Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ubulhun

tag

válasz schawo #189 üzenetére

Igazából különösebb baj nincs vele.
    Rendeltem valamikor tavaly tavasszal két Wancai Minit, egy EF és egy F példányt, hogy kipróbáljam. Tkp. nagyon tetszett, az EF valóban finoman fog (körülbelül, mint egy japán F), de még az F is megfelelt egy európai F-nek. Mivel az EF vonalvastagsága jobban bejött (én is egyre inkább átálltam normál íráshoz a vékonyabb hegyekre), ezért rendeltem az M2-t is EF heggyel. Amikor megjött, csalódás volt, hogy nem felelt meg a Wancai EF írásképének. Gondoltam, rendelek hozzá hegy egységet Aliról szintén. Persze amilyen a formám, rosszat küldtem, és azt is F-es heggyel. Még mindig rászántam egy kis pénzt, gondoltam nem tudnak velem kibabrálni: a Wancai Mini és az M2 hegy egysége ugyanaz. Rendelek egy EF-es Wancait donornak, kikapom az egységet kompletten, becsavarom az M2-be, és öröm, boldogság. Csak kiderült, hogy a kapott Wancai hegye körülbelül ugyanolyan vastagon, nedvesen fog, mint az M2 eredeti darabja... :DD (Ezért írtam, hogy kicsit nagy a szórás a kínai minőségben sajnos.)
    Ezen megmérgelődve gondoltam beletenni az öreg Platinum hegyet.
    De most már belenyugodtam, marad a jelenlegi felállás, végül is teljesen használható, és ANNYIRA azért nem vastag. :))
    Mivel éppen mindkettő be van töltve - igaz más-más tintátal - este rakok fel majd fotót, hogy láthasd, mennyi a különbség a két vonalvastagság között.)
    Egyébként ilyen hegy van az M2-ben és a Wancai Miniben is.:

Új hozzászólás Aktív témák