Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
tag
Mostanában valami új erőre kapott a játék, tele a YT videókkal, hogy milyen fa**án összekalapálták az elmúlt 3 évben. Megvettem én is most akciósan 10 euróért PC-re és tényleg elég jó. Az egész látvány brutál jó szerintem, nem csak maguk a textúrák hanem ahogy a karakterre hat a környezet és fordítva, tehát a csizmád sáros lesz, de a sárban is ott a csizma nyoma, ugyanez havas tájakon. Maga ez az Aurora sziget szépnek szép, viszont nincs olyan "élettelteli" mint Bolívia volt ami részben érhető elvégre ez konkrétan egy DMZ nem egy funkcionáló ország, de az NPC-k hiányoznak akkor is. Nagyon részletesen beállítható, hogy milyen paraméterekkel szeretnék játszani, de tényleg, olyan mélységig, hogy mennyi a maximum kötszer ami elférhet nálad.
A sztoriban nem haladtam sokat bár így is látom, hogy nem egy TLoU, de arra amire való, hogy valamilyen keretbe foglalja a gameplayt, annak megteszi. Biztosan végig fogom vinni, kellemes csalódás ez a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Horgász topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- WOT - Roham
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest