- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brownage
tag
válasz
kovimester #17833 üzenetére
őőő hát nem tudom
Nem hangzik túl jó ötletnek
-
Brownage
tag
válasz
kovimester #17816 üzenetére
az a kék az lila. Csak hogy a többiek is értsék, hogy melyik npc-kről van szó.
Elite = sárga
Veterán = lila -
Brownage
tag
válasz
kovimester #17791 üzenetére
Igen, az alt-f4 elég gáz mire visszatölt. Ezért talán jobb megoldás, ha csak a karakterválasztóig logoutolsz MIELŐTT csatlakoznál a csapattárshoz és a shift-f2-es joinnal csak a karakterednek kell visszatöltődnie, nem az egész játéknak a figyelmeztető üzenettől kezdve a connectingig.
Vagy ha pve mission van, akkor előtte mindketten fast travel camp hudson, ott join, és fast travel a missionhöz. Csak ez a camp hudson akkor macera, ha valaki DZ-ben van és csatlakoznál hozzá. Nyilván nem fog kirohanni cuccokkal, stb. Extractolnia kell meg minden. Ott egyszerűbb a logout, shift-f2-join game-continue és akkor rögtön a DZ checkpointjához is kerülsz ami hozzá közel van.
-
Brownage
tag
válasz
kovimester #17787 üzenetére
De, igérték a state of the game-ben tegnap, hogy még ezen a héten jön a patch PC-re és PSA-ra. Xboxra pedig a jövő hét elején.
Már kész a patch csak tesztelik. Gondolom fontosabb, hogy az emberek ne kapjanak 28 Lone Star itemet (én mindig azt kapok legalábbis HVT-ből) Hogy miért nem a patchet adják ki.
Bár mondjuk azt mondták, hogy ahhoz nem lesz szükség szerver leállásra. Egyszerűen csak kiadják a patchet, akkor egyik belogoláskor letölti és már meg is javul ha minden igaz.
De amúgy addig is megoldás az UI bugra: Hudson Camp (térkép bal széle, ahol bejöttünk legelőször, az egy közös HUB, abból nincs több insta, mint a DZ-kből/safe roomokból. Ha ott joinol egyik ember a másikra, akkor nincs töltőképernyő és nem jön elő a bug.
Másik megoldás lehet még az, hogy a pl. DZ-ben lévő játékosra úgy csatlakozunk rá, hogy előtte logout, a karakterválasztón Shift-F2-t nyomunk, kiválasztjuk a barátunkat és ott megnyomjuk, hogy Join Game (csatlakozás a játékhoz). Ekkor látszólag nem történik semmi, de a barátunk játékon belül már lát minket a partyban. Ekkor Continue (folytatás) gombbal belépünk a játékba és akkor rögtön az ő sessionjébe kerülünk, nem lesz dupla UI.
Ha esetleg mégis már előjött a dupla UI, akkor egész egyszerűen újra kell töltődni. Nyomok ilyenkor egy Alt-F4-et, ekkor bent maradok a partyban, csak Disconnected státuszban. Elindítom a játékot újra, betölt a pálya, és nincs bug. Ezt az 1-2-3 napot ki kell valahogy bírni így, aztán érkezik a javítás.
-
Brownage
tag
-Ha a páncélodon van +ammo capacity, akkor azt nem kell cserélgetni. Nekem épp nem volt, úgyhogy volt egy másik páncél (mellvért?) is nálam, amin van az.
-hátitáska
-2db a magányos csillag setből, aminek a 2-es bónusza: +100% ammo
Szóval alapvetően, ha a mellvérteden van ammo, akkor a zsák mellett két random lone star(magányos csillag) set darabot. De pl amikor épp van a hátitáskámon is +49% ammo, akkor azt nem cserélgetem mostmár, csak a 2 set bonuszt kapom magamra, azzal is 1700 körüli ammom lesz.
-
Brownage
tag
Nekem úgy tünik, hogy te oltasz mindenkit és nem fogadod el, ha valaki ajánl valamit, nem érzem, hogy Demmernek lenne kettőtök közül nagy az arca. Nézd meg amit itt kovi barátoddal levágtok, hogy milyen királyak vagytok. Ez meg külön a másik lenézése, hogy játszottunk együtt, nem fogam padlót szöveg. Én se fogtam padlót anno falcon lost teljesítményedtől, vagy másétól, mégse jövök fórumra ezt megírni. Ismét olyat állítasz, amit senki nem mondott. Én nem láttam, hogy Demmer vagy Recska, vagy más istenítette volna magát, hogy milyen jól tolja. Játszunk, tesszük a dolgunk, ahogy tudjuk. Ha valamiről gondolunk valamit, írunk tanácsot. Nem szent írás. Nyilván lehet máshogy is. Ő a saját tapasztalatát írta le. Ennyi. Csak tudod pont ez a nagy arcoskodás, mikor valaki azt írja, hogy úú ez nehéz, nem árt a taktikus, amire jön a nagy mellény, hogy lófasz a DZ6, ketten takarítjátok. Most akkor melyik az arcoskodás?
-
Brownage
tag
Miért lenne nettó baromság? Pont ugyanazt írta ő is, mint amit te a végén. Hogy egy 4 fős partyba befér egy taktikus. Nyilván nem szóló taktikusként akar 34-es eliteket ölni
És igen, tegnap úgy mentünk, hgoy egy taktikus volt a csapatban, aki smart coverrel 70%-os !! védelmet ad és 50% extra dmg-et és a pulse scanje +100% crit dmg-et. Bőven visszakaptuk dmg-ben a kiesést, irtó gyorsan halnak az NPC-k és ha ha használod a smart covert, nem pedig külön rambózol, akkor kvázi olyan, mintha folyamatos survival linkben lennél.
-
Brownage
tag
válasz
kovimester #17693 üzenetére
a 33-asok lehet. Recska szerintem DZ5-6-ról beszél, ahol kizárólag 34-esek vannak. Shotisok, lángszórósok, 1 ütéssel ölő pajzsos baltások. Baj pedig nem azzal van, ha 50 km-ről levadászol 1-2 mobot, hanem amikor váratlanul oldalba támad egy járőr és azokkal is kezdeni kell valamit
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #17681 üzenetére
Ebben teljesen igazad van és baromira bosszant engem is, hogy a police backpack kijavítása helyett kaptunk egy újabb setet (lone star) aminek a kettes bónusza a +100% ammo, ami megint csak arra jó, hogy az ember rá legyen kényszerítve, hogy a hátizsák mellett még +2 cuccot cserélgessen újratöltés előtt
Nyilván nem fogom kihagyni a lehetőséget én se, hogy 1900 lőszert tárazzak be, de nagyon bénaság
Örülnék neki, ha az aktuális gear értékeinek megfelelően csökkenne a lőszer, ha leveszed magadról a +ammo-t adó cuccokat.
De egyébként a lőszer kapacitással nem mész se az armor, se a sebzés rovására, mert ugye az minor stat, vagyis helyette olyanok lehetnek, mint +XP, vagy ezek a burn/distrupt/egyéb védelem.
De igen. Amíg fejlődtem és nem ismertük (legalábbis én nem ismertem) ezt a bugot, addig mindig meggondoltam, hogy vajon le akarom-e cserélni az ammo-s cuccomat nem ammosra.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #17670 üzenetére
elkeztdtem válaszolni, csak közben dolgom lett. ez idő alatt más is válaszolt. sorry, hogy nem olvastam közben vissza
De a nevéből egész egyszerűen kigondolható, hogy melyik mire jó.
Amit meg képletet írtál, azzal nincs mit foglalkozni, nem kell ez alapján bármit is számítanod.
30-as karakterekről beszélünk. Nem hiszem, hogy lvl 15-ön kezdene el bárki is zöld/kék cuccokban armor cap-re hajtani.
Szóval van egy 30-as karid, annak meztenelnül van egy elméleti armor értéke.Igazából lényegtelen, mert minden ruhadarabod ad armort. A célod hogy elérd a 75% amort, igaz?
Milyen képletet szeretnél ehhez használni? 5357 vagy 5358 armor pont = 75%-kal. Ennyi. Más ismeretre nincs szükség. Egyszerű számok vannak a ruhádon. Kapsz egy 900 armoros ruhát és volt egy 800-asod, akkor 100-al nőtt az armorod. Cél, hogy elérd az 5357 értéket. Amit úgy tudsz elérni, hogy:
1: socketekbe +armor mod-okat használsz
2: páncélra (vest/chest) +armor tulajdonságot rollolsz
3: pisztolytáskára +armort rollolsz
4: hátizsákra +armort rollolszAzt hiszem ennyi. térdvédőre is talán mehet armor? Most ebben nem vagyok biztos. Valamelyik cuccra nem mehet.
Amivel a legjobban jársz, az a páncél. Maga a ruha. Azon nincs erős DPS stat, így nem kell feláldoznod semmi DPS-t.
Másik a pisztolytáska. Amin szintén nem lehet erős +DPS stat, max egy socket. Viszont 400 körüli armor rollolható rá, ami sokkal többet ér szvsz, mint egy socket, amibe 150Firearm/stam + 150 armor mod megy.Ami konkrét dps csökkenés, az a hátizsák. Mert arra max 20% crit dmg mehet. Én ezt feláldoztam, mert cserébe 500 armort kap az ember, ami rengeteg.
-
Brownage
tag
Szerintem a toughness mindennél fontosabb. pvp-ben legalábbis mindenképp. De sztem pve-ben is fontos, hogy hosszabban túlélj valamit, minthogy glass cannon módjára essen össze az ember.
300k toughness alatt dz5-6-ban is a társaim minden mástól is nagyon fekszenek, nem csak a lángszórósoktól.210k toughness az borzasztóan kevésnek tűnik, akkor a 65% armor mellett HP-d se nagyon van gondolom. 80k alatti életerőd van gondolom?
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #17663 üzenetére
armor szám az úgy jön ki, hogy magasabb armor = magasabb %
Nincs benne semmi ördögi.
5350 körüli armor pont = 75%. elosztod az 5350-et 75-el és máris kiderül, hogy 1% hány armor ponttal egyenlő. Ilyen egyszerűOlyan 70 armor érték körül van 1%. Ha tehát van egy mod-od, amit egy lyukba tudsz belerakni, amin van 140 armor, az közel +2% armor. Ha van 5 üres socketed és abba mindbe valami(firearm vagy stamina) + armor mod-ot teszel, akkor máris csak a modokból kapsz +10% armort.
A vérzés és egyéb védelmek arra valók, hogy ne kapj + sebzést még a dolgokból.
Alapban ha meglőnek, akkor mondjuk egy golyó sebez beléd mondjuk 20 ezret. Van rá valamennyi % esélyed, hogy vérezz. Ha vérezl, akkor nem tudsz sprintelni, könnyebben utolérnek és ha nem lőnek, akkor is X másodpercig még sebződsz, amíg vérzel. Mondjuk további pár ezret. Ha van tehát vérzés elleni védelmed, akkor ritkábban fordul ez elő.Az összes többi tulajdonság is ugyanezen logika alapján pofon egyszerűen levezethető.
Elterelés/elvakítás (Distrupt/Blind) elleni védelem? Ha jön egy flashbang, ami elvakítana, akkor van x% esélyed rá, hogy ne vakulj el.Shockolás elleni védelem? Ha lesokkolnának, akkor van x% esélyed rá, hogy nem sokkolódsz le.
Égés elleni védelem: Ha tűzbe futsz, lefúj a lángszórós, meglőnek tüzes golyóval, akkor van x% esélyed rá, hogy nem gyulladsz ki. Nem lassulsz le, nem kezded el a ruhádat oltogatni, és addig nem tudsz lőni meg semmit csinálni. Szóval ez ellen véd az égés elleni védelem.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #17659 üzenetére
De amúgy annyira nem bonyolult, csak el kéne olvasni, hogy mit ír ki a játék. Bemész a karakterlapra, letekersz a páncélig és a % alatt szépen ki van írva magyarul, hogy a FEGYVERSEBZÉS ellen véd.
Az exotic sebződés elleni védelem pedig értelemszerűen mindenféle tűz, gáz, robbanás (sticky bomb, egyéb képesség sebzések) ellen jó.
Ezért lehet remek alternatíva a magas armor mellé 2-es Final Measure setet hordani, aminek a 2-es bónusza +50% exotic damage resist
-
Brownage
tag
Mai történés. Pitnél látok egy zöld lootot távolból. Browny-Autoloot system ON, rohanok mint állat. Felkapom, látom, hogy ott áll 3 másik játékos. Gondolom a haverjuk halt meg és védték volna a lootot. Mire észbe kaptak, már futotam is tovább.
Egy szarod nomad kesztyű volt egyébként. Nem érte volna meg a csatát de úgy gondolták 4-en, hogy móresre tanítanak engem, akik amúgy 3-an voltunk, csak ketten később értek oda utánam. Meghaltak először 19-es rogue-ként, akkor csak 1-2 sárgát veszítettek.
Na de visszajöttek, mégegyszer próbálkoztak. Ekkor egyik srácot a földre lőtték, akit sikerült felkeltenünk. Ők viszont 90seces timert kaptak. Meghaltak mind és így minden cuccukat a földre dobták rogue-ként, további 3 240-es setet dobtak nekünk
Nem jó ötlet gagyi nomad kesztyűért harcolni, ha van nálad nagyobb érték is
-
Brownage
tag
válasz
kiserik #17529 üzenetére
Minek kéne 200+ alá menni? DZ1-ben csak 32-esek az NPC-k, azok nem nehezek. Senki nem mondta, hogy rögtön kötelező DZ6-ba járni. Mindenki rá van kattanva a legmagasabb esélyű lootra és automatikusan megy DZ6-ba. Aztán meg bosszankodik, hogy hal. Tudomásul kell venni, hogy DZ6 nehéz.
-
Brownage
tag
"Banned - Some accounts have been banned because of association to a hacker/unaware someone was hacking within a group during playtime. (This has come about through personally experience as I was fine then all of a sudden was miked. Found out a player in a public group that added me also got banned EDIT: This is not saying I was hacking it is directed at displaying the person that I contacted was hacking resulting in banning my account)."
Vigyázzatok a random emberek friend listre felvételével, ha kicsit gyanúsnak érzitek és később ismét mennétek velük challenge mode-ot pl. Könnyen előfordulhat, hogy bannolnak azért, mert a friend listeden van egy csaló, akivel együtt játszol.
-
Brownage
tag
huh ott meg végképp. Egy NPC sétálgat egyenesen feléd, könnyű nagy %-ban eltalálni. pvp-ben, ha nem totál kezdő a gyerek, aki áll egyhelyben és próbál valamit eltalálni, akkor futkosnak az emberek fedezékbe, tigrisbukfenceznek meg ilyenek, biztos vagyok benne, hogy nem megy fel a strike 4-es bónusz elég magasra ahhoz, hogy megérje használni
Én továbbra is a 3 striker 2 sentry +savage kesztyűre esküszöm, esetleg a 3 striker mellé 2 final measure az exotic res miatt, de akkor a sentry 30%headshot dmg bónusza ugrik.
-
Brownage
tag
-
Brownage
tag
Nekem nem tűnt nehéznek Hardban a Clear Sky. Bár igaz, hogy a csapatom már az elején lefeküdt, ahol még csak át kell törni két robbantással az utat, de de egy embert keltve ketten megoldottuk aztán elfogyott a wave. Használni kell a pálya végét is és annyira nem vészes egyébként csak kerülgetni kell a robbanásokat. Van viszont cserébe sok hely, sok fedezék, el lehet bújni az ellenségtől, csak fókuszálni kell egy oldalt egyszerre és az onnan érkezőket leölni.
Ammo téma: kurvára utálom
Ahelyett, hogy találtak volna megoldást arra, hogy ne kelljen police backpak-kelni, beraktak +1 setet
Mivel nekem alapban a chestemen sincs + ammo capacity, így egy restock úgy néz ki, hogy backpack, chest, és Lone star mask+térdvédő csere, majd restock, aztán visszaöltözés. Oké, hogy így 1900 tölténnyel indulok, persze, hogy kihasználja az ember. De akkor is utálom, hogy állandóan öltözködni kell. Hagyták volna 1000-en, vagy ne lenne ammo capacity, tűnne el az extra lövedék gearváltáskor, vagy akármi. Na mindegy. ez legyen a legnagyobb baj. Hála égnek nekem visual bugom nincs.
Echo téma: valaki írta, hogy az echo bugos. Biztos, hogy a safe roomban nem tudod frissíteni a térképedet és nincs az adott területen kék/zöld/narancs háromszög encounter vagy side mission? Mert az echo az elvileg NEM KELL ahhoz, hogy tudj Search and Destroy-t csinálni. Mint ahogy missing agent, drone, phone, stb. intelek sem kellenek hozzá. Csak a side mission és encounterek.
-
Brownage
tag
Mai két apró szösszenet. Egyik csak egy betekintés, hogy 201+ bracketben milyen is az élet, mennyire le kell szokni a rambózásról.
Harc a belvárosi zeneboltnálMásik meg egy rogue rajtacsapás. Ha esetleg a srácok szoktak olvasgatni errefele, köszi a lootot, zsír 240-es volt mindkettőben
Magyar rogue-ok előttünk -
Brownage
tag
Nem túl hosszú a clear sky asszem, most kezdtük, aztán sztem megyünk DZ.
Ha valaki nézné: twitch.tv/barnus
-
Brownage
tag
Szerintem azt is megcsinálhatod, hogy megkérdezed a többieket, hogy melyik területeken van ma éppen Seek and Destroy / napi HVT és akkor ha az a terület még neked nem tiszta, akkor az ottani 1-2 háromszöget megcsinálod és már mehet is a Seek and Destroy. Majd másnap ugyanez. És akkor szépen lassan minden terület meglesz. Így nem kell egyszerre sokat megcsinálni, csak mindig az aznapikat
-
Brownage
tag
válasz
H4rt1g4n #17354 üzenetére
Nem kell minden intelt felszedni az adott területen. És nem is azokra az intelekre van később se szükség.
Tehát, hogy tiszta legyen. Vannak a területek, amin vannak mellék küldetések, illetve a bázis szárnyainak fejlesztéséhez adó küldetések (kék, zöld, narancs háromszögek).
Ezeket kell mindet megcsinálni. Tehát az 5szögletű side missionöket és a kék,sárga,zöld háromszögeket. A többi az csak achihoz kell, illetve a story-t teszi teljessé, ha végighallgatod a telefonhívásokat, megnézegeted az echo-kat, megtalálod az elveszett ügynököket, megnézed a lezuhant drónok fekete dobozait. Azok tehát nem kellenek.
Viszont. Az új Vendornál a HVT targeteket egy "intel" nevű mondjuk "pénznemért" lehet "megvenni". Ahhoz hogy legyen ilyen inteled, nem a térképen lévő inteleket kell összegyűjtögetned, legalábbis gondolom, hogy nem, hisz azok száma véges. Egyszer összegyűjtöttük és kész.
Lesznek "Seek and Destroy" nevű küldetések. Ez a találj meg valahol valamit és pusztisd el. Tehát mész, harcolsz, kapsz jutalmul "intelt", és utána ezekért az intelekért tudsz venni HVT targetet, ami megmondja, hogy hol találod XY főellenséget, akit ha megölsz akkor kapod a zsíros lootot.
-
Brownage
tag
Hát az én véleményem sokat nem nyom a latba, mert "igénytelen" vagyok és nekem úgy általában tetszenek az újítások. Majd úgyis jönnek a hangoskodók és megindokolják gyorsan, hogy miért egy kalap szar minden az 1.2-ben is
De persze, ha sikerül vagy valami, akkor élménybeszámolok
Csak előbb el kell mennem majd "kurva unalmas, hogy a szemetek rákényszerítenek a farmolásra" intelt farmolnom, hogy tudjunk HVT-ket ölni, ami szerintem egy jópofa rendszer, de korábban leírtak alapján egy nagy szar az egész, mert játszani kell, mielőtt játszanál és nem mehetsz simán egyből csak egy bosst leölni
-
Brownage
tag
Így próbáljon az ember békésen Supply Dropolni
Direkt mondtam a többieknek, hogy ha más ér oda előbb, vegyék fel nyugodtan a ládát, csak a bossba lőjünk bele. Se töltényünk nem volt semmi, a sikeres manhunt után, de csak valaki belekötött valakibe és hirtelen mindenki 19 seces rogue lett
-
Brownage
tag
egyébként tegnap találkoztunk egy sráccal, aki gyanúsan viselkedett. Stickyt lőtt extract közben ránk, csak későn robbant. Egyszer lelőttük. aztán kiderült, hogy egyedül volt a srác. Viszont később kergettünk rogue-okat, akiket többször is lelőttünk, ez a srác is jött velünk. Aztán mikor lejárt a rogue-ság az ellenségről, akkor megint leöltük őket. Rogueként se támadott be a szóló srác. Jött velünk, segített. elé állt a lövdéknek, hogy az ellenség is rogue legyen, hátulról támadta őket, stb.
Nagyon ördögi volt a terve, mert végig nagyon segítőkész volt egész addig, míg magára nem hagytuk War-Zozzal a srácot, aki kapott az alkalmon és lelőtte Warzozt
De ez kb úgy történt, hogy vagy Warzoz vagy Raul pont mondta TS-en, hogy lehet a srác furfangos és csak arra vár, hogy egyikünk egyedül maradjon és majd jól leöli és rá fél percre Warzoz egyedül volt vele és tényleg lelőtte
-
Brownage
tag
Mikor lesz már dél???
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco #17301 üzenetére
Ha van esze a rugónak, akkor nem megy középre nyiszatolni a kötelet, hogy céltáblává váljon és a nem rogue-ok lőhessenek először. Max ha nagyon messze van a többi játékos vagy valami. Sztem a szokás ugyanaz lesz. Odarohan a csapat, elkezdenek lőni, hisz sokkal logikusabb úgy rogue státuszt kapni, hogy azzal már rögtön 1 ügynököt ki is iktattak és emberelőnyük van. Leölnek mindenkit, levágják a kötelet és tovább állnak. Legalábbis én ezt tenném.
Mi értelme annak, hogy ott áll 4 ember és arra vár, hogy valaki odamegy-e a kötelet vágni, akit rögtön engedélyezett lelőni.
-
Brownage
tag
Mondjuk kurvára kibaszottul remélem, hogy az L betűvel mikor bemegyünk a skillekbe és talentekbe, akkor végre megszűnik az üzenet, hogy unlockoltam a Master mode-okat, mert elég bosszantó a játék eleje óta, viszont a patch notesban nincs benne ismét
Pedig már az előzőben illett volna javítani
-
Brownage
tag
válasz
RECSKA #17251 üzenetére
pvp-re nyilván nem ér semmit a 3+3, hisz a sentry 3-as bónusz az csak pve bónusz.
Én jó pár napja dobtam a Sentry 4-et, hogy már előre szokjam a nerf utáni időt meg patch után rögtön kész legyen a gearem, ne akkor kelljen elkezdeni sakkozni, hogy akkor hogyan tovább.
Én 3striker, 2 sentry +204-es Savage kesztyűvel megyek, aminek a +14% crit esélye nem fedezékben lévő ellenfélre szerintem baromira sokat számít. Főleg miután pvp-ben szinte csak cover nélküli, futkosó emberekre lövünk. De pl a rusholó shotgunnerekre is hat, ahol igazán számít a dmg. Már csak 65-ről 75-re kell majd felvinnem valahogy az armorom. -
Brownage
tag
Kis szemetek ketten ugrottak rám extractoláskor, pedig egyedül voltam, lett volna helyük a kötélen
[link]Így nem is lett elég egy extract, mert aztán megint tele lett a tatyóm
-
Brownage
tag
Na ezt a noob wipe-ot tessék überelni
Falcon Lost Challenge wipeSzerencsére legalább a 214-es lootot megkaptuk, a többieknek már úgyis kész volt a heti. Úgyhogy csak én buktam a 240 rewardot.
-
Brownage
tag
nekem a 219 gs-ben 3striker 2 sentry + savage glovesnál
260k dps mellett van 87k hp-m és 21k skill power. 64% körüli armorMásik karim olyan 215gs környéki 4tactical 2 sentry:
190k dps, 76k hp és 37k skill power szintén 64% armorral. Ha sticky bomb one shotra megyek, akkor kesztyű cserével 130k-ra esik a dps-em, a skill power meg 43k-ra, de ezt nem annyira szoktam használni. -
Brownage
tag
Demmerékkel összeakadtunk egy unintelligens orosz+ ukrajna brigáddal, akik nem viselték túl jól a vereséget
Kötekedtek velünk, aztán úgy gondolták csak azért haltak meg, mert más játékosok is segítettek nekik.http://plays.tv/video/5740d919f2a2c1ac24/first-fight-with-the-russian-guys?from=user
Aztán mi támadtunk, megint behaltak:
http://plays.tv/video/5740dd16c88067a8db/second-attack-this-time-we-started-2-0-Utána megint ők támadtak, hátha 3.ra összejön a megölésünk... nem jött össze
http://plays.tv/video/5740d7955bde85b22a/noob-russians-fuck-you-noobs-then-they-died-p-Az a vicces, hogy először normálisan beszélgettem az ukrán sráccal, aztán a végén még mondtam is neki, hogy nice fight, erre ezek meg ilyen köcsög fuck you-zóvá váltak
-
Brownage
tag
válasz
kiserik #17158 üzenetére
balanced nerf után nem lesz olyan nagy különbség a kettő közt lövési időben. Mivel M1a-val picit többet kell várni míg összemegy a célkereszt, addigra az M44 is majdnem betölt így szvsz az M44 elég jó alternatíva, mert nagyobbat sebez. én gyorsan megvettem a receptet mindenesetre. A perfomance mod receptet is meg a gripet is.
-
Brownage
tag
élet az abandon gas station tetején
jó móka volt voltak vagy 8-an körbe lent végén meg is haltunk természetesen egy skill poweres buzi oda stickyzett ránk
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #17097 üzenetére
Én meg csak azt próbáltam eddig is leírni, hogy kivétel nélkül minden nap ilyen élményekben van részem és ezért nem értek egyet azokkal, akik szerint nem lehet élvezetes a játék. Nyilván minket is sokszor elpicsáznak, 1 hitelnek csalók, stb. de meg lehet tanulni elkerülni az ilyen helyzeteket. A csalókat jelenteni kell, videót rögzíteni róluk, servert váltani és kész. Nyilván, ha egy teljes csapat 190 vagy kisebb gearben megy, akkor többször találkozik túlgearelt csapattal, de 200+-ban sztem már nem annyira jelentős az előny. főleg most jön az új bracket, talán kicsit javul a helyzet.
-
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #17075 üzenetére
Te. Igazából hetek óta magyarázom ezt, hogy meg kell tanulni élménnyé alakítni a rendszert és nem egyedül játszva várni, hogy mikor gankelnek le
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #17017 üzenetére
Ha már egyszer bent vagy egy Bracketben, akkor ott is maradsz. Rumpl-el sokat jártunk 0-160ba az ottani ilyen 4-es sentry-s 204-es augos manhuntosokat öldösni, akik biztosra menve visszamentek a gyengéket öldösni.
Egész addig 0-160-ban maradsz, amíg ki nem mész dz-n kívülre és vissza nem jössz. Az inventory-d és stashed mellett...vagyis hát tulképp az is a stashed, az Extracted tabot is nézi a játék.
Többször volt olyan velem is, hogy bent voltunk 0-160, kimenekitettem cuccokat (köztük volt mondjuk ugye 160-as fegyver vagy pisztoly) és amikor kimentem hogy fast travellel feljebb menjek, vissza már a 161+-ba rakott, mert közben a táskámban lett 163-as cucc, amit már beleszámolt. De amíg bent voltam, addig nem tett át. Ilynkor el kellett mennem safe room, kivenni, deconstruct és lehetett menni vissza
-
Brownage
tag
Azzal inkább nem dicsekszem
Nem is értettem mi volt. Azt se tudtam, hogy épp beleköttök valakibe. Csak azt látom, hogy földön vagy és rogue vagyok. Mennék kelteni, látom ott a srác, lő, mire észbe kaptam már a földön voltam. Aztán végül körbetáncoltak egy bódét Warzozzal, aki 4.-ként inkább bátran elfutott a srác elől
Ő végülis túlélte
-
Brownage
tag
Viszont azokat van esélyed lelőni. Azok mindig is ott lesznek, te is nagyon jól tudod. Hisz ott van akár a lassan 20 éves múlttal rendelkező CS, amiben punkbuster hú de nagyon gondoskodik mindenről, mégis 1 perc kereséssel tölthető ingyenes cheat és használják is rengetegen. Ez minden játékban megvan. Blizzard durva Wardenje se fogja meg a WoW botokat, meg a diablohoz régóta létező RoS-Bot-ot se. Ezzel igazából nem tudsz mit csinálni. Okosan beállított cheatet nem fog senki kiszűrni 100%-ban soha.
Ezért írtam 1-2 hete, hogy én már akkor boldog leszek/vagyok, ha annak a lehetőségét kiirtják, hogy RPM hackelni, falon átlőni tudjanak. Ha ezeket mind bannolják (akár a bizonyítékok alapján, ha stat után nem is), akkor a játékosok 90%-a nem fogja észrevenni, hogy most épp egy jobb játékossal találkozott-e, mint ő, vagy éppen minden 4. lövése fixen fejre megy. Hisz ezeket már lehet shockolni, stunnolni, lelőni, és simán ledarálhatóak ugyanúgy.
De szerencsére az ilyen faszkalapok megkapják a végleges bant:
"yep im banned again ^^ went full rage mode though. but didnt receive any email" -
Brownage
tag
Amint olvasom, folyamatosan folytatódnak a bannok.
Tegnap is volt banhullám. Olyan is lett bannolva, aki 3 hete nem használt hacket, 1 hete a játékkal se játszott. Szóval gyanítom, hogy az X millió player statot nem megy egyik napról a másikra végig analizálni, haladnak szépen sorban és akik a múltban valaha kimagaslóan használtak bant és az meglátszik a statisztikájukon, azok majd idővel sorra kerülnek. Így akik eddig örültek csalók, hogy hahaha fuck u ubisoft, nem kaptatok el, az nem biztos, hogy valóban nem fog sorra kerülni.Azért tiszta gáz az ottani felfogás. Egyenesen fel vannak háborodva néhány, hogy mi az, hogy nekik futkosniuk kéne körbe szaros alapanyagért és teleport nélkül nem is játék ez a játék
Igazából nem értem a logikájukat.
"the Division without cheat = worst game in the world,and i never play that any more"Egy játék vagy jó, vagy rossz. Egyéni ízlés. Elfogadható, ha valaki számára egy játék szar, esetleg unalmas. De véleményem szerint egy teleportolgató, one shotoló cheattel még kevesebb élvezni való marad a játékban, még unalmasabbá válik. Na de inkább nem is próbálom megérteni
-
Brownage
tag
Valaki early accessben próbálgatja ezt a modchat nevű progit?
Modchat-Google Play -
Brownage
tag
Tegnap lefekvés előtt vicces volt. Valami VNK guilddel futottunk össze és öldöstük egymást. Ők 4-en voltak, mi 3-an, de volt egy másik rogue csapat is. DZ1-nél ilyen mindenki rugó, mindenki ölt mindenkit felállás volt kb. Aztán mikor 6-7 embert sikerült túlélnünk, menekülőre fogtuk a dolgot és felmentünk egy tetőre. Volt egy cheater is a környéken, akiről a VNK-sok kiabálták hogy cheater, mi nem hittük el, mert "persze mindenki cheater, aki ügyesebb" indokra gondoltunk. De a tetőhöz követett a cheater és néha mikor ránk lőtt auggal, bizony kb instant esett a hp-nk. Én meg is haltam egyszer tőle.
A lényeg nem is ez. VNK-s srácok üldöztek minket, lent voltak földön, mi fent tetőn. A cheater miután lelőtt engem, fentről a tetőről a csapattárs meglőtte és térdre került.
Vicces volt, hogy senki nem akarta felkelteni a buzi csalót és a mi "VNK" ellenségünk utána még simán hagyott is vissza felmászni a tetőre miután a célkeresztjük előtt váltam rogue-á, mert végül elvérzett a földön a csaló srác, akit ugye mi lőttünk le
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16929 üzenetére
Nem erről van szó. Nem ellentmondás. Nagyon sok ember van, aki igényli a pvp-t, de nem mer/nem akar rogue lenni. Nem akar kockáztatni, csak a biztosra megy. Rengeteg ember van, aki rögtön rámozdul ha rogue-ot lát a mapen, és amint lejár a rogue timer, hagyja őket elmenni mosolyogva. Ilyenkor, amikor mindenki készenlétben várja a rogue-okat, vagy vársz örökké, vagy keresel más szervert, vagy bevállalod, hogy rogue leszel és máris van a többieknek kire támadniuk. Nem kell folyton fekete és fehérben látni mindent, hogy a rogue csak rossz lehet és a nem rogue csak jó. Sok emberrel találkoztam akire vagy én írtam rá mikor rogue volt, vagy más irt én rám, amikor mi voltunk azok és megbeszéltük, hogy milyen jót harcoltunk. Nem egyet fel is vettem friendlistre és néha játszunk együtt. Vagy akár DZ csatin hergeljük egymást és beszélünk.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #16883 üzenetére
"sok minden belefér (de ha már leköcsögözöm a másikat, amikor 4v1-ben is hátba lőnek, akkor én is köcsög vagyok, ha ugyanezt teszem). Nem szeretem, ennyi.
Ezek morális dolgok is, nem a karaktered olyan amilyen, hanem te vagy olyan amit a karaktereddel csinálsz. Ja hogy erre sokan szarnak, te is szarhatsz rá...."Most ezt miért nekem írod?
Olvass vissza. Nem öldösök szóló playereket, nem támadok hátba és aztán nem szeretek menekülni 5 percen át, mert az a része megint csak kurva unalmas. Az esetek többségében rogue-okat ölünk. Vagy ha lejárt a timer, akkor annak ellenére megöljük őket, hogy már lejárt a timer. Persze ilyenkor mi leszünk a "rossz fiuk", de bevállaljuk. Menekülni kevésbé szoktunk. Kicampaljük a timert, lehetőséget adva a pvpzni vágyóknak, hogy odajöjjenek és megöljenek. Ezzel további killeket szerzünk, manhuntosok leszünk és úgy túléljük.Szoktunk rogue-ok lenni, de sose ez a "ott egy player, várjuk meg míg elfut aztán lőjük hátba". Potenciális pvp társakra vadászunk. 3-4 fős csapatokra, akikben látjuk az esélyt, hogy utána kialakulhat értelmes csata. Semmi izgalom nincs abban, ha 4 ember hátbalő egyet, aztán nyúlként elfutnak a világ végére, míg le nem jár a timer. Számomra az nem pvp. Inkább halok meg manhuntosként az Abandon Gas station tetején, vagy a sport store-ban, de volt 10 perc élvezetes fightom másokkal.
Olyan is volt, hogy lelőttünk egy csapatot, és láttuk őket, hogy kerülnek el. Rémlett később a nevük és nem támadtunk rájuk ismét. Mert ha nem vevők a harcra, akkor felesleges másnak a játékélményét elrontani.
Jó, mondjuk az open mic-ra allergiásak vagyunk, akik körbezúgják a pályát, azokat szoktam megkérni, hogy állítsanak a mikrofonon, mert a környezetében mindenkit zavar a folyamatos zúgással. Ha nem teszi, akkor "mute"-olom én. Ennyi
-
Brownage
tag
Gondolom egyedül üldözted. Pedig biztos vagyok benne, hogy nem 4+1 játékos volt a szerveren. Akkor a többieket szídd, akik nem segítettek. DZ matchmaking se rossz egyébként. Máris van egy négy fős csapatod. Múltkor kiprbáltam szerverváltás előtt. Ahogy rogue jelent meg, beírtam, hgoy rogues és szó nélkül jöttek. Pedig egyikük se volt 70-es rankú se, gearben is csak 19x meg 20x voltak. Megöltük a rogueokat, örültek, mentünk tovább.
Nem akarásnak, nyögés a vége. Vagy megpróbálsz tenni annak érdekében, hogy élvezetes legyen a játék, vagy inkább kényelmesebb siránkozni, hogy jajajmindenrossz.
-
Brownage
tag
az overwatch se lehetőséget ad, hogy pvpzz, hanem kényszerít rá, amennyiben szeretnél vele játszani. Ha nem szeretnél, akkor persze nem játszol. Division se kényszerít rá, hogy DZ-zz. Hisz mint írtam annyi másik játék van, amivel lehet játszani. Értem amit írsz. A pvp a legkifizetődőbb, a pvpzni nem szeretők is kényszernek érzik, hogy azt kelljen tenniük, mert blueprint, gearelődés itt a gyors. Ebben teljesen igazad van. De próbáld megérteni, hogy ez egy pvp-re tervezett játék. Ezt tudtuk mind, amikor megvettük. Egy olyan dolog miatt fejezitek ki a nemtetszéseteket, ami nem volt titok sosem és egyértelmű volt, hogy a játék alapja ez lesz. De mégis szídjátok, és morogtok miatta. Mint írtam, egy repülőszimulátort se illik szídni, hogy túl sokat kell benne repülni, szemét játék rákényszerít, pedig én tériszonyos vagyok és inkább csak sétálgatni szeretnék a földön.
Tényleg nem értem, hogy mit nehéz felfogni azon, hogy egy PvP-re készült játékban PvPzni kell és ezt hogy lehet negatívumként felhozni, hogy ebbe az irányba megy a játék. Azt megértem, hogy nem jön be a stílus, nincs azzal gond, de negatívumként folyamatosan emlegetni?
Értsétek meg, hogy ez PvP játék. Erről szól. Kész. Nem fog megváltozni. Utálom a focis játékokat. Tisztában vagyok vele, hogy ha megveszem a Fifát, akkor arra leszek kényszerrítve, hogy futkossak a pályán és rugjam a labdát. Pedig én csak kertészkedni szeretnék. Lenyírni a pályán a füvet, locsolni, ilyenek. Na akkor nekem nem a Fifa való, hanem a Sims vagy mittomén miben lehet ezt csinálni.
De a fifa rajongókat biztos vagyok benne, hogy felbasznám azzal, ha folyamatosan sírnék neki, hogy kurva élet, hogy miért kell erőltetni, hogy én focizzak. Én nem focizni akarok. Tényleg nem érthető, hogy mi a bajuk az embereknek a folyamatos pvp elleni sírással és hogy milyen szar a játék emaitti kommentekkel?
-
Brownage
tag
válasz
Brownage #16867 üzenetére
ja, hozzáteszem az elviselhetetlen gankelés csak addig tart, amíg nem törődtök egymással és szétszóródva hagyjátok, hogy egyesével öldössenek titeket, amíg kurva anyázások közepette ki nem léptek. Manhuntosként meghalni nem kifizetődő. 2x legyilkoljátok őket, kurva sok xp-t/pénzt kaptok és még pluszba el is tűnnek a szerverről. Plusz a szerveren maradt emberek látják, hogy omg so many players és nem jut eszébe másnak se roguenak lenni, máris kialakítottátok a tökéletes, unalmas, békés pve szervert. Na ilyenkor szoktunk 5 perc után mi új szerverre menni, ahol vannak rogue-ok, lehet kiket kergetni.
-
Brownage
tag
Kikérem a többiek nevében is, hogy mindenkit, aki pvpzik egy kalap alá vesztek kovi barátoddal és gyökér fasznak vagyunk mind beállítva. Játszottál bármelyikünkkel? pvpztél te bárkivel normálisan? Örülök, hogy a csalókat követgetve csendes szemtanúja voltál az emberek leölésének, ez nem minket minősít, mégis kurva érdekes, hogy te beszélsz tök ellenszenvvel az egész rogue rendszerről. Az a baj, hogy a szerverek tele vannak fosós játékosokkal. Akik ha meglátnak egy rogue fejet, inkább elfutnak ellenkező irányba én meg próbálhatom őket 1v4-ben megölni, vagy várni, amíg jön egy nem befosott játékos és megpróbál segíteni.
Mind sírtok itt az 1v4 gankelés miatt, de egyikőtök se menne a rogue-ok után. Tudod mennyi esélye van egy 4 fős rogue csapatnak a túlélésre, amikor 10-12 játékos fut a nyakában 10-12 ultival, amit el lehet nyomni? Nulla. Nevetve bekeríthetőek. Csak ehhez az kéne, hogy ne legyenek birkák az emberek, ne dugják a földbe a fejüket struccként, hanem összefogva vadásszák le a rogue-okat, ha idegesítik őket.
A játék pont, hogy arra nevelhetne, hogy ne tűrd birkaként, ha hátulról lelőnek. Menj utána, állj bosszút. Környékbeli játékosoknak szólalj meg voice chaten, hogy rogues, lets kill them. Én mindig ezt teszem és nem kell kétszer mondani, mindig szoktak jönni és megyünk. Amikor meg ott vagyunk a rogue-oknál, akkor kurva nehéz valakinek bemondania annyit, hogy kill only manhunt? Dont kill low timer rogue if we accidentally shoot each other. Fel szokták fogni, megértik és rengetegszer volt, hogy 8db 19 seces rogue játékos között nem rogue-ok is ott voltak és csak a magas timeresekeet öltük.
Először a játékostársaknál rakjunk rendet, mielőtt a rogue-okat köcsögözzük. Tudod a valóságban is ez a probléma. Amikor 2 köcsög drogos beleköt valakibe a buszon és a 40 utas elfordul és kifele néz az ablakon, meg felhangosítja a zenét inkább a fülében.
Többen is vagyunk, akikről tudom, hogy Dremmer is talán nekimegy egyedül akár 6 roguenak is. Max meghal. Nekik meg nő a timerük. +esély + idő arra, hogy összegyűljenek a játékosok és levadásszák őket. De neeeem. Füleket, farkakat behúzva rohantok ellenkező irányba a neves bossokat és div techekeet farmolni, ami geciunalmas, és aztán meg jöttök ide, hogy nincs end game.
100%-ig megértem, ha valaki nem élvezi a PvP-t. WoWban hosszú távon én sem élveztem sosem. Nem érdekel az arena se, mert ott Raidelni szeretek. Ha a wow-ban nem lenne raid, akkor számomra nem lenne end content, nem játszanék.
Itt az end content a pvp. Aki itt nem szeret pvpzni, annak valóban nincs end content, nincs miért játszania. De persze zokon veszitek és felháborodtok, mikor azt javaslom, hogy játszatok mással. De tényleg. Mi a faszért szenvedtek egy játékkal, amit egyre inkább nem szerettek? Tényleg ennyire szeretitek magatokat kínozni?
Csak azon nevetek, hogy bárki aki belekóstolt velem a pvp-be, aki látta, hogy mennyi izgalom van benne, mindenki rákap az ízére, de előtte mindenki csak szidja. Kérdezzétek meg Raulblanco-t, hogy első nagyobb pvp napján hányszor halt meg és a halálával elvileg mennyi aranyat/xp-t bukott. Aztán amikor egész héten farmoljátok a heti receptre a dz pénzt és már baromira unjátok, akkor kérdezzétek meg Rault, hogy mennyi pénze gyűlt össze egy délután alatt, miközben meghalt 10x. Aznap mondjuk lett vagy 300k + pénze? Heti terve volt a Vectorra összegyűjteni a 140k-t vagy mennyit, azt 2-3 óra játék után már ment megvenni.
És nem gankelő rugót játszottunk, mert azt én személy szerint sosem játszok. Max exrugót ölök meg szólót, akinek a nevét felismerem. Az esetek 80-90%-ában rogue-okat öltünk, vagy épp a lejárt timerük miatt mi támadtunk először és mi lettünk rogue-ok.
Az alap felvetésed bunfi pedig nem igaz. Nem azt jutalmazza legjobban a rendszer, ha köcsög mód legankeled az embereket, hisz azt még jobban jutalmazná, hogy megölöd a "köcsögöket". De ez a részével már nem foglalkoztok. Igen, 4 ember előnyben van 1-el szemben. és előnyben is lesz addig, amíg egy pvp játékban a játékosok nem akarnak bosszút állni, összefogni.
-
Brownage
tag
Javaslat:
4, 8, 9, 14. Azt hiszem ezek a nehezebb wave-k. Talán valamikor a 6 vagy 7-esben is jön shotgunos, de akkor csak 2db.
A kör elején, mikor incoming new hostiles van, akkor utána nyomjatok scant. Így nem ér meglepetésként, amikor ugrik a shotis, hisz látjátok szépen magatok felett, hogy merre sétálnak.Én úgy vettem észre, hogy rossz ötlet szétszóródni és két külön sarokban lenni, mivel az NPC-k nem fix helyen jönnek le, hanem alkalmazkodnak a játékosokhoz. Ha a verem bal oldalán és jobb oldalán is vannak játékosok, akkor ők is szétszóródnak a két szélre + ugranak középről is. Ha mondjuk csak a jobb oldali sarokban vagytok mind, akkor bal oldalra nem szoktak menni egyáltalán. Hátatok mögött fal van, onnan védve vagytok, látjátok szépen a piros pöttyöket, hogy épp veletek szemben fognak jönni a lépcsőn, vagy beugranak középre. 4 ember együtt pillanat alatt le tudja darálni őket.
De ha nagyon biztosra akartok menni, ne spóroljátok el a signature skilleket. Tök felesleges. 4-en vagytok, van 4 ulti. Aki a 4. wave-nél eltolja, annak a 8.-ra kb vissza is jön. akinek épp nincs signature skillje, jótanács, hogy minden egyes NPC killel töltődik, vagyis ha A játékos eltolja a spelljét, akkor utána amikor 4-en tolongtok egymást félretúrva a lépcsőn, hogy ki lövöldözzön épp, akkor esetleg lehet engedni azt öldösni, akinek vissza kell töltenie a skilljét. úgyse fértek el 4-en a lépcsőn, 1 nyugodtan pihenhet le, supportolhat kicsit, dobálhatja a healeket, stb.
Én a helyetekben fixen minden shotis wave-nél azt csinálnám, hogy pulse scan és előre megbeszélitek, hogy ne 3 ulti menjen el. Szoktam kérdezgetni: ki fogja tolni itt? XY te tolod ok?
Amint meglátjátok a legelső shotist, hogy ugrik / befordul a sarkon, nem kell megvárni míg baj lesz, míg 3 ember a földön fetreng már. rögtön az első shotisnál toljátok el a survival linket, van 15 másodpercetek, szépen bátran ilyenkor le lehet őket darálni és nincs több gond.Max ha baj van, akkor backupnak eltoltok mégegyet. Szerencsére a 9-es wave után nagyon sokáig nyugi van és nem jönnek shotisok. 9-es wave-re még ha az összeset el is toljátok, vissza kell jönni a 14-es wave-re. Az 4 teljes wave, mire jön a 14-esben az a pár shotis.
14-esben is még a 4-ből eltolhattok 2-őt kényelmesen. Teljesen elég az, ha 15. hullámra marad 2 ulti. Annyi se muszáj, de azért kényelmes az, mert akkor nem kell a 15-öst is végigöldösni.
15-ös menete: Nem kell parázni. szépen nyugodtan veremből le kell lőni a drónokat, mintha egy átlagos wave lenne. Ha drónok haltak, akkor a bal oldalt kell elkezdeni takarítani, amire ráláttok előrefele. Lesz ott 3-4 npc max. Ha a bal oldal viszonylag tisztának tűnik, akkor ha sikerült előtte lelőni a bombát cipelő embert, akkor nyert ügy van. 1 ultit el kell nyomni veremben és 1 valaki kirohan a bombáért, akinek van saját ultija. Felveszi a bombát, fut a bal oldalon a kisszobába. Megnyomja magának a gombot és figyeli mikor jár le az ulti róla. Amint lejárt, nyomja a sajátját. Felteszi a bombát, akár meg is halhat, lényeg, hogy a maradék 3 játékos élje túl.
Ha nagyon lehetetlen helyen van a bombás és nem tudjátok lelőni, akkor viszont az első ulti elnyomásakor egész egyszerűen ki kell rohannia 3 embernek, 1 másodpercig se fog tartani míg 3-an lenuke-oljátok és megvan a bomba. 2 ember mehet vissza pitbe, az ultival rendelkező, bombát felvevő pedig mehet pakolni.
-
Brownage
tag
válasz
kovimester #16807 üzenetére
Nyilván te CSAK a rosszat látod benne! Nem lepődött meg ezen senki se
Szerencsére mi igénytelenek nagyon várjuk az új patchet, mert újabb ízt ad a dolognak.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco #16792 üzenetére
Na de pakkcix, warzor és jómagam magyarok vagyunk. Ha magyarok beszéltek volna alul, akkor ugyanezt én is eljátszhattam volna csak magyarul
Na franciául, oroszul, németül már nem ment volna
-
Brownage
tag
válasz
ForRedGlory #16795 üzenetére
Te. Megjelenés előtt is erről szólt elsősorban a játék. Egy repülőszimulátort megvéve is mérgelődsz, hogy basszus nagyon azt akarják ezek, hogy repülőt vezessek pedig én csak sétálgatni szeretnék?
-
Brownage
tag
Na ezt nézzétek meg, csóri gyerek milyen üvöltést lerendezett
Kurvára mérges volt a haverjára, aki szerintem nem is értette mit beszélt
Az volt a történet, aki esetleg nem annyira érti az angolt, hogy 2 vagy 3 ember fel akart jönni és lerohanni minket. Lent a srác kérdezte, hogy miért nem követsz engem, gyere már. Mondta neki, hogy pop ulti, használd az ultit, amikor megyünk fel. A társa nem válaszolt semmit. Fentről a tetőről a roguetársunk Rumpl4skinlol elkezdett trollkodn és proximity voice chatet ugye ők is ugyanúgy hallják hogy mit beszélünk, mint ahogy mi hallottuk őket. Bemondta rogue-ként Rumpl, hogy "oké, majd én elnyomom az ultimat, ha felértünk. Oké menjünk, gogogo....felértek a tetőre, mondja Rumpl ismét, hogy: nyomom az ultit" és meghaltak a srácok, mert senki nem nyomott ultit. A gyerek meg elkezdett üvöltezni, mint a sakál a társának, hogy mi a faszért nem tolta el az ultit
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #16779 üzenetére
Meglehet. nem emlkszem mikor voltam utoljára napi missionben. De ha esetleg valemelyikőtök megy Hard-ba, akkor írjatok rám, a kis karival beugranék azokra, amiket még nem csináltam előtte, hogy jöjjön az xp
Igazából normálban is elég lenne, de oda meg végképp nem jár senki
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #16777 üzenetére
Az a baj, hogy ha random emberekkel menne, akkor 10-ből 9 csapat ha meglátja, hogy 100 alatti a GS-e, akkor kirakja és vár egy magasabb emberre. Mire talál egy csapatot / vagy barátokkal megy és lassabban mennek végig, addigra simán 3-4-5 bosst megölhet dz1-2-ben, ami 3-4-5 loot, míg challengeből 1 esik sárga.
-
Brownage
tag
válasz
winfos #16772 üzenetére
A helyedben bemennék DZ-be. DZ1-2-ben öldösd a neves bossokat és azok fixen sárgákat dobnak. Sokkal gyorsabban összegyűlik a cucc. Főleg, hogy kék-lila cuccokban nem a jó cuccú emberek közé került, akik 161+ gearscoreban vannak, hanem a 0-160 bracketbe.
DZ tájékozódáshoz meg google-ben keress rá térképre, van sok jpg, ami mutatja a bossokat, vagy használhatod ezt az interaktív térképet:
TheDivisionAgent - MAPItt látod az összes boss, DZ láda, division tech helyét. Ha bekapcsolod az interactive módot, akkor azt is meg tudod csinálni, hogy amikor megöltél egy boss-t alt-tab (vagy másik monitor/gépen) rákattintasz a térképen és elindul a respawn timer. Pl egy DZ chestnél vagy div tech ládánál van haszna, mert azoknak 1, illetve 2 óra a respawn ideje. A neves bossoknak 5 vagy 10 perc szokott lenni.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #16749 üzenetére
-
Brownage
tag
válasz
RECSKA #16723 üzenetére
Jah azok komoly kergetések voltak
Volt egy kemény 4 fős csapatunk hétvégén, akiket mi is megöltünk rogue-ként, aztán később ők is haltak általunk rogueként. Ballekay meg Frankz vagy hasonló nevű srácok. Na ők pl baromira vevők voltak a pvp-re, kaptak is, adtak is, fel kellett őket vennem friendlistre
Imádom, amikor az emberek a PvP-t emberien kezelik és nem az van, hogy odajön, meghal vagy lelő és akkor "fuck you"-zik, hanem bevallja magának, ha élvezi és szól két jó szót, hogy de kurva jót lövöldöztünk.
-
Brownage
tag
Tegnap esti élménybeszámoló.
Kb. egy dupla manhuntot campeltünk ki a Sport bolt melletti tetőn, mert a két oldal védése miatt a két-két ember nem egyszerre kapták a killeket, és hol egyik párosnak, hol másik párosnak járt le a manhuntja. Aztán már annyira nem jöttek emberek (eleinte próbáltak rohamozni 3-4 fős csapatok) hogy továbbálltunk.
Ezután gondoltuk, hogy egy keményebb hellyel próbálkozunk. Felmentünk a keleti DZ1-s extract melletti benzinkút tetejére, amire rálátni két utcából is + szemben egy épitkezési állvány is van és feljönni is vagy 3 helyen fel lehet. Meg különösebb elfutó hely sincs, ha feldobálnak robbanásokat. Ott is egy dupla vagy tripla manhuntot campeltünk ki. Volt jó kis izgalom. Az egyik minket támadó, kitartó sráccal össze is haverkodtunk, megköszöntük egymásnak az élményt, fel is vettem friendlistre.
Ja egy nagyon vicces pillanat tegnapról. Szervertváltottunk Rumpl barátommal Matchmaking segítségével. Össze lettem sorsolva két randommal, maradt egy üres hely, inveltem őt. Szegény random srácok nem tudták mire vállalkoztak
Mondtuk neki, hogy gond-e, ha rogue-ok leszünk. Elmagyaráztuk, hogy nem öldösünk szóló játékosokat, 3-4 fős csapatokba kötünk bele, akik utána bosszút állhatnak. Igazából rogue-á válni nem volt időnk, mert nézzük, hogy sport bolt fent van. Menjünk, hátha van ott valaki. Bemegyünk, 4 fős csapat legankel épp előttünk bent egy szóló playert. Rosszkor tették rossz helyen. Aztán ismét jöttek, gondolták majd hátulról bosszút állnak. Megint haltak.
Na de a lényeg, ami egy random játékosnak DZ 2 extract helyen marha nagy WTF moment lehetett. Megyünk fel extractra, hogy megnézzük hátha ezek a srácok vannak ott. A két pug közül az egyik nem igen értett angolul, azt hitte, hogy lövünk mindenre ami mozog, gondolom az előző 40-50 szintje alatt ezt tapasztalta egyedül, hogy simán ráugranak 4-en.
Futunk fel a tetőre, én kicsit le voltam maradva, a srác már öli is a szóló gyereket, Rumpl rákiabál, hogy "NO NO NO, DONT KILL HIM! WE NEVER KILL SOLO PLAYERS". A szerencsétlen szóló gyerek ott térdelt, szerencséjére mivel én kicsit lemaradva voltam, nem kaptam 90 sec timert, odarohantam, felkeltettem, dobtam alá healt és a maradék lila mobokat leöltük, ő meg így azt se tudta, hogy hol van
Bocsántatot kértünk és mentünk tovább.
-
Brownage
tag
Én nem tudom, ti milyen szerverre kerültök folyton, de Raullal is csomót toltuk együtt DZ-t és másokkal is. A hétvégén kb 20 manhunton vagy többön voltunk túl, aminek egy részében meghaltunk persze, de sose cheater által. Megöltünk vagy 40 rogue-t, de szerintem többet is és nem igen voltak látványos csalók. Illetve összesen 2 gyanús embert reportoltunk + 1 egyértelmű teleportolgató szóló arcot. De ez azért messze van a játszhatatlantól.
Megmondom őszintén én az égvilágon semmi romlást nem tapasztaltam. Pedig ha valahol nagyon nem volt rogue, akit vadászhattunk volna, akkor előtte rogue-ok lettünk, campeltünk, vártuk az embereket, aztán szervert váltottunk, hátha lesznek ott rogue-ok. Kimondottan kerestük a bajt egész hétvégén és nem futottunk bele durva cheaterekbe.
-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN #16674 üzenetére
A neves bossokra simán akár lehet is hatással. Mivel időnként zöldet dob. Ennek esélyét szvsz növeli a scavenging. Tudom, hogy az alap drop rate-t fejtegették Redditen, de bukik az elmélet, mivel nem fixen 1db fix gear score-ú itemet dob a neves boss, hanem esély van set itemre is, 163 helyett 182-re is, és ezeknek az esélyét egészen biztos vagyok benne, hogy befolyásolja a scavenging.
PvE bossok is dobhatnak sárga helyett setet.
-
Brownage
tag
Raulblanco, PakkciX: a mai összefoglaló
Killing MixVicces, valamiért az én hangom el van csúszva hamarabb válaszoltok, mint kérdeznék, de sebaj
-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN #16631 üzenetére
jól átvertél
nincs is ott kulcs
-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN #16631 üzenetére
ohh de jó, hogy mondtad ezt, el is felejtettem. úgysincs mire költenem PxC-t, napok óta capen vagyok. Elköltöm mindet kulcsra, hogy tudjak mit osztogatni kedves 4 fős manhuntos ganker játékostársainknak
-
Brownage
tag
válasz
Maxtreme #16608 üzenetére
ATI...vagyis AMD-nél shadowplay = plays.tv. ugyanazt teszi. 30 sec a minimum idő és állítható kb 10 percig, hogy mennyit vegyen fel automatikusan. van benne manual recording is, vagy automatikusan minden game sessiont mindig vesz és kivágható belőle ami kell. Sztem érdemes külön plays.tv-t feltenni és ilyen halál esetén megnyomni a hotkeyt és máris megvan az utsó 2perc(nekem ennyire van állítva) és már mehet is ubinak. 1 kattintással kivágható a kívánt rész, másik kattintással upload to plays.tv és utána ott is a gomb hogy copy link to clipboard, már másolható is be ubi weboldalán a reportba.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco #16574 üzenetére
Jah én is kaptam már vagy 20 ilyen választ. Lényeg, hogy feldolgozták a beküldött reportot. Redditen volt egyébként, hogy nem automata által kiküldött válasz, hanem elolvassák a reportokat, mert a srác rossz linket másolt be először, egy kajarecept volt és ugyanezt a copy-paste szöveget kapta vissza, csak volt egy + mondat, hogy megkóstoltuk a beküldött receptet és tényleg finom
-
Brownage
tag
válasz
Terrorista #16570 üzenetére
óó hát én azon akadtam ki, hogy Rókalány nem tudott /reportolni, mert kiderült, hogy a magyar kliensben /jelent vagy /jelentes?
Azért konzolparancsok igazán maradhatnának angolul szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest