre, és nem emelnek árakat.
-
i@lex
őstag
Végre nekem is sikerült lenyomnom a Challenge-t, még mielőtt a játékkészítők ígérete szerint gyengítik a 34-es ellenfeleket. Így legalább elmondhatom magamról én is, hogy így is kipipáltam.
Nagy bánatomra persze külföldi randomokkal, mert ugye alig járnak már fel barátok (Ugye, kedves Oric bácsi???)
Na mindegy, meglett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest