- Még el se terjedt, de már másolnak
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
tag
Mostanában valami új erőre kapott a játék, tele a YT videókkal, hogy milyen fa**án összekalapálták az elmúlt 3 évben. Megvettem én is most akciósan 10 euróért PC-re és tényleg elég jó. Az egész látvány brutál jó szerintem, nem csak maguk a textúrák hanem ahogy a karakterre hat a környezet és fordítva, tehát a csizmád sáros lesz, de a sárban is ott a csizma nyoma, ugyanez havas tájakon. Maga ez az Aurora sziget szépnek szép, viszont nincs olyan "élettelteli" mint Bolívia volt ami részben érhető elvégre ez konkrétan egy DMZ nem egy funkcionáló ország, de az NPC-k hiányoznak akkor is. Nagyon részletesen beállítható, hogy milyen paraméterekkel szeretnék játszani, de tényleg, olyan mélységig, hogy mennyi a maximum kötszer ami elférhet nálad.
A sztoriban nem haladtam sokat bár így is látom, hogy nem egy TLoU, de arra amire való, hogy valamilyen keretbe foglalja a gameplayt, annak megteszi. Biztosan végig fogom vinni, kellemes csalódás ez a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Elegáns Midnight dizájn, megbízható teljesítmény 100%-os akku
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest