- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Magisk
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Igen.
Éjszakai küldetéseknél gondolom sokan teszik, mivel az EMP -nek vannak a lopakodásra káros hatásai.
De azért a lámpákkal-reflektorokkal is óvatosan bánok, annak a kilövésére is felfigyelnek, ha pont arra mozognak.(#2728) s4hu|SyD^
Összefoglalóban is említve van a loadout. -
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #2722 üzenetére
Maga a hitbox kiterjed az egész járműre, igen. Ez lehetne reálisabb.
Ellenben a karosszéria sérülése szerintem rendben van, ahhoz képest egész pofásan amortizálható a kocsi.
Illetve a gumit ha kilövöd, azért az valamennyire befolyásolja az irányíthatóságot, fizikát.
Ez ennyit tud, ilyen.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2714 üzenetére
Így van. Megvan a "szolgálat tervezete" a játékban az NPC-k nek. A katonai létesítményekben pláne jól megfigyelhető.
De ez a különböző helyszíneken, nevezetes pontokon eltérő. Elég sokszor meg kell figyelni.Amúgy meg koránt sem kell robbantgatni , egy fejlett lázadó felderítés kb. leosztja az összes ellenfelet.
Éjszaka még különösebben megfigyelni sem kell, sokan alszanak. "Könnyű" préda......
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #2712 üzenetére
Van elég sok lista ,számos fórumon, elég nagy terjedelműek és egyik-másik nagyon príma munka.
Sok -sok dolog felmerül a játékosokban, van ami valós, van ami pusztán a hozzánemértésből fakad, de ez szokványos.Vannak rá reakciók is.
Újat itt már mi nem szoktunk mondani, de nem is befolyásolnánk semmit.
Nem minden ellenség a játékost lövi.
Ebben az esetben soha nem halna lázadó és AI társ. -
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #2710 üzenetére
Dehogy vész el a csapat hasznossága.
Szinkron lövés nélkül is van élet.
De másmilyen.Számomra a csapat annyira hasznos, amennyire jól irányítom. A játékoson múlik elég sok dolog.
( Igen, van hogy beakadnak, az pont nem )Amúgy elég sokan kérik a jelölők és a térkép variálhatóságát, sztm lesz is belőle valami.
Nekem eddig hiba miatt csak akkor dőlt a küldetésem, ha beakadtam valahova, aztán utaznom kellett a helyszínről. Vagy meghalni.
De ebből is igen kevés volt.Semmi más nem volt még szerencsére.
A most vázolt " hiba" , helyzet pedig soha nem történt még meg, ilyennel hogy csak úgy odajön, minden előjel nélkül aztán lelő..
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #2706 üzenetére
Érdemes a jelölőket is kikapcsolni.
Csak az érzékeire és a térképre hagyatkozhat a játékos. Ez megint egy másik szintre emeli az egészet......Illetve célt állítani magad elé a játék során .
Én a 100% taktikusságot és maximális realitást tűztem ki.
A megközelítésben, felderítésben, tervezésben és végrehajtásban pedig a változatosságot.
Mivel erre lehetőséget ad a játék.Co-op -ban és Solo-ban is teljesen más lesz a játékkép.
Solo-ban pláne oda kell figyelni.Egyébként engem, személy szerint érdekel a téma is, de inkább a részletek az egészben, a reális események, háttérdolgok és történetek, dialógusok....De ez már teljesen szubjektív, valakit vagy foglalkoztat vagy nem.
Ellenben sokkal inkább érdekel a játékélmény , amit tud nyújtani a program. Nem általános.
-Visszatérve a Storyra, annyival nem lesz teljesen befejezve, hogy 2db. szárnyvezető kiiktatásával eljutunk a nagyfőnökhöz....
-
myckey
veterán
válasz
rottenbull #2704 üzenetére
Pedig azt hittem.
-
myckey
veterán
válasz
spank0309 #2702 üzenetére
Teljes HUD off. Egy jelölő se.
Aztán mellé lehet próbálkozni hogy mondjuk megmaradjon a 100% tactical.A történetnek meg " vége" ha a kartell teljességében felszámolva. Ez van.
Végig lehet rohanni, meg el is lehet benne bőven mélyedni, akit érdekel a téma.
A küldetések..... hogy melyik, milyen, hogy jutsz el oda, csak a játékoson múlik mennyire teszi önmagának élménygazdaggá az egészet. -
myckey
veterán
Uplay -jutalmakban aktiválható " The Unidad Conspiracy " .
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2636 üzenetére
-Lényeg az volna, hogy a " B" vel kivallatod ha megfogtad. Nem kell választani semmit.
Mikor ez megvan, teljesítetted a küldetést.Bevégezve.
-Egyszer csak ráhagyja a lövöldözést, ha elég kitartó vagy, de pontosan nem figyeltem még meg.
Ami szembetűnő, hogy egy sima S.B. lieutenant, ( terület tartalom intel -nél ) már egyből összekuporodik, harcképtelen lesz ha a körülötte lévő tagokat kilövöd. De ez a Sicario a rebel ops -ban nem hagyja annyiban, ha egyedül marad sem.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2634 üzenetére
Akkor az valóban - Side mission . - Rebel ops - Guns For Hire. : Térképen, ahogy írtam, van külön jele ennek a típusnak. fegyó+fej
-Illetve ahogy fentebb is van, ezeket ki lehet maxolni. 9 db. ilyen van az egész térképen.
Mivel a Rebel Support -Guns for Hire -9 szinten fejleszthető a képességfában. Mint a többi ilyen .-Ez amit tudsz a Faction fül alatt is követni. Ott vannak a lázadók és maximum 45 ilyen Rebel Ops küldetés van hozzá . Ezektől függ az is, hogy mennyi lázadó van a provinciákban. Minél több van kész a 45 db. -ból, annál több rebellis szaladgál és jön neked bármikor besegíteni.
Tehát a Rebel Ops -side missiont, meg kell tudni csinálni, bárhogy is alakul . Ez egy független mellék küldetés.
Még nem találkoztam sehol olyannal, hogy erre panaszkodtak volna, pedig itt ott bele olvasok ebbe abba.-Igazából annyi még, hogy nekem ezek a Sicariok akiket itt kell elkapni a rebel ops-ban, eléggé nagy ellenállást szoktak tanúsítani. Van hogy le is lőttek már nem egyszer, mikor el akartam kapni. De aztán megadásra bírom őket és utána dalolnak.
Ellenben mikor simán csak intelt gyűjtök a provinciáról, akkor az egyszeri santa blanca tisztek fülüket farkukat behúzzák és bújnak. -
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #2631 üzenetére
-Igazság szerint a kikapcsolt INTEL HUD, nem okoz hibát . Ez ilyen.
Ettől még a játék érzékeli a parancsot, tehát be tudod gyűjteni az információt az alkalmas gombokkal ( 1-2-3 )Én is így használom, ki is tapasztalható, mivel ugyan arra a gombokra teszi a típusokat.
Persze szerintem ajánlott benn hagyni, ez már csak az én agyszüleményem hogy nekem ne mutassa.-A Rebel Ops a térképen külön jelzéseket kap ( míg ki nem jelölöd, utána nyíl lesz-zöld ).
Egy fajta vallatós jellegű van, annak pedig egy fegyver a jele, ami váltakozik egy emberi fejjel.
Ezzel lehet erősíteni a Guns For Hire rebel support-ot.- De zavart már engem is, hogy nem láttam a konkrét gránát típust , vagy felszerelést ( kikapcsolt HUD mellett ). Haltam is már miatta. Ezért néha be is kapcsolom a fegyver és felszerelés megjelenítését, aztán az úgy is eltűnik.
Valóban lehetne erre egy opcionális valami, de őszintén szólva nekem a mostani is megteszi.-Robot pilóta, járműből csapatparancs lehetőség, vezetőoldalról lövés és drone használat.
Ezek mind kellenének, és van is róla elég sok szó itt ott. Visszajelzések is vannak ezen irányban. Remélem be is került ez vagy az.- Minden védelmi rendszert meg lehet semmisíteni fizikálisan, szétlőhető. Keresőlámpa, D.zavaró, generátor, sziréna, légvédelem, indirekt tűztámogatás.
(#2632) duvi
Jó is a HTI.
Bár én pont nem azt használom, hanem azt amivel a világon az eddigi legtávolabbi halálos találatot érték el.
L115A3. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2628 üzenetére
Na várjunk.
-Mikor belépsz egy provinciába, akkor jelentést kapsz annak a helyzetéről. Megjelennek a sárga mappák amiket begyűjtve információt kapsz a SantaBlanca story -ról. Itt ugye vagy így vagy úgy szerzed meg az ( intelt/mappát ).
- A tartományban van 5 típusú tartalom: Rebel ops, Supply raid, Fegyver -kieg, Képességpontok és Medal. Ezekről szintén ( intelt ) kell gyűjteni.
Szóval maximum 5X lehet mondjuk Sicariotol vallatás útján behúzni ami kell. Utána ezek az emberek megmaradnak, de nem mondanak más egyebet elkapásnál, mert már minden tartalomról van adat.-A Rebel Ops-ban van szintén a vallatásos fajta küldetés, ezekből pedig összesen 9 db. van az egész térképen, mivel ezzel lesz meg a maximum fokozata a lázadó segítségnek, amire ez a mellékküldetés vonatkozik.
Tehát a fentieket minden esetben meglehet csinálni, mindentől függetlenül. Mivel az egyik a történethez kellhet, a másik a tartalomhoz a harmadik pedig a Rebel Ops fajtájának a kimaxolásához kell.
Az biztos, hogy a Rebel Ops vallatásos fajtáját, mindig meg kell tudnod csinálni, mivel az külön a lázadókra vonatkozik. Nem content és nem is Story intel.
Külön statisztika van rá in game. 0/45..... a Frakciókban. -
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #2624 üzenetére
Segít a képesség, mint egy lövedékálló mellény, de mértékletesen.
Valamint biztos hogy nem minden ellenfél csak a játékost fókuszálja, ha van ott más, vagyis ha olyan a helyzet.
De ha zavar a gyorsabb halálozás, a nehézségi fokozat adott, mindig minden helyzetre lehet variálni.(#2626) macy
Amennyiben bejön az ejtőernyőzés, kipróbálhatod hogy taktikába is beépíted. Elég jól be lehet vele a létesítményekbe lavírozni.
Sőt akár be egy konkrét ablakon is, egy épületbe. Erről fentebb mutattam is videót.
Egyébiránt én helikopterről szoktam felderíteni is Dronenal, bár körülményes! Talán lesz Robot Pilot rendszer, hogy ezt jobban lehessen használni. Volt róla szó.
Ahogy a bármely járműből történő parancsosztogatást is erősen kérlelik.(#2625) illest309
-Tactical akkor magas, ha kihasználod a játék adta lehetőségeket. Felderítés, csapat mozgatása, felszerelések és lázadók stb....
Ez nálam 100% jelenleg. 55 óra környékén. Extreme és HUD nélkül ( jelölő van a szinkron lövés miatt, de ha igaz ezen is variálnak majd ).-A Precision pedig a lövésed találati arányát mutatja.
Nekem ez elég alacsony, mivel a ballisztika és egyéb dolgok miatt millió lövedéket elhasználok a semmibe. -
myckey
veterán
válasz
spank0309 #2619 üzenetére
Persze.
-A Uplay felhasználiprofil statisztikái összesítettek, vagy akár a GhostReconNetwork adatai. Minden játékbeli tevékenység közösen számolódik.
-Egy új karakter kreálása a játékban nem ad új Uplay profilt.
-De újra neki lehet kezdeni az egész történetnek, és itt természetesen nem közösek a progressziók/játékállások. A karakteredet/ Slotot törölheted is bármikor.
Volt is már erről szó.
-
myckey
veterán
-
myckey
veterán
Nem lesz BF4.
Beállításokban ott a részletes irányítás, meg a változtatható leosztás. Ott variálhatsz.Shift + " W " : előre menet, de pár másodperc után elég csak a -Shift- is, ha megvan a sebesség és magasság. Illetve -Shift-+"S" , ha emelkedni kell a domborzat miatt, de ettől nem veszik el a sebesség.
El kell sajátítani, amennyire lehet.
-Gépkocsi, motor esetében WASD helyett a kurzorokat használom. De van aki megint mást.
-
myckey
veterán
Egy kis fegyver tan....
vagy valami olyasmi.
ACR assault rifle.
A bal oldali képen a pontosságra gyúrtam, minden ilyen jellegű kiegészítővel ellátva a fegyvert, így sikerült is azt statisztikailag maximálisra javítani.
-Jól látható, hogy a lövedéknyomok egy adott tengelyen mozognak, elhanyagolható a szóráskép vízszintesen. Ellenben nehezen lehetett adott ponton tartani a célgömböt, a kilengés miatt.-A konténer jobb oldalán már maximális kezelhetőséggel próbáltam élni. Itt sikerült is többnyire a célon tartani a fegyvert, de a szóráskép pocsék, köszönhetően a pontosság degradálásának.
A cél a konténeren látható négyszög közepe volt, 25m távolságból és automata üzemmódban. A fegyver tartozékait mindkét esetben úgy cseréltem ki, hogy a pontosság és kezelhetőség maximális legyen, nem törődve a másik mutatóval.
Aki távolabbról szeretne automata fegyverrel operálni, annak érdemes lehet a kezelhetőségre gyúrnia, mivel egyébként elég nehéz a célon tartani. Közelebbről már érdemesebb a pontosságra figyelni, akár rövid sorozatokkal megtámogatva.
ACR fegyver lövedék esése.
Long barrel + compensator + PK AS scope. A lehető legjobb hatótávra összerakva.-A sárga vonal az 50m-es lövés becsapódásának a helyét mutatja.
-Zöld 100m
-Narancs 150m
-Vörös 200MACR bullet drop- Short barrel+compensator+polymer sight. A belövési távolság degradálva.
-Sárga 50m.
-Zöld 100m.
-Narancs 150m
-Vörös 200mLátható az eltérő lövedék esés, a távolság növekedésével valamint a kiegészítőkkel direkt módon történő befolyásolás által.
Itt látható 2 db. lövedék nyom bemenet. A lövésekett 25m -ről végeztem.
A bal oldali hangtompító+hosszú cső.
A jobb oldali hangtompító+ rövid cső.Itt pedig ugyan azon jármű másik oldalán a kimenet. De már csak az egyik nyomot mutatja, mivel a rövid csővel és hangtompítóval szerelt ACR nem ütötte át mindkét oldalt.
Ezzel szemben a hosszú cső által kapott annyi plusz sebzést a fegyver, hogy képes legyen az áthatolásra.Tehát a hangtompító nem minden esetben csökkenti teljesen nullára az átütés esélyét, lehet kompenzálni a sebzéssel. Persze figyelni kell azt is, hogy milyen anyagot lövünk vele.
A fegyver sebzésének csökkentése és a hangtompító használata viszont nem csak az átütést befolyásolja, hanem a lövedék sebességét is hátrányosan érinti. Így pedig nő az utazási idő is.
Természetesen a fent leírtak fegyvernemenként, típusonként mások.Ki kell tapasztalni.
Általánosan a távolság növekedése csökkenti az átütés, sebzés esélyét. Illetve növeli a lövedék becsapódásának idejét és annak helyét.
De minden területre megvannak az ideális fegyvernemek, és a kiegészítőkkel is meglehetősen jól lehet befolyásolni a fentebb leírtakat. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2588 üzenetére
Azt majd valahogy beszédre kell bírni, el kell kapni. Az lesz a lényeg, hogy megkapd a rebel ops jutalmat. ( lázadó segítség felerősítése ) .
Én is bele szoktam botlani ebbe abba, hadd legyen.Amire lehetőséget ad a játék, azt a levegőbe repítem, vagy próbálom taktikába bele építeni C4 és akna, esetleg gránát segítségével. Ami nem esik szét, robban fel, az meg marad ahogy van.
Egyébként a lemez és fa bódék, tákolmányok egyik másik része/egésze szétrobbantható.
( pl. Itacua Echo kivonási ponton , a ház végében található fészerek, vagy tőle nem messze valami lemez tákolmány. Ezeknek repülnek a darabjai a szélrózsa minden irányába. )Ilyen ez a bicikli.
-Jelenleg viszont ezektől sokkal jobban érdekel és érdekesebb is -számomra- a fegyverek és azok kiegészítőinek hatása, eltérő ballisztika stb..
Csinálnék is most egy képsorozatot, vagy valami akármit. Épp veretem lefele a találati statisztikámat a millió próba lövéssel. -
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #2583 üzenetére
-A drone és a távcső is mutatja az időt.
-Tűzharcban lőnek, függetlenül attól hogy pozíció tartásra adsz nekik parancsot. De leghálásabb ha folyamatosan a helyzetnek megfelelő parancsokat osztogatsz. Nem individualista a csapat, de nem is analfabéta, leginkább rajtunk múlik, mennyire hatásosak.
Nem tartom őket ostobának, sutának -csak túlságosan parancsközpontú a rendszer.-Nem láttam még náluk sok más fegyvert, csak ami a területük, azt használják.
-Igen, vannak még hibák. Foglalkoznak is vele.
- A többi az meg már szubjektív.
Elég sok karaktert áldoztam már a nemtetszésem kinyilvánítására itt a fórumon is, meg máshol is.
Ezt a részét már meghagyom másoknak, aki még nem unja. Mással foglalkozom inkább.(#2586) rottenbull
Mindig tanul újat az ember. Faliórákat még nem figyeltem.
-
myckey
veterán
Monte Puncu.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2573 üzenetére
-Side mission ha bukik, akkor ez Rebel Ops-nak a vallatásos fajtája lesz. Se nem történet info, se nem provincia tartalom intel.
A sicariót előbb megadásra kellene kényszeríteni, mert addig lő mint a barom, van hogy elég sokára teszi le a fegyvert. Majd ha lenyugodott el lehet kapni és csinálni a szokásos dolgot.
-Egyébként simán lehet bug is, bár nekem még eddig a küldetésekben nem volt gondom.
Ahogy a levelekkel sem, szerencsére.Egyébként meg elég jól állnak a játékhoz a készítők, meg a bennfentesek. Frissítésre, visszajelzésekre nem igen lehet panasz. Remélem marad ez, bár olyan úgy se lesz, hogy mindenkinek a szája íze megfelelő legyen. Soha.
-Rombolhatóság meg lehetne nagyobb ,persze. Jó pár dolog lehetne más is. De ezzel kell főzni, ami éppen adott.
-
myckey
veterán
válasz
s4hu|SyD^ #2565 üzenetére
Nem tudom, gondolom nem adódik össze.
De ezzel nem foglalkozom, nekem a jelzése ki van kapcsolva, nem követem a tapasztalatot a HUD -on. Szintlépés sem érdekelne, ha nem kellene a felszerelésekhez......
Szerintem a szintlépés és a hozzá kellő XP felesleges ebbe a játékba.
De ez már csak az én szoc. problémám.Egyébként pedig.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2563 üzenetére
Igen, az a játékban lévő Store képe, 3 csomag egymás mellett.
-Ez a mostani csak a egy darab, legkisebb 2 órás boost csomag . Ott a feloldó lehetőség Uplay jutalmakban, vagy ubisoft club, ki hova lép be. Aztán lehet in game store ellenőrizni.
Ez semmi extra, de ajándék lónak ........
Pár közösségi oldalon már tegnap ki volt rakva ez a lehetőség. Nincs ebben semmi boszorkányság.
Az, hogy ezek a jutalmak nem mindig és mindenkinél működnek zökkenőmentesen, megesik. De ez más történet teljesen.
-
myckey
veterán
Hangulatos képsorozat-Back To Vietnam
Más:
Uplay jutalmakban feloldható egy 2 órás XP booster. Ingyen.
-
myckey
veterán
Jelezték mások is, hogy egy-egy nap késéssel lett elérhető a Uplay jutalmakban feloldott tartalom.
Sőt van akinek jó pár nappal odébb lett meg. De jutalmakban sajnos ez előferdül.Próbáld még azt meg, hogy: - Kilépsz Uplay-ből
-utána: C:/ProgramFiles(x86)/Ubisoft/UbisoftGameLauncher/Cache/ownership -és Törlöd az ownership file-t.
Aztán újraindít uplay.-Valamint ha még nem volt, akkor a -Uplay -Tulajdonságokban a file ellenőrzés.
-
myckey
veterán
Aki szeret nagy távolságból operálni, annak jól jöhetnek ezek a videók, képek.
Mondjuk én szeretem magam kitapasztalni a különböző fegyverek/fegyvernemek, bullet droppját és a hozzá passzoló távcsövet.
Természetesen mindezeknek csak nagyobb távolságnál van jelentősége, aki más taktikával vagy stílussal tevékenykedik, annak ez nem érdemleges.
Géppisztollyal gondolom senki nem szokta 2-300m-ről lőni az ellenfélnek a lába nyomát.
Gépkarabéllyal és könnyű géppuskával már lehet próbálkozni, bátrabban.- A fórum stratégia és taktika szekciójában akad még egy-egy hasznos ötlet, annak akit érdekel ez a része a játéknak.
-Összefoglalóba is berakom fentieket.
-
myckey
veterán
válasz
Lac-coo #2539 üzenetére
Nem könnyű az így se úgy se.
De egyértelmű, hogy jelölők nélkül nem lehet úgy összpontosítani, meghatározni.
Persze ha nincs jelölő, akkor ugrik a szinkron lövés is. Marad a tűzparancs esetleges direkt találatra, de ez meg nem olyan pöpec.
Szóval nálam egyelőre a jelölő bennmaradt a HUD-ból.
Így pedig vannak kicsi színes pontok is falon keresztül...Egyébként ezért is rágják a fejlesztők fülét. Egész sok jó ötlet van a HUD módosíthatóságára.
Bár szerintem így is jól szabható, elég sok dologra kiterjedő. Persze én is örülnék ennek annak, leginkább a fentebb részletezett módosításának.
-
myckey
veterán
Nekem sem tetszik ez a része a dolognak.
(#2537) lalakov
Szerintem ha a lövedék ellenfelet talál, akkor nem veszi missing-nek.
Elvégre is még azt is nyomon lehet követni, hogy mennyi lövedéket használtál el a játékod során.
Szóval statisztikailag nem kellene egy kalap alá sorolnia.Biztos érdekel mást is a pontossági vagy találati mutató.
Engem személy szerint, nem elsődlegesen.
-
myckey
veterán
Tárgyakon, objektumokon történő átlövés.
Hangtompító off.
Csőszájfék on.Aztán már csak a fegyvernem és táv szab gátat.
Keresztülmegy egymás után lévő faházakon, hordókon, konténeren, hullámpalán, oszlopon, beton és téglaházon stb....
(#2530) koxx
Azért még a G.R.Wildlandsnek se kell 300 ezres kártya 1080P 60 fps-re. -
myckey
veterán
válasz
WhiteHawk24 #2531 üzenetére
-
myckey
veterán
Na jó, ezt még nem próbáltam.
Ejtőernyővel be az ablakon, az ellenfél területén....
Viszont az is jó dolog, mikor C4-et raksz egy járműre, teljes gázzal neki a célhelynek, aztán előtte kiugrani és bent robbantani.
Hasonlóan mint a Predatorban.Vagy járművel a trójai faló is sima liba, bebattyogni és bentről rendet tenni. Páncélozott járművel ez külön öröm.
Mondjuk mostanság inkább az átütést használom ki. Keresztül kasul lövök mindenen, már ha megfelelőek a körülmények és felszerelések.
Kérni felderítést egy területre a lázadóktól, aztán már meg se kell erőltetni magunkat a behatolással. -
myckey
veterán
Esetleg, ha valaki a mai nap folyamán szeretne beruházni a játékra.
Akció...Uplay Shop: CRAZY Wednesday ...
Standar : -33% ( 39,99 Eur )
Deluxe: -29%
Gold: -20%
Collector: -14%- Az árakból lejöhet még további 20%, amennyiben rendelkezik az illető 100 uplay ponttal.
- Nap végén zárul.
-
myckey
veterán
Magát a játékban elért eredményt, állást, tevékenykedést nem veszi külön.
Az a te profilod.
Mindegy, hogy online vagy offline.Van egy statisztika is in game. Az is reagál arra, amit tevékenykedsz.
A felhővel persze majd akkor szinkronizál, ha lesz kapcsolat.
Meg természetesen az online funkciók nem elérhetők.De jó dolog, hogy nem kell folyamat netkapcsolat a játékhoz, manapság ez is plusz.Számomra.
Egyébként nekem volt online is ( másnak is gondolom ), de többnyire offline.
-
myckey
veterán
Visszatérve a Peruvian Connection extra küldetésre.
In game Store-ban is be lehet már rá fizetni.DLC-k közt.
Season és Gold tulajok alapból kapják.Ez egy plusz kartell boss-buchones a hierarchia láncban( La Cabra ), hozzá pedig 5 story küldetés társul.
Lehet még szerezni egy extra kingslayer filet-t, 3 képességpontot, egy egyedi mesterlövész fegyvert.-Aki nem szerezte be ezt valahogy, annak az Inca Camina terület nem ad boss-t.Opcionális mint a többi ilyen jellegű.
-Media Luna is opcionáis jelenleg, de ide fog április hónapban érkezni az Unidad Conspiracy küldetés, így ott is lesz majd további történettel kapcsolatos tartalom.
Beírtam ezt összefoglalóba is, így már sztm ok.
-
myckey
veterán
Minden információt látsz a térképen.
Nem kell hasraütésre összeszedni őket. Tudod ki a felkiáltó jeles.
Fentebb írta kolléga meg én is, hogy miféle tartalmakról kell -intel- ( ! ) ( gun-rebel ops-supply raid-medal-skill point ).
Ezeket tudod a Santa Blanca tisztjeiből kihúzni.
De lázadótól is tudsz kérni.
Tárgyilagosan is meg tudod szerezni. ( lapotop, térkép, dokumentum stb...)Provinciánként lebontva vannak ezek.
A sárga mappa -intel- az pedig a story missio. Ezt Pac Katari vagy a Karen B.ossza meg veled, hogy merre található és be tudod gyűjteni a történettel kapcsolatos küldetések feltalálási helyeit is.
(#2500) RazoR
Erről van szó itt is.
Rövidesen feloldják.
Mivel ez hasonlóan működik, mint a Ghost Recon future pack. Lesz majd Rainbow Six is.De lesz Splinter Cell is.Folyamatában adagolják őket.
Ahogy már megkaptuk a lázadó és Unidad csomagot is, vagy az Armyt.-Egyébként erősen gondolkodnak rajta, hogy a "spéci" fegyvereket, elérhetővé teszik normál változatban is, nem csak a csomagok tartalmaként.
Sok a felszólalás játékosok részéről.-A Huntsman csomag pl. Delux tartalma, de ez másban is benne van.
-Ghost csomagok: unidad, rebel, santa blanca season pass tól vagy gold kiadástól vanAz újak meglévő játékhoz kapcsolódnak, vagy kinyithatod őket in game STORE.
Ezeket amúgy folyamat frissítem legfelül.
-
myckey
veterán
A Santa Blanca járművei vérnarancs színnel vannak jelölve.
Unidad lila színű.
Rebellisek -zöld.Az ellenséges frakciókkal meg annyit csinálsz, amennyit a játék enged, interakció közben.
Leginkább kiiktatod őket, mivel információt már egy idő után nem tudsz belőlük kiszedni. Ezt ugye csak a felkiáltójelesektől szerzel.
Esetleg még élő pajzsnak jók, ha elég taktikusan fogod fel a játékot.Ennyi.
Más:
Store frissült.
Elérhető mentőautó és mentőhelikopter .SKIN.
Kaphatóak új emblémák.DLC-k ben berakta a Peruvian connection - tartalmat. Emblémák és XP booster kíséretében.
( Bár eze lehet csak nálam most nyílt meg, mivel ma léptem be a tartományba, ahol ez a tartalom elérhető ) -
myckey
veterán
válasz
ForRedGlory #2486 üzenetére
Tudnak a problémáról, addig ott az offline, mint lehetőség
Máshol is ez van , nem csak ebben.
-
myckey
veterán
Mondjuk az előrendelésbe nem tudom mi számít bele. Az nvidia kódok lehet nem.
Bár ha szerzel season pass-t, akkor tárgytalan, mert abban ott vannak a tartalmak.Egyébként pedig aki gold kiadást, vagy season pass-t beszerzett, annak talán auto meg kell jelennie a küldinek, ha a tartományban tevékenykedik. Ennyit bogarásztam még össze itt ott.
-De most belépek ( lépnék ha ubi engedné ) és megnézem, hogy mi a helyzet a Gold kiadás esetében.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2471 üzenetére
Számomra nem ilyen nyilvánvaló.
Egyébként olvastam már pár ötletet itt is, ott is .
Lehetőség adott lenne.Viszont, őszintén szólva engem annyira nem érdekel, jelenleg. Így is teljesen elveszek az egészben, aztán ott lesznek még a DLC-k is, valamint van extra küldetés is, meg jön áprilisban még egy adag nagyobb misszió, az Unidados....
Ahogy én játszom az egészet, úgy még pár 100 óra lehetőség nekem lesz benne.
Utolsó fillérig megérte, számomra. -
myckey
veterán
Csak annyit, amennyit írt cain69 is. Kiszeded belőle a provinciára vonatkozó contentet. De ha már megvannak, utána sok vizet nem zavarnak.
Egyébként én sűrűbben beszélek lázadó tiszttel, vagy állok neki tárgyilagosan begyűjteni az adatot.
Vallatni leginkább csak a rebel ops -ban szoktam, a vonatkozó feladatnál.(#2463) RazoR
Nem te vagy az egyedüli akit érdekelne, de hallgatnak még.
Pedig rágják a fülüket. -
myckey
veterán
A légvédelemmel nagyon vigyázni kell, mert ha nem vagyok elég szemfüles, már ki is kaptak.
Én is estem már ebbe a hibába.
Alacsonyan kell tartani a helit. Akkor a föld-levegő rakéta nem tud bemérni.
Vagy felmész a csillagok közé.(#2451) MS74hu
Nekem már nagyon nagy cimboráim a csapattagok, rendesen megszerettem őket. Ilyen figyelmes társaságot nem mindig van alkalmam koordinálni!Bár néha furcsán viselkednek, de hát nem mehet minden olajozottan.
-
myckey
veterán
Én teljesen fordított utat járok be.
Kinéztem mik kellenek, milyen szintű felszerelések, képességek stb...aztán járom a nagyvilágot, gyűjtöm a javakat, infokat.
Santa Blanca -val igen kényelmesen haladok, sőt.
Az a helyzet, hogy egy egyszerű - intel- begyűjtésével is hosszú időt tudok elütni, ami szinte semmibe nem számít bele.
Több mint 40 óra és 9% story valamint 12 % gyűjthető tartalom.
-
myckey
veterán
-Nem 4 ember van összesen fenn, hanem épp csak a listádban, ide a játék is ajánl be embereket a stílusodnak megfelelően. Keresőben tudsz csatlakozni bármikor másokhoz ha Coop kell.
Biztos nem csak a 4 orosz játszott éppen.-Akármit csinálsz, az Solo ban és coop ban is úgy lesz. Nincs külön egyik és másik állás.Nem kell azzal törődni, hogy mi lesz ekkor meg akkor, csupán egy állásod van és abban tevékenykedsz így vagy úgy.
El Sueno csak akkor érhető el, ha a kartell hálózatban ilyen vagy olyan úton oda jutsz, ennek adottak a feltételei, lehetőségei.
Nem kötelező az egész lánc feltárása hogy hozzá eljuss, de fel is göngyölítheted teljes mértékben a szálakat.
Van komplett ágrajz, meg lehet nézni kinek milyen a betöltött szerepe.. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2431 üzenetére
Legjobb módszer, ha rejtőzködsz előlük.
Essen vissza a riadóztatási szint, vedd fel a nyúlcipőt. Nem jó buli, ha már Cobra helikopterekkel jönnek rád.Könnyebb némely story misszió, ez így rendben is van. Elvégre is azok némelyike egy szegregált területen belül van, ráadásul nem is mindig kell a dirr-durr. Mellék küldiben meg a nagyvilágban tevékenykedsz, ahol bármibe bele ugorhatsz.
Egyébként meg hiv. fórumon vannak akik az " AI " -ban is véltek változást felfedezni. Nem úgy találják fel a pozíciódat, valamint nem ugrik be egyből a teljes riadókészültség, erősítés hullám elmarad, ha a helyeden és környékeden nem lelnek. Santa Blanca engedékenyebb is, mint Unidad.
(#2432) s4hu|SyD^
Nem csak a hibákról szólnak a frissítések.
Egyébként van olyan dolog, ami nálam még egyszer sem jelentkezett, másnál meg igen. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2429 üzenetére
Több mint valószínű hogy lesz, ha már ennyi jött ilyen rövid időn belül.
Hiv. fórumon is , de még máshol is folyamatosan jeleznek vissza, ami pozitív.Egyébként valamennyi javulás AMD ben már van, mondjuk el is kélt. Támogatottság miatt nem minden fenékig tejfel. De ezt kell szeretni, nem lehet mindig minden patent.
-
myckey
veterán
válasz
theballa32 #2427 üzenetére
Egy két dolgot mérlegeljünk, aztán példálózzunk.
Bár a másik nem téma.Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands (Original Game Soundtrack) by Alain Johannes
-
myckey
veterán
válasz
Németh Péter #2423 üzenetére
Nem tesz semmit!
Előfordulnak ilyen malőrök, sajnos.De már gond egy szál se!Ez a lényeg.
-
myckey
veterán
válasz
ScomComputer #2413 üzenetére
Én nem igazán fordítok erre különösebb figyelmet, annyira nem zavaró. Környezet befolyásolja erősen, nálam. Vannak olyan provinciák ahol beton stabilan fut. Ráadásul most javult is a helyzet a frissítéssel.
De ha nektek ez valóban segít, akkor beírom összefoglalóba is, tippek közé.
(#2417) theballa32
Van támogatási lista is a vezérlőkből, ott mondjuk ez pont nincs közölve. Én pedig nem játszom ilyen jellegű játékot kontrollerrel. Tehát próbáld ki, nézd meg tüzetesen játékban az irányítást, hátha találsz valamit. Elég részletesen le van vezetve.Számomra megfelelően elsajátítottam a jármű irányítást az egér+bill. duóval.
Nekem ez több mint elég.De próbáld ki!
-
myckey
veterán
válasz
theballa32 #2410 üzenetére
-Nem tehető.
Ki kell tapasztalni a megfelelő irányítást.-FPS droppok a játék velejárói, jelenleg.
-
myckey
veterán
Unidad a katonai frakció.
Lilával jelölt.Tudod a jármű sebzést is erősíteni képességek között.
Fegyverek se ugyan azt sebzik rá, helikopterre a HTI mesterlövész ajánlott. De mással is megoldható.(#2387) VincentVG
Nekem javult egy kicsit. Játék közben nem droppol annyira az fps. Felső érték is valamivel tűrhetőbb.
AMD kártya. -
myckey
veterán
Igen, trenírozni kell őket folyamatosan. De hasznosak. Akárcsak a lázadók. ( rebel support )
Fejleszd a csapatot és a lázadó támogatást is a képességekben, aztán használd is ki őket. Gondolkodj csapatban, ne solo-ban. Egyszemélyes hadsereget más játékban is lehet alakítani.
Szerintem!
De azért gondold át hogy használod őket. Én ma az egyik side mission-ban megjártam. Kiadtam a tűzparancsot a csapatomnak, aztán azok annyira belefeledkeztek az adok kapok-ba, hogy egy repesz gránáttal sikeresen felrobbantották a küldetés tárgyát képező repülőt is. Nagyon frankón likvidáltak mindent és mindenkit. Kínomban szakadtam a röhögéstől.Szerezd meg a neked tetsző fegyvereket, kiegészítőket és nézd át a képességfát, hogy mi az ami jó lenne, mi az ami nem kell majd a taktikai repertoárodba, aztán ennek megfelelően próbáld minél többféleképpen megközelíteni, megoldani a szituációkat.
Számomra a felderítés, elgondolás, előkészítés sokszor nagyobb élmény, mint maga a végrehajtás, ami ha minden jól megy nem tart tovább pár pillanatnál vagy másodpercnél.
Persze a felfogás és a nehézségi szint sok dolgot eldönt vagy sok dolognak gátat szab.A szinkron lövés is és a drone is módosítható, valamint jelenleg 30-as szint a maximum a karakterednél.
Fegyverből és kiegészítőből pedig van jó pár darab, de ez bővül jelenleg is, valamint fog a jövőben.A Santa Blanca szervezetének a megbontása rajtad áll. Úgy cselekedsz ahogy akarsz, végig is lehet szaladni a játékon, vagy lehet komótosan is.
Én jelenleg 35 óra körül vagyok, de még csak 10% -nyi elérhető tartalmat szereztem meg. A fő történetszálnak pedig csak a 8 % -át végeztem még be. De én külön állatfaj vagyok.
Lényeg, hogy szórakozz jól.
-
myckey
veterán
Elviekben az lejött a játékkal együtt.
2199047, ez most a verziószám játékon belül.
Miután lementek a kötelező videók, felhívások és megjelent a kezdőképernyő, a bal alsó sarokban láthatod.Amennyiben ez van nálad is, úgy stimmel minden frissítés.
Általánosan pedig frissítésenként kapsz egy in game értesítőt ( felugró ablak a jobb sarokban ), ha valami hasonló történik.
De igaz ez bármiféle tartalom elérhetősége esetén is.Hellyel közzel. -
myckey
veterán
Peruvian -az előrendelés miatt jár.Már elérhető.
Erről is írtam írtam ott fenn, hogy merre van pontosan.Unidad C. -a betasoknak jár, kik ez év március 31-ig játszanak a teljessel. Április hónapban lesz elérhető.
Szezonosok így is úgy is megkapják ezeket.
(#2375) MS74hu
Királyság! -
myckey
veterán
A season pass már most is tartalmaz ezt azt, de nem jelentős dolgokat.
Bár ha nem rendeltél elő és nem is játszottál a Betakkal, akkor így kapsz 2 külön missziót is.
A jövőben pedig 2 DLC jön majd, amit szintén megkapsz.Részletesen leírtam az összefoglalóban. Amit tudni lehet.
DLC-k, frissítések..CPU az annyi amennyi, van itt a topicban sok sok benchmark eredmény, többnyire sehol nem ugrik meg a használata jelentősen. 50% körül mozognak asszem.
Csapatot meg terelni kell folyamatosan, mindent megcsinálnak amire kéred őket. Nekem megfelelnek, másnak meg nem. Kinek a pap...
Képességfában javítsd a csapat részleget, az is segít a hatékonyságban. -
myckey
veterán
Igazából a " térképen a vonal" bug, nálam nem ennyire szembetűnő, mint ahogy te leírtad.
Csak akkor veszem észre, ha nagyon rátapadok a monitorra, és semmihez nincs köze. Hol volt, hol nem volt alapon jelenik meg.
Részemről ez említésre sem méltó,csak a teljesség kedvéért jegyeztem meg .Ez van.
Nem tesz semmit. Jó játékot.
-
myckey
veterán
A textúra betöltésekkel, textúrákkal akad probléma, nálam is van ilyen, de engem még nem zavart különösebben. Pláne ekkora környezetnél.
Van egyébként, hogy nálam a térkép közepén jön elő egy kis vonal...aztán meg eltűnik, pont nem izgat.
Hivatalos fórumon ez is fel van jegyezve az ismert hibaszekcióban.Foglalkoznak is vele. A mostani 2.0-s javításban is kitértek erre.
Kolléga jól mondja a skálázást és az élsimítást. Szerintem még vedd le alacsonyra az élességet is "VIDEO" beállításokban.
Nálam 5-10 % körül van. Sokkal természetesebb az összhatás, pláne a növényzet esetében jön jól.(#2358) TTomax
Soha semmi nem tökéletes. -
myckey
veterán
Lehet, hogy "Gameplay" -ben az aiming mode, nem Ironsight -ben van, alapból.
Bár nem hiszem.Inkább állítsd át a "Billentyűzet és Egér" -ben, hogy a célzás módja "Hold" helyett, " Toggle" -legyen.
Így egyszeri nyomás-ra is megmarad az FPS nézet.
Bármi is okozza, így elviekben tartania kellene a kamera nézetet.Én ezt Sprinthez állítottam be, nem szeretem folyamatosan tartani a billentyűt.
-
myckey
veterán
Elviekben ezeket a terepbe beszorulásokat is javítgatták., bár szerencsére nekem egy-egy ilyen szitu volt még ezidáig.
Mondjuk ekkora környezetnél úgy is lesznek még problémák.(#2330) TTomax
Na ez érdekes.
Előbb játszottam vele egy-két órát , de nem tapasztaltam.
Pedig én , csak FPS nézetben ( jobb egér ) szoktam hadakozni. Még egyszer nem lőttem ellenfélre, nélküle. -
myckey
veterán
válasz
m0h0senator #2325 üzenetére
Nekem ez még pont nem jött elő egy fegyvernél sem.
De más helyeken is említenek ilyen "érdekességet".Más:
Store-ban elérhető a Veteran csomag. Military emblémák és Katonai festés.AntiAliasing lehetőség is bővült.
SMAA, SMAA+FXAA.
hátha valakinek pont ez hiányzott a boldogsághoz.(#2326) cain69
Egyszer lesz, ami sose volt! -
myckey
veterán
Na ez a frissítés előbb jött ,mint ahogy mondták!
Szeressük az ilyet.Title update 2: Patch notes | Forums
Megy összefoglalóba.
Lehet örülni, ki lehet kapcsolni a rádió adásokat a játékban!
Nem hiába szitkozódtak mindenhol a playerek. -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2294 üzenetére
Az álcázási érték bevezetése már sok helyen felötlött sok más nagyon kézenfekvő ötlet mellett. Szoktak is rá reagálni a bennfentesek.
Majd elválik, hogy lesz-e belőlük valami.Jelenleg nekem a kellő hitelesség és testreszabhatóság is megfelel ezen a téren. De azért remélek még pár dolgot, akár az egyik kiegészítőben.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2290 üzenetére
Én meg pont az vagyok, aki környezetenként változtat a kinézeten, de van hogy egy -egy küldetésre is áthangolom a ruházatot, meg a felszerelést. Én ilyen beleélős vagyok és nagyon örülök hogy állandóan lehet módosítani.
(#2292) Danecay
Lövedékálló , ilyen kicsi pézé? Na ne vicceljen velem, kérem.(#2291) Rudi50
Én mondjuk a földi járműveket a "nyíl" irány billentyűkel vezérelem, nekem jobb érzésre.
Vízen és levegőben maradok a W-A-S-D nél. -
myckey
veterán
Ez pedig az 5.11 tactical és az Ubisoft együttműködésének szerelemgyermeke.
Aki nagyon belejött, az be is öltözködhet.
Van egy-kettő egész jó kép és élőszereplős videóanyag is.
-
myckey
veterán
Akkor itt van mi is ez részletesen.
War Within The Cartel Items Pack
Ez mondjuk Twitch -ről ír részletesen.
-
myckey
veterán
De ha már fegyverek, én ezeket preferálom.Bár még nem áll mind rendelkezésre.A hozzájuk való tartozékok pedig pláne nem.
-L115A3, SR25
-SPAS-12
-MPX/5, Scorpion EVO 3
-MG121, Stoner LMG A1
-ACR
-5.7 USGBár remélem, hogy bővítik a listát, volna pár darab, amit szívesen "kézbe" vennék.
-
myckey
veterán
Inkább csak érzéki csalódás.
Az L115A3-nak közelebb van a távcsöve, ezért ad szélesebb képet. A másik szűkebb hatást kelt, mert nem ugyan az a fegyver és rajta az elhelyezés.De a fókuszpontból nem rajzolódik ki több.
Illetve a célkereszt nem ugyan oda van még belőve. MSR picit magasabban van tartva.
-
myckey
veterán
válasz
DummyBoy #2263 üzenetére
Én általában magamban keresem a hibát, ha valami nem úgy sikerül ahogy kellene.
Ez csak egy játék, van lehetőség a javításra. Megoldás a Wildlands ben pedig bőven akad, más és más helyzetekre.
Van az AI -nak tökéletlensége, szó se róla.
De soha semmi nem tökéletes.
Nekem is szoktak problémát okozni a társak,( kaptam már én is agyfact tőlük ) de még mindig előrébb vagyok velük, mintha egyedül játszanék. Persze ez lehet a felfogásom miatt van így.Lázadókkal is így vagyok.A játékstílus egyébként sok dolgot befolyásol, ha eléggé odafigyel az ember a környezetre, akkor jó pár bosszantó "problémát" ki lehet küszöbölni. Extremen ez hatványozottabb.
Jelenleg ismerkedem a különféle környezetekkel, próbálom javítani a képességeimet, felszerelésemet és a csapatot valamint lázadók használhatóságát. ( szóval felfedezek, gyűjtögetek ) Nem is foglalkozom most a történetszállal. Inkább ki akarom ismerni amit lehet és megfelelő szintre próbálom a hatékonyságot tornázni.Mindenesetre a hivatalos fórumon kapják a visszajelzéseket , reagálnak is rá az ubisoftos emberkék.
Majd kiderül, későbbiekben mit tudnak finomítani, csiszolni a játékmeneten.De egyelőre azzal kell főzni, amink van.
Ezt dobta a gép. -
myckey
veterán
válasz
DummyBoy #2261 üzenetére
-Fejleszd a csapattársakat és magadat is.
- Igaz ez a lázadókra is, majd aztán használd is őket.1 -Nekem még egyszer nem sétáltak be semmilyen bázis közepére.
2 -Szinkron lövés már-már túl jó. Pláne, hogy a játékban szinte minden keresztül lőhető. Esetleges hibáról inkább a játékos tehet.
3 -Csapat hatékonyság javítása
4 -Elbújnak? Add ki a tűzparancsot, bár nem tapasztaltam még ilyen "elbújást".
5 - Megint csak utasíts-Pont tegnap csináltam meg Extremen velük egy Defendes sztori küldit, de hívtam a lázadókat is.
Minden rendben ment. Persze közben osztottam az észt, meg kicsit elő is készítettem a terepet.
Én még HUD ot se használok, csak a szinkron lövést.Nehézségi szintek nekem mondjuk megfelelnek.
HUD on meg egy raklap dolgot tudsz még állítani, ami könnyebbé teszi a játékot.Az AI olyan, amilyen. Istápolni kell őket, de akkor teszik amit kell.
Tényleg jobb, ha a csapatodat , lázadókat és magadat is javítgatod, pláne ha extremen akarsz játszani.Nekem egyedül a jármű vezetésének képessége hiányzik Single-ben, a csapat részéről.
Meg az, hogy bármikor ki lehessen adni a "tüzet szüntess" parancsot. Járműves részeknél van, hogy túlzottan önállóak.... -
myckey
veterán
válasz
Danecay #2254 üzenetére
Nem vészes.
Helyezz el az ajtóra C4 -et, esetleg többre is attól függ hány helyről akarsz támadni.
A csapatodat küld a környékére, de a robbanás ne vigye el őket.
Előzőleg jelölj ki ellenfeleket szinkron lövésre vagy add ki a tűzparancsot az AI -nak.Te pedig akár kintről is vadászhatod őket, mivel ezek az épületek átlőhetőek, pláne a lemez.
A legfelső szint körül szokott lenni a laptop, amiről adatot kell lehívni.
Pár pillanat az egész, még extremen és hud nélkül is.
De nem árt, ha már a csapatod képzettebb és pár felszerelés elérhető a számodra.De egyébként lehet variálni a lehetőségeket, általában a környezettől függ nálam a dolog.
-
myckey
veterán
válasz
Danecay #2250 üzenetére
Ezeknél a network station feladatoknál egy megadott helyre kell elutazni, a kezdő pozíció után.
Nagyjából bő 1km körül van a második antenna, torony ahol szintén kapcsolni kell , mint az elsőnél is.A térkép jelöli a cél helyet.
Lényeg a lényeg, hogy az időre menő Side mission vagy egy másik hellyel kapcsolatos vagy pedig a kiindulási ponton kell valamit megkeresni, levédeni.
De ha a HUD nincs kikapcsolva, akkor megkapsz minden információt a monitoron.
Egyébként youtube-on van sok ilyen anyag.
-
myckey
veterán
válasz
hackeeeee #2241 üzenetére
Könnyű géppuskákkal is megoldható.
Egyébként érdemes a lemezekből összetákolt épületeket is belőni. Ezt gépkarabéllyal is könnyedén, mint kés a vajon.
A jó előbb az egyik Rebel ops feladatnál ez pont kapóra jött. Be voltak gubózva a rádióállomásba....ajtó robbant, AI beküld, én meg a felderített ellenfelet kintről likvidáltam.
De szinkron lövéseknél is jól jön, nem kell mindig kivárni a tiszta célpontot. -
myckey
veterán
Érdemes a falon keresztül is próbálkozni a lövésekkel. Arra alkalmas fegyverrel az is átlőhető.
Én még az oszlopokat, kerítéseket, fedezékül szolgáló berendezéseket is átlövöm, ha úgy adódik..Bár biztos nem mondtam újat.
-
myckey
veterán
FAQ-ba és Tippek, tanácsok közé is beraktam az exkluzív tartalmakról , valamint azok elérhetőségéről és feltalálásáról 2 db. hivatalos leírást.
-
myckey
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- DUNE médialejátszók topicja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest