- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Nade emberek, nem csak az USA létezik! Ha akar Agyzúzó is mehet máshová is elég nagy ez a világ és télleg nem csak ott lehet érévnyesülni.
Zúzó: Javaslom vegyél egy lakatlan szigetet és a megszerzett jogtudásoddal alapíts egy köztársaság, monarchiát, királyságot, diktatúrát vagy amit akarsz -
Kraptor
őstag
Nem azt mondom, hogy lehetetlen, csak aszem ha ismereteim jók, akkor kell valami LLM képzést végezned amerikai jogból kinn az egy év és utána kell letenni a BAR vizsgát.
Bővebben: link
Ha tényleg érdekel a dologNővéremnek Boston University elfogadta a szegedi jogi diplomáját és mehetett az LLM programra és a BAR vizsgára is utána.
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
a kezed beleér a bilibe. De ez inkább ide túl irreális. inkább azt mondom erre, hogy már megfulladtál az emésztőben. De mindegy...
Amúgy jogászként tudhatnád, hogy amcsi jogrendszer eset alapú. nem jogszabály alapú. Szal esélytelen vagyok. Mégha közgázzal spékeled is meg, akkor is kevés vagy, mint a taposóaknán a lábnyom.
jah, ha a Yale-en végzed a jogod, vagy Oxfordban, akkor egy szót sem szóltam...
De így estére jó poén volt -
Agyzuzo
addikt
A jogi diploma baromi konvertibilis, kiegészítve némi gazdasági-pénzügyi ismerettel, gyakorlatilag bármilyen út megnyílik előtted... Pl. egy nevesebb amerikai cég vállalati jogászaként lehet ám keresni... Utána kérsz százalékos részesedést, részvényeket veszel, részben tulajjá válsz, stb... De ez még odébb van.
-
-
Kraptor
őstag
Felraktam a TOEFL test CDt amit reggeléskor kapsz. Mondjuk én jóval azután kaptam meg, hogy megcsináltam a testet
KlikkyBővebben: link -
Agyzuzo
addikt
Annak nincs sajna. De ha arra járok (egy köpésre lakom a sulitól, húgom is oda jár(t), most érettségizett), megkeresem és kitalálom melyik vagy.
Gergő nem volt semmi figura.
Ezt nézted már: Bővebben: link?
Na, de ne offoljuk szét ennyire szegény pubwart-totyikját. -
-
Agyzuzo
addikt
Sándor Éva. 2 kedvenc tanárom volt, Bíró Gabesz (töri), meg Villányi Petya (föci-biosz). A negatív-rekordot Papp Laja tartja.
Ezen rajta vagy? Bővebben: link
Ismerted Markó Gergőt?
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Én még régen csináltam a paper testet(97-brm), de tavaly újra kellett csinálnom, mert okosságok kérték, nem tuom minek, na mindegy nem is az a lényeg. Ami változott, hogy mostmár essayt is kell írni a végén amit eddig nem kellett. A szöveg értelmezés könnyű és sok idő van rá meg közben olvasni is tudod a szöveget, stb. Amin ellehet könnyen bukni az a hallgatásos szöveg, mert egyszerre nyomják le az egészet és ha elkalandozól közben akkor hoppon tudsz maradni a végső kérdéseknél.
Amint már említették $100 a regisztráció és a Ajtósi Dürer Soron van a teszt center az egyetemen. Online érdemes reggelni és csak oda kell majd fáradnod az emaileed és kész. -
pubwart
aktív tag
Hát az életkörülmények már csak ilyenek.
Csak nem tudom, hogy lenne okés a dolog, mert ez az Endeavour Programm eléggé húzós. Olyan követelmények kér, amik kicsit több, mint dúrvák... Dehát ez van...
Lehet kimenni kukásként, és majd feltölrni idővel, merthát csak frankóféle a dipim, dehát nem tudom, egy év és eldől.
belinkeled a másik topicot, ha megkérlek? -
nofene
aktív tag
TOEFL-tesztek: Bővebben: link
TOEFL homepage: Bővebben: link
Némi info: Bővebben: link
Egyelőre ezek remélem azért még itt lesznek új infók.
Hopp izé szóval nem 3 hanem 4 órád van rá, de egyébként meg készülj fel (nem tuti a 100$) de ez nem egy olcsó mulatság mint a külföldi egyetemek úgyáltalában de hajrá!
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Egyik bnőm szeretett volna kimenni egy amcsi egyetemre és kérdezte, hogy elkísérném-e, én meg mondtam miért is ne? Megcsináltuk mindketten. Neki vmi 30-40% közötti érték jött ki, nekem 90% fölött (de 2 éve volt már, nem emlékszem pontosan).
Ha felsőfok körüli az angolod akkor tényleg sima ügy, az egész igazából nem tudásteszt, hanem figyelemteszt, mivel középfokú angolnak megfelelő szintű szövegek vannak benne. A csajszi is ott bukta be, hogy nem gondolta át a választ és minden becsapós kérdésnél ''becsapódott''. -
pubwart
aktív tag
Huhh, ha 100 dolcsi az ára, akkor elég húzos. A fene, nem is gondoltam volna, hogy ennyibe kerül. A franc...
Ezt szeretném megpályázni. összvissz egy helyez kap magyarország, ezért húzos pöppet, de szerintem lenne esélyem...
Jövőre szeretném megpályázni
A Sydney-i Műszaki egyetemre szeretnék bepróbálkozni. A vegyészmérnöki karra... Vagy mi ennek a pontos neve, most hirtelen nem jut eszembe... -
nofene
aktív tag
Huhh mibe kerül már nem is emléxem asszm vmi 100$ körül, mint a vízum, amikor én vizsgáztam akkor még csak 1 helyen lehetett a Professzorok Házában: Bővebben: link, ha megírod kiküldik a teszted aztán visszaküldik és meg tudod az eredményt (ha jól tudom Amszterdamba küldik de nem esküdnék meg rá.) Szóval van némi időd míg meg tudod az eredményt. Ha jól emléxem van valami megkötés, hogy milyen dőközönként lehet próbálkozni. Mostmár más pontozásos rendszer van régen a max. 700
pont volt. 3 óra áll rendelkezésedre a vizsgán de én siettem és 1 és egy 3/4 óra után húztam a fenébe
. Még keresek mindjárt Neked linkeket és sok sikert!
Egyébként Te hova jelentkeztél?
Szerk.: Már látom hova.
Jah felvettek Computer Engeneering (ez ilyen progmat+villamosmérnök keverék) szakra még ösztöndíjat is kaptam de sajnos így sem jött össze elég pénz végül szal nem tudtam kimenni
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
Amúgy mesélhetnét hogy van a dolog. Hol lehet nyelvvizsgázni, meg hogy mibe fáj ez a nyelvvizsga... Stb stb
-
pubwart
aktív tag
Én ezt akarom meglőni, mert ez elég fasza lenne, mindennek nagyjából megfelelek. Csak ezt a TOEFL kellene összehozni. De ha nem gáz akkor nem lesz gond vele. -
nofene
aktív tag
Mikor amcsi egyetemre jelentkeztem akkor csináltam és teljesen egyetértek Agyzúzó kollégával elég egyszerű. Teszt az egész. Csak télleg figyelj oda jól olvasd át a szöveget és sim liba.
Egyébként különböző könyvesboltokban lehet kapni TOEFL felkészítő könyveket kazettával meg minden bizbasszal igaz elég borsos áron, akár 10k körüli összeget is elkérnek értük. (Én azért mikor készültem beszereztem egyet és hasznos volt). -
Agyzuzo
addikt
Egyszer kíváncsiságból megcsináltam egyet. Nagyon pite volt (mondjuk felsőfokú angolom van). Az egész lényege a szövegértés. Az elején beszéd alapján, azután írott szöveg alapján kell A-B-C-D kérdésekre válaszolni. Ha figyelsz és nem kapkosz, gyakorlatilag csont nélkülire meg lehet csinálni.
-
kraftxld
félisten
Egyéni tudásszinttől függ, hogy milyen könnyű/nehéz.
Szerezz mintavizsgát, az alapján be tudod lőni.
Egyébként meg biztos elfér a nyelvvizsga topicban. -
pubwart
aktív tag
Sziasztok,
tudom már van nyelvvizsgás topic, meg minden, de ott semmi ilyenről nem esik szó, meg semmi, csak az, hogy ki hogyan és mikor és milyen kegyetlenül bukik meg.
Szóval infó kellene nekem erről a típusú nyelvvizsgáról. Azt tudom, hogy angolnyelvű országok kérik az egyetemi tanulmányokhoz (nekem is ezért kell), meg azt, hogy hogyan épül fel és, hogy 2 év alatt elévül. De sajna ettől többet nem nagyon tudok, és inkább személyes tapasztalat kellene, mert a struktúráját én is ismerem, mert a Google a barátom, de hogy ez mennyire szopós, vagy mennyire könnyű, gűz, mire fexik rá, azt sajna nincs fent a NETen, hát remélem az itteni nyelvzsenik, tudják, mitől döglik a légy.
Addig is várom a tapasztaltokat.
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest