- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Sziasztok!
Kiválasztottak engem is, ma kaptam egy levelet, hogy majd február 3 és 6 között lehet veretni, és 3 ubisoft-os cimborámat is meghívhatom.
"Invite up to 3 friends on your platform
INVITE YOUR FRIENDSYour Ubisoft friends will have up to 48 hours to accept your invitation, any unaccepted invitations will be returned to you."
Ha érdekel titeket, írjatok gyorsan ide a gamertag-kel és felveszlek titeket barátnak utána meg kiküldöm és meglátjuk működik-e.
-
Föcsök
aktív tag
válasz
ScomComputer #124 üzenetére
Én csak beléptem uplay-re, és ez volt az egyik szalagcím mikor felmentem. Nem tudom hogy miért nem láttátok.:/
-
Föcsök
aktív tag
Sziasztok!
Január 16.-ig aki megvásárolja a Future soldier-t ami most egyébként is -67% akcióban van és csak 5 euró kap egy garantált béta hozzáférést a Wildlands-hez.
Én nekem már megvolt a future soldier de engedte megvenni, meg is kaptam mindkét kódot, a bétásat én xbox-ra beaktiváltam, ugyanis sajnos a gépem már nem hiszem hogy meg fog vele birkózni.
Itt tudjátok megvenni: future soldier + wildlands beta
Ingyé' future soldier uplay activation key : 7HFX-R6CK-FVFJ-QMEF
Jó játékot a leggyorsabbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vicces képek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest