- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
foxymaxy
senior tag
Az a bosszantó amikor ketten kergetnek egy rouge ügynököt , beszálsz te is a halyszába abba a pillanatban valamelyik eléd ugrik és onnantól kezdve már te is rouge vagy és mind a hárman téged lövöldöznek vidáman, ugyanis összejátszik az egész brancs
-
foxymaxy
senior tag
Tegnapi nap siralmas volt, végig mentem a DZ 7-9 Boss + dropp és semmi normálisat nemdobott, aztán össze futottam egy érdekes trióval egyikre rányomtam a fürkészakna,turett kombót + 1 tár a liberátorból és még csak meg se karcolódott, ezt eljátszottuk 3x és elment a kedvem a DZ től
-
foxymaxy
senior tag
DZ 9 bossok nálam nemvoltak bőkezűek, magyarán sz.rt se adtak az 5 kanyarból :/ Pozitívum a ragadozó szett viszont nagyon jól muzsikált az elit mobok csa úgy olvadtak mint a vaj , ha fókuszba került valamelyik pakhanból nem kellett egy tár neki és kampó úgyhogy predator szett örök darab marad
Esetleg a magányos csillag helyett mit lehetne mellé rakni?
-
foxymaxy
senior tag
Sajnos a teknős parton elveszett drón, nincs meg sőt seholsincs
Arnikusz istrukciója "térkép" alapján átnéztem a területet, aztán az egész Turtle bay részt és akkor sincs meg az a fránya drónTegnap viszont curvára buggoltak a mobok, szimpla semísítsd meg küldi televolt nevesített bossokal amik sz..t se adtak a garázsból kimasírozó brigádról nem is beszélve akiket az elöbb aprítottál fel és pikk-pakk újra éledtek Viszont a nap zárásaként esett egy exotikus láda tiszta égbolton
-
-
foxymaxy
senior tag
Urak, "tisztelet" a kivételnek. Kérdésem a következő, az elit (sárga ) moboknak elvileg egyforma a hp-ja, kivéve a boss, akkor az miért van hogy 1/1.5 tár kell a likvidáláshoz, viszont egy időután 3tár lőszer sem elég neki hogy kinyiffanjon. Másik kérdés a DZ nevesített boss-nak nem kellene egzotikus cuccot is dobni hébe-hóba?
-
foxymaxy
senior tag
Dz-ban a nevezetes helyeken elvileg nem kellene esni valimi exotic cuccnak? Tegnap háromból semmi csak "szemét", de jól vizsgázott a Def szett
Egy telefont és egy drónt nemtalálok, átnyálaztam már az egész térképet és nincs sehol. Valahogy rálehet keresni hogy melyikek hiányoznak és hol találhatók? -
foxymaxy
senior tag
De jó, a frissétés után a Dz-ban kapásból egy egylövéses cheaterrel hozott össze a sors
géppuskával one shoot gyönyörű mondhatom. Másik öröm hír a stabil 75fps mostmár stabil 60-as, hogy a jó k.... pi.... sikerül összehozni
-
foxymaxy
senior tag
Este sikerült a Def szettet összehozni, kíváncsi vagyok hogy muzsikál majd
mondjuk valami exotiknak jobban örülnék
Na de nelegyünk telhetetlenek. -
foxymaxy
senior tag
válasz
persil #38474 üzenetére
256 nál érdemes agyalni,max kitapasztalod hogy mit érdemes húzni vagy melyik jön be neked 👍🏻
Tele van a hócipőm a szerver laggal, képtelenség normálisan tolni a gémet 😡 Egyszerű likvidálós küldik is képesek taccsra tenni, elvileg 15-20 percenként termelődnok a mobok, kitakarítasz egy utcát , belépsz a sikátorba hogy leszedd a boost a következő pillanatban vagy tízen a nyakadonlógnak hátulról akiket az elöbb szedtél le. Heti kiemelt céloknak neki sem merek fogni csak ideget ennék vele.
-
foxymaxy
senior tag
Egy noob kérdés, a felszerelésen a páncél értéket lehet pörgetni, vagy az fixen adott? Már csak azért kérdem mert jóideje tolom a legnagyobb fokozaton de egyik kiegészítőn sem nagyobb a páncél 1200-1900as értéknél és a screnshootokban láttam 3000 vagy az fölötti páncél értéket 😳
-
foxymaxy
senior tag
Sziasztok 🤗
Nemtudom hogy más észlelte a következő jelenséget vagy csak engem szivat a game.
Helyzet a következő, egyik nap letarolok mindent és mindenkit, a másiknap meg szinte mindig fexek.
Teljesen mind1 hogy DZ vagy csak sima boss mindig kinyírnak hiába van rajtam akármilyen szett nemcsinál semmit. A másik véglet amikor pár lövéssel mindenkit megborítok. A másik bosszantó dolog, hogy lassan 1 hónapja gyúrok a deffense szetre van belőle 3 db a kezdetektől és azóta semmi ,nuku, nulla nincs negyedik darab a többi fajtából pár garnitúrát eladtam de def az nincs, ue. a helyzet az egzotikus cuccokkal , sörétes , csipa , kisgépisztoly , hátizsák és ennyi nem adnak semmit a nevesített bossok 😕 a tiszta égbolt meg nemakar összejönni túlélő módban mindig valami noob team jön össze 😢
Adhatnátok valami tippet hogy milyen szet és milyen felszerelést érdemes vinni monjuk "tiszta égboltra" 🤔 -
foxymaxy
senior tag
Szóló játékhoz milyen szettet ajánlotok, most egy halálos szem/magányos csillag 4/2 elosztással Liberátor, SVD kombót használok.
-
foxymaxy
senior tag
Tegnap a t.k.m televolt a kreténekkel a Dz-ban, oda sunnyog hozzánk segít aztán hátulról lekaszál a haverjával, amire vissza megyek addigra kilép a játékból a kis lükegátor. Hogy lehet valaki ennyire kretén. A fejlesztők helyében nem engedném x. ideig kilépni az ilyen nyomikat.
-
foxymaxy
senior tag
Tom Clancy's: The Division PTS működik még vagy feleslegesen foglal 40gb?
Elég érdekes a fejvadász küldi, a végén dob valami vacak cuccotde a poén az egészbe hogy két küldi között a random utcai harcokban mindenféle finomságot szórnak el a mobok
Meddig van még szerver leállás mindjárt 13 óra és még mindig a DELTA-1-200 hibakód fogad -
foxymaxy
senior tag
Wow. Végre megvan a 30-as szint és hullik a cucc mint a pelyva
Igazán nagyot falkában (csapatban) lehet kaszálni , most megy a kísérletezés hogy valami jó kezdő szettet össze állítsak, valami tippet tudtok adni? Negativ élmény rohadtul utálom a teleportàlós moboka , a rögtön felrobbanó gránátot, és mikor kilőnek a fedezékből ak-val
-
foxymaxy
senior tag
válasz
Anonymus23 #36467 üzenetére
Köszi a gyors választ
A múltkor az amint írtam az kb 2hete volt wincsesztert használok, a fájl állomány megvolt csak nem lehetett elindítani a játékot az asztali ikonról és a mappából sem. A steammal volt valami gebasz mer az is azt mutatta hogy nincs letöltve. Akkor ezekszerint hiába b@sztam el órákat a gyűjtögetéssel. A fegyverzetet érdemes a karakter szintjéhez igazítani vagy elbír 1-2 szintkülömséget minuszban? -
foxymaxy
senior tag
Sziasztok
Kezdő Division ügynökként volna 1-2 kérdésem (22/19) hogy a francba lehet szinten tartani a felszerelést és a fegyverzetet állandó pénzzavarral küzdök
A másik problémám a dark zona, folyamatosan özönlik az ellen hiába pucolom ki a kimentési pontot szinte egyfojtába jönnek és buggolnak. A harmadik problémám az fps vesztés, alapból 75-80 fps-n fut a játék, de a kb kéthéttel ezelötti pach óta fojamatosan ugrál az fps, van mikor a betöltő képernyőn 3fps és be laggol az egész játék
Múltkorjában nem akart elindulni a game, ott volt minden a steam könyvtárban és nem indult el, le kellet tölteni ujból a 40 gb-t azóta van a lagg probléma is :-/
Minden jótanácsot meghalgatok köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- Reklámblokkolók topikja
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MSI Z390-A Pro / Beszámítás OK!
- MSI X99A Raider + I7-6800K / Beszámítás OK!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 32/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest